Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ένα ζητηματάκι ιστορικόν
1129 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008
00:55

Τώρα βεβαίως τι να γράψω εγώ που είμαι πτώμα (μη χαιρεσθε οι ασπονδοι φίλοι πρiν διαβάσετε παρακάτω) από την κουραση? Κανονικώς, εδώ κάπου θα αρχιζε (κα ίσως αρχίσει) ανωφερεια. Ο VIX επήγε εις τα υψη, η βραχυθεσία  (σιορτάρισμα) συνεχίζει να απαγορεύεται, αρα πάνω και μονον πάνω που λέγανε και πολλοί φίλοι επέρυσι.

 

Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον Χάρο (τον εδικόνε μας), μη γίνω και τελείως πτώμα. υπαρχει ένα βασικόν θεματάκι που με απησχολησε σήμερον και δεν εισήλθον πλησιστιος, όπως είχα προαναγγείλει (ότι ήτο δυνατόν, αμά τη λήξει της σαιζόν των 13 ημερών)  εχθές. Ο Καπεταν-Ανδρα-Ζεππο-χαιρομαι-όταν-σε-βλέπω-Βγενο, αγαπημένος μου ήρως και επιχειρηματίας παλαιώθεν, κατά τα γνωστά, ανεκοίνωσε αυξησιν μετοχικού κεφαλαιου. Ο Ανδρέ είναι γατόνιος (του ΓΑΡΒ αυτό) εκ των ολίγων. Αλλά η Ιστορία δεικνύει ότι ζητάει (και παίρνει!) τα λεφτά ακριβώς στο τσάκ. Εύγε του βεβάιως και παλαμάκια παρακαλώ, αλλά... Το 1999 το ίδιο, το 2007 το ίδιο. Και μετά... Αυτό συνεκτιμητέον δι' έναν πρωην ενθουσιώδη Βγενοπουλικον ως ο Καλοχαιρέτας λοιπόν.  

 

Από την άλλη τα πολύ απότομα δε μου αρέσουν, είναι σημεία Άρκτου, τσ έχουμε ξαναειπεί. Κάθομαι κανά δυο μέρες λοιπόν ακόμη στην αναμονή, αλλά ευχομαι ασκαρδαμυκτί καλά κέρδη εις τους τόλμήσαντες της σήμερον. Αξίζει πραγματικώς να ανταμοιφθούν δια τον κίνδυνον που ανέλαβαν και εύγε τους. Κι αν μου φύγει ο ταυρουκος (που δε νομίζω ακόμη, αλλά τα λάθη πληρωνονται), δε θα μιζεριάσω, απλώς θα τραγωδήσω:

 

 

 

Αισιοδοξείτε και καλά κέρδη!

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΜΙΓ
Σχόλια

01/10 07:37  elenitsa 1
Το εργο το'χουμε ξαναδει.Υπαρχει και το αναλογο στιγμιοτυπο,οπως το μνημονευει η αδιαψευστη καμερα.Δια του λογου το αληθες,ιδου ο εριφης μεθ'ενος μετοχου:
www.thinksimian.com/images/flies/flies_1.JPG
01/10 08:56  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημε΄ρα Ελενίτσα και καλό μήνα! Ε, ρε, μιγα (επαναλάβατε πολλάκις) που έχει να πέσει... ;-)
01/10 09:38  geokalp
καλημέρα και καλό μήνα!

έτσι δείχνει το τρελό νούμερο που έγραψε το VIX!
01/10 10:08  haros
ΔΕΝ θα γραψω και εδω για την ΜΙΓ,δεν θα γραψω και εδω για την μιγ,καποιος ας με σταματησει επιτελους,καταντησα αηδια...
την καλημερα μου..
01/10 14:46  ArTaXiA
Καλό σας μήνα. Εφεξής μπορείτε να με διαβάζετε στο http:\\artaxia.blogspot.com
01/10 15:36  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρετε φίλοι ου και ευχαρισ΄τω! Χαρε, δεν κρατιέσθε εσεις! Αρτάξια, λυπούμαι βεβάιως που δεν εισθε πλέον γείτων, αλλά χαίρομαι να σας διαβάζω (και καλά τα λέτε εις το νέο κείμενο, ακριβώς έτσι είναι). Σας παρακαλώ πολύ να μας ενημερώνετε κάθε φορά που αναρτάτε κείμενο!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
21 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις