Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ακρόπολις: κλειστόν λόγω... αγώνων
991 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008
18:11
Τίλλω τας θρίχας της κεφαλής μου και δε μου έχουν μείνει και πολλές. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΝ επίδομα ζητούν λέει οι δημοσιοι υπάλληλοι που έκλεισαν την Ακρόπολιν. Πως? Πως? Πωωωωωωωωώς?

 

 

"Κλειστή η Ακρόπολη 11/12/2008 10:05

 

 

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και οι κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου πολιτισμού, σύμφωνα με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΥΠΠΟ. Διεκδικούν τη θεσμοθέτηση πολιτιστικού επιδόματος. Πηγή: www.athina984.gr"

 

 

Προσοχή, μη θίξωμεν τα δικαιώματα των εργαζομένων και της προοδευτουριάς.Και μη βγεί κανείς και μου αρχίσει πάλι τα προοδευτουριάδικα ότι δεν πταίει ο εργαζομενος και τα παιδιά αλλά τα 700 ευρω και κολοκύνθαι ωριγανισμέναι των καφετεριών του άξονος Κολωνάκι-Πλατεία Εξαρχείων. Ρε ούστ!

 

 

Να σας χαιρετήσω και εσάς και την προοδευτουριά σας μέσα, παράσιτα, καταστροφείς και λεηλάτες κηφήνες. Λαμόγια, που ήπιατε και πίνετε το αίμα και το μέλλον του γένους και του κράτους, εξευτελισμένοι καννίβαλοι και νεκρολάγνοι που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να πέσει κανεις νεκρός δια να τον σκυλεύσετε. Μπας και οικονομήσετε κανένα επιδοματάκι ή καμμια επιδοτισούλα, πολιτιστικού βεβαίως περιεχομένου.. Ναι, ναι, ναι, να κάνουμε και επίδομα λιθοβολισμού, βαρύ και ανθυγιείνον το ρίπτειν λίθους. Ξενόδουλοι και προσκυνημένοι μικροαντιπροσωποι και πλασιέδες ξένων ιδεολογιών. Έχετε ξεπουλήσει το σύμπαν, έχει φθάσει το εύρος των ομολόγων εις τας 200 μονάδας (1 και πλεόν δις το χρόνο κάθε χρονο σημαίνει αυτό ωρεεεεεεε). Και μετά έχουμε τους ανεπαγγέλτους και τους κηφήνας να μας λέγουν περί οικονομίας και ελευθερίας και προόδου. Ρε ουστ, ουστ! Όξω κηφήνες! Όξωωωωω!

 

 

Δεν περιγραφω άλλο, πάω δια υπογλώσσιον.

 

 

Σχόλια

11/12 18:29  panpag
Ψυχραιμία.
5*
11/12 18:32  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ναι να με συγχωρείτε, αλλά επήγα και εις το μαγαζί σήμερον, διαλελυμένη πόλις αι Αθήναι, δεν μπορείτε να φανταχθείτε τι έχουνε κάμει.
11/12 18:38  haros
θρασ,το δικο σου ενταξει??
11/12 18:39  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ναι, υπήρξε προ ετών μέριμνα δια βαρέως τύπου ρολλά, θέλουν χειροβομβίδα δια να τα διατρήσουν. Αλλά δε λέω και πολλά, ποτέ δεν ξεύρεις.
11/12 18:41  haros
..σε λιγο θα φερουν και αντιαρματικα απο αλβανια για να κανουν την δουλεια τους...τελος παντων,ας ελπισουμε να μαζευτει γρηγορα γρηγορα το μπαχαλο,γιατι ο εμπορικος κοσμος στεναζει..
11/12 18:47  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Δε θα πείτε τίποτε. Φοβερή απογοήτευσις και σοκ. Είναι και συναισθηματικοί οι επιχειρήματίαι, αντιλαμβάνεσθε.
11/12 19:05  Δόκτωρ Βασίλειος
Α ρε κακομοιρε Περικλή... Πού νά ξερες ότι για πάρτη σου θα γίνονταν απεργίες... Τί τόν έφτιαξες το ρημαδοπαρθενώνα χωρίς να μεριμνησεις για τους επομένους σου... Έπρεπε ο συγχωρεμένος να ειχε συστήσει από "τα τότε" ενα ταμειο για τους δημ υπαλλήλους.


11/12 19:07  EASY RIDER ( GARV )
5* δια υπογλώσσιον
11/12 19:39  evie
Κι εγώ δεν πάω ακόμα στο κέντρο, 10 λεπτά δρόμος είναι, αλλά τι να δω; Έχουν όμορφα μαγαζιά οι Πατρινοί κι ήθελαν να τα προστατέψουν με νύχια και με δόντια.
11/12 20:04  Χίλων
"Έχουν όμορφα μαγαζιά οι Πατρινοί κι ήθελαν να τα προστατέψουν με νύχια και με δόντια .."

Ακόμα να πάρετε πρέφα τι θίασο έχουν οργανώσει Κράτος και Παρακράτος?

Το μαγαζάκι του κυρ Μιχάλη και της κυρ'Ελένης ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ή ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος..

Δεν ισχύει το ίδιο για τις τράπεζες και τα υποκαταστήματα πολεθνικών...(που ούτως ή άλλως θα τα ανακαίνιζαν μετά τις κρατικές ενισχύσεις...)

Αλλά υπάρχει το πάρα πολύ λογικό επιχείρημα (το οποίο είναι προηγούμενο ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ της Ιστορία) το οποίο ισχυρίζεται ότι η δράση για την καταπολέμηση των κοινωνικών δυσαρεκειών είναι ο συγκερασμός των λογικών κοινωνικών αιτημάτων με ταραχές, καταστροφές περιουσιών, πλιάτσικο από μετανάστες και ΟΛΗΜΕΡΙΣ και ΟΛΗΒΡΑΔΙΣ στιγμιότηπα "κουκουλοφόρων, κρανιοφόρων, λοστοφόρων, μαχαιροβγάλτηδων και πυρομανών εναντίον των κρατικών δυνάμεων καταστολής"...

Πάνε, χαθήκανε τα αιτήματα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...όποια και αν ήταν αυτά...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΕ, αλλά βγάλανε και τον κόσμο στους δρόμους να προστατεύσει την περιουσία του από τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και τα ΑΜΕΣΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΑ "κοράκια" της κοινωνίας...

Και τα παιδιά, η νεολαία, η σπίθα και το χρώμα της ΜΙΖΕΡΗΣ σημερινής μας κοινωνίας, ...για ακόμα μια φορά ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ

Και ακόμα και η "πεφωτισμένη δεσποτεία" της εποχής μας, τους εγκατέλειψαν με τον πιο δειλό τρόπο.
11/12 20:06  Χίλων
Αλίμονο στην κοινωνία που δεν λαμβάνει υπόψην της τους νέους.

Είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει μια μέρα.
11/12 20:08  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρετε οι φίλοι, Ευη αι Πάτραι δυνατά! Χίλων με το ωράιο όνομα, συμφωνούμε λοιπόν: όλοι εις τους δρόμους κια τας οδούς δια να σταματήσωμεν τους εγκαθέτους του παρακράτους που σπάζουν τα μαγαζιά μας!

Θα έλεγα να τους ρίψωμεν και ένα βερδάχι ξύλον, αλλά είμαι κατά της βίας.
11/12 20:12  Χίλων
Φτάνει να κάτσουμε εμπρός ΟΛΟΙ χέρι χέρι μπροστά τους, Θρασύβουλε, και θα τρομάξουν!
Αλλά δεν το κάνουμε.
11/12 20:15  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Εγώ ξεύρω ότι εάν όλοι οι έλληνες ήσαν σαν τους Πατρινούς η Αμμοχωστος (που ορθώς την υπενθύμισε ο Habanero) δε θα ήτο νεκρά πόλις. Ούτε και το κέντρο τωνΑθηνών εδώ που τα λέμε.
11/12 22:37  cormorano
5*

Ωραία διαφήμιση της στο Εξωτερικό !

Φανταστείτε δηλαδή κάποιος που προγραμμάτιζε τώρα και ένα χρόνο την επίσκεψη του στη Ακρόπολη...

Έρχεται και τι κάνει ; τα βρίσκει όλα κλειστά !
11/12 23:41  Εμπεδοκλής
Θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Είναι ντροπή και για το συντηρητικό κόμμα του κ. Καραμανλή να μην έχει ληφθεί κανένα μέτρο για το σεβασμό των συμβόλων του Ελληνισμού.
Η ξεφτίλα των διορισθέντων τεμπελχανάδων δημοσίων υπαλλήλων και η αθλιότητα των βολεμένων συνδικαλιστών και εργατοπατέρων συνεχίζεται αδιάλειπτα. Ως πότε η Ελλάδα θα υπόκειται το βασανισμό αυτών των αντιδραστικών ('προοδευτικών του κώλου')βολεμένων ες αεί?
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
28 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις