Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


κάτι ολίγα γράμματα γνωρίζω...
1775 αναγνώστες
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007
01:50

Θέλω να αγιάσω, θέλω να αποσυρθώ εις την κηπουρικήν και την φιλολογίαν, αλλά δε μ'αφηνετε. Εντάξει λοιπόν, επειδή καλόν έιναι να μην τρελαινόμεθα, προφανώς πολύς κόσμος έχει κερδίσει καθ'όλον αυτό το διάστημα που εγώ είμαι έξω έως και την Παρασκευήν. Για να το λένε τόσοι και να συμφωνουν ανα ομάδες (ή κλίκες), δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν. Τι άλλο να συμβάινει?

Εγώ ουδεν γνωρίζω. Κάτι διαγράμματα που μοι απέστειλε ο ανιψιός σας τα δείχνω ανευ λοιπόν σχολίων. Aναφέρεται εις το κρατικόν (ερυθρά γραμμή), το περιφερειακόν (κυανή) που εκκινούν αμφότερα από τις 8.000 Ευρώ - τα χαρτοφυλάκια που έχουμε δει προηγουμένως και τον ΓεΔεί.

http://thrassos.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=398&blid=10.

Τώρα πως μπορούν όλοι αυτοί που λένε ότι κερδίζουν και ότι προέβλεψαν σωστά να κερδίζουν υπ'αυτάς τας συνθήκας, από του μέσου του Οκτωβρίου, δε γνωρίζω. Αλλά, πάλι, να λένε ψέμματα? Δε μπορώ να το φανταστώ. Tέλος πάντων, ευγε τους εαν τα καταφέρνουν κι εγώ επώλησα και μεταννοώ. Ο καθέις κουμάντο στα κεφάλαιά του κι αφήστε με στοv τόκο.

Και επαναλαμβάνω, όπως σας έλεγον από πολλών ημερών. Έχει ευκαιρίες μπροστά νομίζω η Ελλάς. Eυκαιρίες και καλά εμπόρια δια τα οποία αναζητώμεν σημείον τοποθετήσεων (αλλά όχι ακόμη νομίζω και ότε νομίσω, θα σας το ειπώ). Αλλά και να μην έχει, σκοτίστηκα. Εν μετρητώ ευρισκομαι κυρίως και ο κήπος μου -και αι παγκόσμιαι αγοραι-  με αναμένουν.  

Κατά τα λοιπά, μακάρι να αρχίσει να ανέρχεται απο αυριον και ας με αφήσει εκτός. Και εις αυτούς εξ υμών που είσθε εντός να προσπορίσει μεγάλα κέρδη.

Τέλος, οι εξ υμών νέοι και σχετικώς αδιάφθοροι συγκρατήσατε το αυτό: έξω είναι το κουρσο το πρώτον. Ανοιξατε τας πτερυγας και μη φοβείσθε. Είσθε Έλληνες, όσο κι εαν κάποιοι σας θέλουν αμνούς. Τολμησατε, αλλά το πρώτον μελετήσατε.

 

 

 Αισιοδοξείτε και καλά κέρδη.

 

 

 ΥΓ. Ετοιμαζόμεθα πυρετωδώς δια τα Χριστούγεννα κι έχω και ταξίδιον προς Εσπερίαν. Επιστρέφω τέλος τρέχοντος.

 

Σχετικές μετοχές:
ΑΕΓΕΚ ΑΤΕ ΑΤΤ ΔΕΗ ΕΝΚΛΩ ΕΥΔΑΠ ΚΛΩΝΚ ΛΑΝΕΤ ΟΛΘ ΟΛΠ ΟΤΕ ΠΕΤΖΚ ΠΡΔ ΣΠΙΝΤ ΤΤ ΧΑΛΥΒ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
52 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις