Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Πονοκέφαλος
937 αναγνώστες
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008
18:20

Δεν είναι μυστικό, έχω πονοκέφαλο. Η σαμπάνια δεν ήτανε, την προσεκόμισα εγώ, αρά μάλλον ήτο η βοτκα. Μπομπα. Λογικόν τώρα που το σκεπτομαι. Είδον και κάτι ολίγα διαμοιφθέντα, εάν κατάλαβα καλώς κάποια ιστολόγια εισήλθαν εις τα προτεινόμενα (σε συνέχεια εντονων διαμαρτυριών επειδή δεν ήταν εκεί) και μολις εισήλθαν ήρξαντο αι διαμαρτυρίαι διότι εμβήκαν. Απάλευτοι είστε ή μου φαίνεται ωρέ ασπονδοι αριστεροί φίλοι? Κανονίσατε την πορεία σας διότι θα εισηγηθώ αυτό που προέτεινε ο ανιψιός, να αναλάβει ρόλον διαχειριστού ιστολογίων ο Λακεδαίμων. Και ξευρετε ποιο θα είναι το μονον ιστολογιον εις τα προτεινομενα, τα δημοφιλή και το ρολλ... Ναι, Ναι, Ναι, Ναι, Ναι, Ναι, αυτο!

 

 

Αλλά τέλος πάντων, δικαίωμα του καθενός και ασφαλώς και άνευ συζητήσεως δεν είναι δυνατόν να βελτιωθεί το σύστημα. Απλώς νομίζω ότι είναι καλλίτερον να τα συζητούμε παρά να τυρβάζουμε (καιτοί τυρβώδης το φρονημα αυτό τον καιρό) να διαμαρτυρώμεθα και να συγκρουόμεθα. Θα τα ευρούμε, καλή θέλησις να υπάρχει. Ετοιμάζω άρθρον επί τηι ευκαιρία του ενός έτους ιστολογίου Καλοχαιρέτου προς ανάρτησιν εις έτερον ιστολόγιονν.Οργανωθείτε προς δημοσίευσιν εις το εμόν. Τώρα που το σκέπτομαι, Παρθένος το ιστολόγιον.

 

 

Εγώ πάλι άστατος - και εν κρανίω αυτή την ώρα ανάστατος. Δύσκολα... Κομμένα τα ξύδια σήμερον.

 

 

 

 

 

 

<

Σχόλια

13/09 18:25  mc
Αμ δεν είναι έτσι τα... παρθένα, μπαρμπούλη!
Τερζής ε; Καλόοοος!
13/09 18:26  Δόκτωρ Βασίλειος
επειδή είναι παρθένος το ιστολόγιο περνά τις "δύσκολες" μέρες του με τις συγκρούσεις, καθώς έχει τον κρόνο από το 2007 (και ως το Σεπτέβρη του 2009. Είναι πασιφανές. :-)
13/09 18:28  mc
Δόκτωρα Βασίλειε: Και του Προμηθέα έχει μια-δυο μέρες διαφορά, αλλά δεν είδα και αμάν τις συγκρούσεις :)
13/09 18:32  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε χε γεια σας παίδες. Δοκτωρ, ορθώς, ορθότατον! Ανιψιέ μονον μη μου βουρκωσετε πάλι τώρα που ειδατε την προτασιν σας δημοσιευμένη... :)
13/09 18:33  Δόκτωρ Βασίλειος
το ίδιο και το δικό μου (αν θυμάμαι καλά), μιας και αν θυμάμαι καλά το κάπιταλ είχε ξεκινήσει σεπτέμβρη να δίνει χώρο για μπλογκς. / Εννοείται πλάκα κάνω. Αν και είχα σκεφτεί κάποια στιγμή να αναφερθώ και στην αστρολογια του χρηματιστηρίου. Βασικό της χαρακτηριστικό: Οι μετά Χριστόν προφητες
13/09 18:34  mc
Όχι, τούτη τη φορά θα συγκρατηθώ!
Μόνο που τώρα που το ξανασκέφτομαι, μου μοιάζει κάπως ημί. Θα πρότεινα να αναλάβει τα ΠΑΝΤΑ :)
13/09 18:36  mc
Δόκτωρα, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον! Συμβαίνει να έχω ακούσει και για επιτυχημένους αστρολόγους στις Αγορές, οπότε αναμένω! :)
13/09 18:57  Δόκτωρ Βασίλειος
αρκεί να πώ ότι το καλοκαίρι έτσι όπως ήταν οι πλανήτες θα έπρεπε να είχε υπάρξει άνοδος. Το δε επόμενο καλοκαίρι τα "άστρα" θα είναι τόσο σκοτεινά όσο το 1929. Πρέπει να ψάξω πάλι όμως να βρω τη σελίδα (αν βέβαια υπάρχει ακόμα μετά την μεγάλη καλοκαιρινή "άνοδο" των αγορών)
13/09 19:09  Swearengen
Καλησπέρα. Γράφετε : "Εάν κατάλαβα καλώς κάποια ιστολόγια εισήλθαν εις τα προτεινόμενα (σε συνέχεια εντονων διαμαρτυριών επειδή δεν ήταν εκεί) και μολις εισήλθαν ήρξαντο αι διαμαρτυρίαι διότι εμβήκαν"
Φοβάμαι ότι δεν καταλάβατε καλά. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Κανένα από τα τρία blogs (που ζήτησαν σήμερα την απάλειψή τους από τη στήλη "προτεινόμενα"), ΔΕΝ είχε διαμαρτυρηθεί επειδή "δεν ήταν εκεί". Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι το ένα εξ αυτών ("Radio Nowhere") είχε κατ' επανάληψιν δηλώσει δημοσίως την εναντίωσή του σε μία τέτοια "είσοδο". Ομοίως, το "GreenDream", εξ όσων γνωρίζω, ουδέποτε ζήτησε θέση στα "προτεινόμενα". Όσον δε αφορά στο "Αli Baba", αυτό, ούτως ή άλλως, βρισκόταν μέχρι πρό τριημέρου στην οικεία στήλη και απομακρύνθηκε εντελώς αδιαμαρτύρητα από πλευράς μας. Σημειώνω, ότι ήδη, από του προηγουμένου Σαββάτου, είχαμε προσφέρει οικειοθελώς τη δική μας θέση στα προτεινόμενα, σε άλλο Blog. Αυτό, προκύπετει ευχερώς από σχετικό διάλογο στο forum και μπορούν να το βεβαιώσουν οι πάντες. Είναι συνεπώς ξεκάθαρο ότι δεν μας ενδιέφερε η εν λόγω διάκριση.
13/09 19:09  Swearengen
Χαρακτηριστικό σχόλιό μου, την ημέρα της απομακρύνσεώς μας: "Προτιμώ προτιμώμενος". Ουδέν έτερο. Για πρώτη φορά, επεσήμανα εγώ το γεγονός, -ιστορικά και μόνον- στα πλαίσια φιλονικίας μου με τον Garv. Και όχι βέβαια ως διαμαρτυρία, για την αποκαθήλωση αυτή καθαυτή, αλλά για το timing της αποκαθήλωσης και μόνον. Με άμεση παρέμβασή του, το Capital αιτιολόγησε το σκεπτικό της ενέργειάς του. Ξαναδείτε τον διάλογο. Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο διαμαρτυρίας (πόσο μάλλον "έντονης", όπως λέτε), καμμία απολύτως εναντίωση στην απόφαση του Capital, καμμία αιτίαση, μομφή, παράπονο. Τίποτε απ' όλ' αυτά. Κοινώς, "αγρόν ηγόρασα".
Και πάμε τώρα στα σημερινά, δηλαδή τα περί της "αποκατάστασης" του "Αli Baba" στα "προτεινόμενα". Μα, νομίζω, είναι φανερός ο λόγος της αντίδρασής μας : -Εάν αποδεχόμασταν κάτι τέτοιο, θα επιτρεπαμε την υπόνοια -τουλάχιστον- ότι υπήρξε παρασκηνιακή διαπραγμάτευση, κατόπιν λήξης μίας φιλονικίας. Από την άλλη πλευρά, οι λόγοι απομάκρυνσής μας, όπως εξηγούνται στο σκεπτικό του Capital, δεν εξέλιπαν. Οι ίδιοι ακριβώς παραμένουν. Τί άλλαξε δηλαδή, μέσα σε λίγες ώρες ? Πιστεύω ότι κατόπιν αυτών των διευκρινίσεων, προκύπτει η ανακρίβεια της φράσης "σε συνέχεια εντονων διαμαρτυριών επειδή δεν ήταν εκεί".
13/09 19:12  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Αδαμάντιε, Αδαμάντιε, βάλε την μάχαιραν εις την θήκην! Ίσως με γελά η μνήμη αλλά ενθυμούμαι παλαιοτέρας διαμαρτυρίας περι μη συμπεριλήψεως εις ή/και αφαιρέσεως κάποιων ιστολογίων από τα προτενόμενα. Τέλος πάντων, ας μην διυλίζωμεν τον κώνωπα. Πάω για τον ρημαδοκαφέ διότι αλλιώς δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή απόψε.
13/09 20:03  jiovani!
Δεν βλέπω τόσο σημαντικό το θέμα με τα προτεινόμενα, εκτός από λόγους τάξης.
Όποιος έχει να πει δεν εξαφανίζεται εύκολα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στα μπλογκ, αλλά επειδή όλοι είμαστε και αναγνώστες να ληφθεί υπόψη η διευκόλυνση του αναγνώστη.
14/09 09:27  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Καλήν ημέραν και εις πολλά έτη.
14/09 12:15  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις