Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ιστορία μου, αμαρτία μου...
1621 αναγνώστες
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008
22:09

Παρήλθε προχθές εν έτος εκ του αλήστου μνήμης τεμαχίου "άλλο Ταυρος και άλλο βόιδι". Και επήρε περίπου τόσο δια να εκπληρωθούν πληρως τα εκεί αναγραφόμενα περί μαζικών πωλήσεων υπό των αλλοδαπών εν τω μέσω τρικυμίας. Δεν το λέγω αυτό δια να θριαμβολογήσω επι τηι προβλέψει, άλλωστε καλλίτερον έπαινο εκ του αναλυτικού λογαριασμου δεν πρόκειται να εισπράξω. Οι έπαινοι γαρ των πολλών έρχονται και παρέρχονται κατά πως φυσά ο άνεμος. Εν Ελλαδι εάν δεν είσαι αριστερός ή γκεης χαϊρι δε βλέπεις με τη δημοσιότητα και αυτούς που την ελέγχουν έλεγε ο Χατζηδάκις. Και εγώ δεν είμαι κανέν εκ των δύο. Άλλωστε οι έπαινοι είναι έπεα πτερόεντα και πετούν μακριά. Το μετρητό μένει.

Μένει? Όχι ακριβώς. Τουλάχιστον όχι δι' εμέ που το είδον το όνειρο του πληθωρισμού. Καθώς λοιπόν η μεγάλη επίσημη αγαπημενη μου ΕΤΕ ευρέθη σήμερον επι βραχύν ακριβώς εις το 1/4 (1149) απο εκεί που την επώλησα (4596) , δηλώνω ευθαρσώς και ακωλύτως ότι ο Καλοχαιρέτας εισέρχεται εις ζώνην τοποθετήσεων. Εγένετο, συνεχίσθη δηλαδή, και ο σεισμός που λέγαμε και δεν έχω λόγο να κρύπτω ότι ο εντός μου Ταυρος (και ουχί βόιδι, ελπίζω) αισθάνεται ανάγκην εφορμήσεως.

Τον ελέγχω ακόμη διότι τα τεχνικά της αρκτωδους ανωφερείας του 2003-2007 (εάν βεβαίως επαληθευτούν) προβλέπουν επαναδοκιμασία της περιοχής των χαμηλών του τότε. Ανέμενον βεβαιως ότι θα πάρει ολίγον περισσοτερο χρόνον, αλλά ίσως να είαν καλλίτερα να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα και να στρέψει ωστε να σταματήσει αυτό το κακό δια τους εντός. Αλλά μετά το τέλος μιας ημέρας τοτσουτον αιμορροουσης όσον η σήμερον, καλόν είναι να το υπενθυμίσω: Αι αγοραί δεν αποθνήσκουν ποτέ και πάλιν θα στρέψουν. Θα συζητήσω τα περί πυθμένος και που περίπου εικάζω ότι θα έλθει κεχωρισμένως. Προς το παρόν ετοιμάζομαι προς βραδυνήν έξοδον, αλλά και αγοράς μετ' ου πολύ. Με το μεγάλο μου πάθος (ιστορία μου, αμαρτία μου) υπό το 1/4 της τιμής πωλήσεως, δεν αισθάνομαι ιδιαίτερο φόβον. Προφανώς δεν προτείνω αγοραπωλησίας και προφανέστερον ομιλώ δια τα τεμάχια που επώλησα εις το 4596, ουχί δανεικά κοκ.

Σταδιακώς και προσεκτικώς. Αλλά νομίζω ότι αξίζει να αρχίσω κινήσεις εμπορικάς με ορίζοντα χρόνου και ουχί μονον κουρσοειδείς. Θα εξηγήσω αναλυτικώς το σκεπτικόν αργότερον. Προς το παρόν, λαϊκόν πρόγραμμα, καλό Παρασκευόβραδο και Σαββατοκυριακο τοις πάσιν.

 

 

 

 

 

.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΕΤΕ
Σχόλια

24/10 22:12  NEWYORKER
καλα γλεντια...
24/10 22:14  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ευχαριστώ και εις τα ιδικά σας!
24/10 22:16  elenitsa 1
Καλη διασκεδαση.Και με ρεγουλα...
24/10 22:18  CANYON
5*...και το ομοτιτιτλο ασμα,ηταν και το αγαπημενο του Ανδρεα Παπανδρεου,το τραγουδουσε στην ΔΗΜΗΤΡΑ...
24/10 22:19  CANYON
www.youtube.com/watch?v=MUFx0eRvzEY&feature=related
24/10 22:23  evie
Καλή διασκέδαση!
24/10 22:37  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Η ερώτηση "του εκατομυρίου" : Ο Ερμής είναι :
α) Αριστερός
β) Γκέϊ
γ) Και τα δύο
δ) Τίποτα από τα δύο
24/10 22:40  haros
βρε συ ερμη,τι εγινε,εχασα επεισοδια??
25/10 00:10  Goldmine
Ιστολόγιο με γνήσιο φρόνημα!

Κάθε φορά που αλλάζετε παντιέρα...στον τίτλο είναι σαν να υψώνεται μία κεραία, ένα σινιάλο, σα να κουνάτε ένα μαντίλι σε όλους μας, ανάλογα με τα μαντάτα απ΄ το μέτωπο!

Εξόχως πρωτότυπο!

5* κι άλλα 5* =55!
25/10 00:50  favlos
καλησπέρα θράσσ.
εγω όσα χρόνια είμαι στην αγορά,πρώτη φορά είμαι μέσα με 85%.
ποτέ δεν έχω υπερβεί το 75.
ποτέ,ουτε το 99 ούτε τώρα στην μεγάλη άνοδο.και μάλλον θα το εξαντλήσω την Δευτέρα το πρωί.
και μετά θα κάαααθομαι...:)

μη φοβάστε συμπολεμιστές...εδω δεν φοβήθηκαν το '40...εμείς θα φοβηθούμε?
25/10 06:33  Σάρισα
Σκηνη χτεσινη 15 και 30 αν δεν κανω λαθος δεικτης στο -14%. Ειπα να αγορασω ΕΤΕ συλλεκτικες εστω 10 κομματια για να θυμαμαι τη συνεδριαση (που ουτως η αλλως την εχω κρατησει σε screenshots). Δεν μου εκατσε γιατι προεκυψε δουλεια και ο δεικτης γυρισε.

Οψομεθα.

Κρατηστε τα πρωτοσελιδα αυριο και μεθαυριο. Αν καποιος αναρωτιεται γιατι εχασε το τρενο του 2003, θα το βρει στους τιτλους των εφημεριδων των επομενων 2 ημερων. Με μια εφημεριδα ενας Αρμαγεδωνας δωρο. ΓΜΤ.

Δεν θα ειναι τα πραγματα ετσι και οποιος καταλαβε καταλαβε.. ΤΕΣΠΑ...

Ωραιο τραγουδακι. Το ακουσα και σημερα, εξω.
25/10 08:44  jerri
Καλημέρα
όπως έγραψα και σε έτερο βλόγκιο
Όσο έχω ρευστό αγοράζω...
5*
25/10 10:23  jgeorgiou
Καλημερα σε όλους
Πραγματι πλεον "πιστευω" σε μεγαλη αντιδραση και πιθανοτατα τις επομενες ημέρες-εβδομαδες (εως μεσα Νομβριου μεγιστο) οι περισσοτερες μετοχες θα έχουν δει τα χαμηλα τους για τα ετη 2008-2009. Σιγουροι δεν ειμαστε , αλλα θα γίνω αναλυτικοτερος στο επομενο αρθρο μου.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
22 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις