Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Συμπληρωματικά εις άλλα
1294 αναγνώστες
Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009
18:17

Το πρώτον έρχομαι να ευχηθώ δια την καλήν σας υγιεία. Κατόπιν να συμπληρώσω εις το εχθεσινό τη εικόνα που δεν ημπορεσα να αναρτήσω σχετικώς με τα στοιχεία ενεργητικού των τραπεζών εν σχέσει προς το τοπικόν ΑΕΠ ήτις έχει ως εξής:

 

Ως εξ αυτού του λόγου λοιπόν, άλλοι έχουν μεγαλύτερον πρόβλημα. Ως προς άλλους είμεθα δυστυχώς πρωταθληταί.  Υπάρχουν άλλα στοιχεία βεβάιως τα οποία δύναται τι να ευρεί επίσης εις τον ιστότοπον των Financial Times, τα οποία είναι κάπως πιο ανησυχητικά, όπως ο λόγος χορηγήσεων προς καταθέσεις κοκ, όπου δύο ελληνικαί τράπεζαι η Eurobank και η Αλφα ήσαν υψηλά εις την κατάταξιν (13η και 14η, με 155% και 149%  αντιστοιχως το 2007, με την Πειραιώς στο 139% και την ΕΤΕ εις το 97%), αν και νομίζω ότι τώρα και λόγω των δραματικών αυξήσεων καταθέσεων  τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Θα ευρείτε και άλλα στοιχεία εκεί, χρεώσεων νοικοκυριών κοκ, πολύ ενδιαφέροντα.

Η ζωή δεν είναι βεβαιως μονον χρήμα. Κάθε άλλο. έτσι είδον με μεγάλη ευχαρίστησιν τον αγαπητόν μου φίλο shareholder-cs, επί πολύ καιρό δημοφιλέστερο ιστολόγο και πρωτεργάτη της κοινότητος και παλαιόν διαχειριστή του φόρουμ, ουχί μονον να επανακάμπτει, αλλά να αναρτά και ζέον, καυτό θέμα. Οι εικόνες είναι αληθώς δραματικαι και ουχί δια τους ευσυγκινήτους.   Ειχον και εγώ ασχοληθεί με το ίδιο θέμα, κάτι που και τότε είχε κοστίσει πολυ. Αλλά όπως ο Χρήστος γνωρίζει, όταν μια ομάς απόψεων και ιδεών κυριαρχεί, είναι λίαν δύσκολο να διατυπώσεις κάτι διαφορετικόν άνευ οξείας αντιδράσεως. Είναι άλλως τε ζήτημα λίαν πεφορτισμένον και συναισθηματικόν και καλόν είναι να το κοιτούμε ψυχραίμως.

 

Το σημαντικότερον ωστόσο είναι να διατηρείται ένα ελάχιστον συνεννοήσεως και αρχών. Δεν υπάρχουν και δεν ημπορεί να υπάρχουν προσωπικά μεταξύ διαδικτυακών χαρακτήρων, ει μη μόνον υπό τύπον πλάκας κατά Λακεδαίμονα. Και πολύ περισσότερο ότε ομιλούμε περί ανθρώπων, δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχουν προσωπικά. Εδώ πολλές φορές μου γράφουν φίλοι ότι έχουμε λογοφέρει και ούτε που θυμούμαι την περίπτωσιν. Τι σημασια έχουν αυτά μετά από καιρό? Οι άνθρωποι και οι γνώμες αλλάσσουν.  

Ως εκ τούτου, ουδείς λόγος στενοχώριας περί αυτού υφίσταται. H ζωή συνεχίζεται.

 

 

Σχετικές μετοχές:
DOW ΑΛΦΑ ΓΔ ΕΤΕ ΕΥΡΩΒ ΜΑΡΦΒ ΠΕΙΡ
Σχόλια

04/02 18:31  haros
old (χρατσα χρουτσα) bear θρασσακο,αποτελεις τον πλεον χαι προφαιλ στοχο της επαναστατικης οργανωσης μου<< κρυφη ταυροσπηλια>>.θα χτυπηθεις αμειλικτα και παραδειγματικα..
04/02 18:36  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε, χε. Η ζωή συνεχίζεται...
04/02 18:37  haros
οταν συλληφθεις απο τους αγωνιστες μας,θα δεθεις πισθαγκωνα και θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙΣ να διαβασεις 60 διαγωνισματα ιστοριας δημοσιου γυμνασιου βορειων προαστειων..αφου εξοντωθεις ψυχικα με αυτα που θα διαβασεις,θα μετατραπεις σε κρυφοταυρο και θα κανεις αιτηση για ενταξη στην οργανωση..
04/02 18:39  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Βρε Χάρε! Ταύρος είμαι (10 Μαϊου), απλώς κάμνω ολίγον την πάπια τελευταίως... ;-)
05/02 10:04  koufeto:-)
Kαλημερα αντρουλη:-)
Παρε δυο πενταστερα και απο εμενα να τα κανεις δεκα:-)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
12 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις