Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Δημογραφία και δημοκρατία
886 αναγνώστες
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007
13:42

Ωραία ημέρα η Κυριακή. Σήμερον μάλιστα έχω διπλή χαρά διότι νομίζω ότι επιτέλους έμαθα ποιοί είναi αυτοί που μου ρίπτουν 5αστερα. Υποθέτω ότι υπαρχει μεγάλη ταυτισις μετα των φίλων που ετόλμησαν και μου έστειλαν συχαρίκια επί τη εορτή μου (δημοσία ή ιδιωτικώς). Σας ευχαριστώ και το εκτιμώ ιδιαιτέρως. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λησμονουν ευκόλως και θα ενθυμούμαι την καλοσύνην σας. Αυτό ήτο και το κρίσιμον δημογραφικό στοιχείο που μου έλειπε ως προς την στήλην φίλοι μου. Όλοι κι όλοι εισθε περίπου 200, πενταστερώνουν περίπου 15, αλλά τους 3 τους εγνώριζα, μοναστερώνουν 4 ή 5, κι αυτοί γνωστοί. Ότε βεβαίως τολμήσω να εκφέρω γνώμην, μοναστέρώνουν και πολλοί άλλοι (ή ίσως και όχι, αλλά αυτά θα τα δούμε). Οπότε απεφάσισα να ασχοληθω με τον πολιτισμό και την κηπουρικήν.

Το ενδιαφέρον είναι βεβαίως, και σας το έχω ξαναπεί ότι είναι λίαν εύκολο να αύξήσει κανέις τα δημογραφικά του δια δυο τρόπων και μιας ερωτήσεως. Αναγνώσατε λοιπόν οι φιλόδοξοι ιστολόγοι:

1. Πρώτον βαζετε πλήθος μετοχών στη γραμμουλα που είναι διαθέσιμη στου ιστολόγους με τίτλον "σχετικές μετοχές". Τα δημοφιλέστερα άρθρα μου με πάνω από 800 "καθαρούς" χτύπους ήσαν αυτά που είχαν σχετικάς μετοχάς. Βεβαίως ούτω πώς,εά δηλαδή ΔΕν ομιλέιτε δια τας μετοχάς ευτελίζεται το stock cloud, οπότε εάν είσθε ειλικρινείς, αποφύγετέ το και βάζετε μόνο μετοχάς με τις οποίες ασχολείσθε εν τω κειμένω. Άλλως είναι φθηνόν το κόλπον και δεν ταιρίάζει εις πάντας τους χαρακτήρας. Εάν σας ταιριάζει, απλώς αντιγράψατε ή και επαυξήσατε μια εκ των γραμμών που είναι μονίμως διαθέσιμες εν άλλοις ιστολογίοις, έστω κι εάν ομίλούν περί όνου σκιάς.

2. Ο δεύτερος τρόπος είναι δια της εγκαθιδρύσεως chat-room. Βλέπετε ο μετρητής έχει έμφυτόν τι πρόβλημα και κάθε φορά που προστίθεται νέα απάντησις και προηγουμενος αναγώνστης ανοιγει τη σύνδεσιν "όλα τα σχόλια" προσθέτει χτύπον. Ούτω πώς, προστίθενται κτύποι που δεν αντιστοιχούν απαραιτήτως εις νέους αναγνώστας. Και βεβάιως, ούτω πώς γνωρίζω ότι οι καθαροί χτύποι είσθε περί τους 200. Ως εκ τούτου αφήρεσα και τα σχόλια εκ του ιστολογίου ως προείπον, δια να μη φουσκώνουν τα νούμερα. Eνθυμείσθε ότι εν προηγουμένω επεισοδίω  κατηγόρουν τον Ηλίαν ότι αφαιρεί επισκέψεις εκ χρηστών και μου τις προσθέτει. Βαλτε καναν ξαδερφο, καναν μπατζανακη να σας γράφει (ή κι εσείς ο ίδιος)  και όλο και κάποιος περαστικός θα τσιμπήσει. Θα σας λενε και μερικάς φιλοφρονήσεις και όλα θα βαδίσουν αισίως.

 3. Το τρίτον που δεν έχω ακόμη ευρεί είνια ΠώΣ γίνεται το κόλπο με τους αστέρας. Αλλά, που θα μου πάει, θα το ευρώ.

Ουτω πώς παιζεται το παίγνιον και τροποπoιούνται οι δημογραφικοί δείκται. 

Βεβαίως ολίγον δικαιούμαι δια να ομιλώ δια δημογραφίαν, ως γεροντοπαλήκαρον εκ πεποιθήσεως. Οπότε ας ομιλήσω περί δημοκρατίας. σήμερον λοιπόν έχουμε την ευκαιρίαν να ψηφίσωμεν δια τον νέον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ. Και σας συνισώ ανεπιφυλάκτως να συμμετέχετε όλοι, ακόμη και έαν ποτε δε εψηφίσατε ΠΑΣΟΚ. Η δική μου προτίμησις έιναι ο κος Σκανδαλίδης. Δεν είναι πριγκηψ, αλλά δεν είναι και τράμπούκος. Διότι βεβάιως, εν μια χώρα όπου κυριαρχούν οι τραμπούκοι που δεν αντιλαμβάνονται παρα μόνον το δίκαιον της ηλιθίας κεφαλής των, δε χρειάζομεθα και υψηλά ισταμένους τραμπουκίζοντας. Ο κος Σκανδαλίδης είναι ευγενής και ο μόνος που ανέφερε τον όρον "ανταποδοτικότης των φόρων", κάτι βεβάιως που με καίει.

 Τα σχετικά θα τα ευρέιτε εδώ:

http://webpasok.gr/main.php?table_id=0&Action=Go

http://www.pasok.gr/portal/gr/

Και σας εύχομαι καλήν ψήφον.

 

Τώρα ως προς τα οικονομικά τε και μετοχικά, θα δεχθώ την ετυμηγορίαν του λαού (καίτοι βεβαίως, γνωστός "εχθρός του λαού") και θα ασχοληθώ με την κηπουρικήν και την φιλολογίαν. Πραγματικώς γνωρίζω πολύ λίγο την ελληνικήν πραγματικότητα δια να εκτίθεμαι. Άλλα θέλει το ενταυθα πόπολο και εύγε του, έχει τους αναλυτας, όπως και τους πολιτικούς, που του ταιριάζουν. Σημειώνω μόνον ότι καμμια πλεον μετοχή που είχα δε βλέπω να μην έχει χάσει αρκετά από τότε που την επώλησα - διότι τα ήκουσα και αυτά.

Τώρα από ότε άρχισα να πωλώ (9ην Οκτωβρίου) ο Dow έχει χάσει περίπου 10%. Ενθυμηθέιτε, ότι όπως έχουμε πλειστάκις ειπεί το κένον κλέιει είτε δι' ανόδου του ενός΄είτε δια πτώσεως του ετέρου.Εγώ πάντως βάσει αυτου θα κινηθώ και αυριο -εις τα ελάχιστα που έχω- διότι βεβάιως έχω προ πολλού κινηθεί. Προφανώς οι 12 που με τιμήσατε και μου εστείλατε τα συχαρίκια βλέπετε  κάτι εις την γνώμην μου περί τα οικονομικά και θα είμαι διαθέσιμος δι'υμάς εις ότι με χρειασθείτε, εφόσον τη γνώμην μου τιμάτε.

 

Οι υπόλοιποι έχετε πλήθος γνωμών, εξ αυτών που παλαμοκροτουσατε μετά πάθουςότε σας έλεγον ο ΓεΔεις 5600 στις 20 Οκτωβρίου ή 5550 στα τέλη Οκτωβριου έως τους πλέον ψυχράιμους, ως ο φαύλος και ο "ανιψιός" mc, που επιτέλους ανηρτησε ιστολόγιον. Προσωπικώς εκτιμώ και τον μάνιακ, όστις "εφυγε νωρίς".

 

Ως Άγγελος εόρταζα προχθές, αλλά εξάγγελος δε γίνομαι. Λυπούμαι που δε σας ήρεσαν τα νέα μου.

 

Κι αφού δεν έχω νέα ευχάριστα να πώ, καλύτερον να μη σας πω κανένα.

 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
57 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις