Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Προληπτικά
1042 αναγνώστες
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009
17:15

Επέστρεψα εις το κλεινόν άστυ δια να ειδώ ένα τοπίον πολλώ διάφορον αυτού που άφησα. Τώρα βεβαίως ο Καλοχαιρέτας εφοβείτο ότι αργά ή γρήγορα θα διαγραφεί ουχί μόνον εκ του φόρουμ, αλλά και εκ των ιστολογίων. Θα ήθελα εδώ να διευκρινήσω και πάλι, δια να μη δημιουργηθεί ουδεμία απολύτως παρεξήγησις και στεναχωρειτε κανείς φίλος, ότι έως τούδε δεν έχει υπάρξει διαγραφή μου εκ των ιστολογίων, παρά μόνον εκ του φόρουμ. Αλλά είχον μιαν αίσθησιν εντάσεως.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καλοχαιρέτας έχει αυτό που λέμε "διαίσθησιν". Πώς λέμε "Καλοχαιρέτας, κληρονομικόν χάρισμα?". Ένα τέτοιο πράγμα. Όχι δεν ομιλώ περι των αγορών, αν και εκεί καλά τα πάει εδώ που τα λέμε. Αλλά να, όπως πολλοί αντελήφθησαν, μετά την εσχάτην διαγραφήν μου εκ του φόρουμ είχον την εντονον αίσθησιν ότι επίκειται αποκεφαλισμός ιστολογίου δι' ασήμαντον αφορμήν. Μετ' ου πολύ βεβαίως ανεχώρησα προς Εσπερίαν - ευτυχώς, όπως απεδείχθη. Σημειώνω ότι καίτοι δεν παρηκολούθησα την ιστορίαν, ο γνωστός παλίμπαιδας και agent provocateur Usound ανήρτησε καλλίπυγον δε μοι εφάνη ιδιαιτέρως τραγικόν, καθ'ότι τέτοια βλέπωμεν καθ'εκάστην και σήμερον ακόμη. Τι να τον κάνουμε, αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του.

Ειλικρινώς δεν ξεύρω τι να υποθέσω, αν και ειλικρινώς εύχομαι να υπάρξει συμφιλίωσις. Είδον βεβαίως σήμερον εκ νέου διαγραφήν σχολίων μου εις το φόρουμ και εκ νέου βαρύτατον κλίμα. Τέλος πάντων, ας καταστήσω σαφές ότι δεν έχω την πρόθεσιν να αυτοεξορισθώ. Συνεπλήρωσα κιόλας 313 κείμενα (τούτο είναι το 314) και ως εκ τούτου είπον να το ρίψω εις την πρόληψιν. Έγραψε κι ένα νόστιμο ο ανιψιός mc του οποίου το ιστολόγιον (ορα στήλην εξ ευωνύμων μετά των συνδέσμων) επανενεργοποιήθη, περί Παρασκεύής και 13 και διερωτώμαι μήπως προληπτικώς πρέπει να ενεργοποιήσω ένα κάτοπτρο ιστολόγιον που έφτιαξα ότε ησθάνθην ότι και πάλι υπήρχε μεγάλη έντασις κοντα εις τα περί Αλκυονίδων. Προληπτικώς λοιπόν θα αναρτώνται και εκεί τα κείμενα Καλοχαιρέτου, ώστε έαν παρ' ελπίδα υπάρξει και εδώ αποκεφαλισμός να μην χαθεί η εργασία τόσου χρόνου.

Το ζήτημα με την πρόληψιν είναι ότι είναι καλλίτέρα της θεραπείας. Και ουκέτι θεραπεία δια τον αποκεφαλισμόν, οπότε η πρόληψις επιβάλεται.

Αλλά να μη λέμε μονον δυσάρεστα, του Βαλέντίνου σήμερον και εύχομαι ολοψύχως εις πάντας και πάσας Ετη Πολλά και να το γλεντήσετε όσον μπορείτε!

Και ζευγαρωμένοι εφέτος οι μονήρεις!

Σχόλια

14/02 17:54  mc
Κεντρικό χαρακτηριστικό του σημερινού γλεντιού θα είναι το σαρδόνιο χαμόγελο με τα ζευγαράκια που θα ανταλλάξουν αρκουδάκια, μουσικές κάρτες και δισκάκια των Scorpions και του Πλιάτσικα.
Κατά τα λοιπά, η τελευταία πρόταση δεν είναι ακριβώς ευχή, οπότε το θαυμαστικό καλό θα ήταν να αντικατασταθεί με κάτι του στυλ ":-(".
14/02 17:54  shell
του Βαλέντίνου σήμερον και εύχομαι ολοψύχως εις πάντας ...

ΚΑΙ ΔΙ'ΥΜΑς ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙΟΝ
14/02 18:01  muller
Πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?
14/02 18:32  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Του γράφοντος δεν "του φθάνει η τύφλα του" που δεν έχει ολοκληρώσει τις παρουσιάσεις του για το 3ημερο Σεμινάριο "Πιστοποίησης στη Διαχείριση Έρφων κατά ΙΠΜΑ" το οποίο άρχεται μεθαύριον Δευτέρα (*)...
...έχει να χειρισθεί και πολλαπλούς κωδικούς εισόδου εις πολλαπλά φόρα...

(*) 4ώρες υπνου χθες εις το γραφείο,.. το αυτό προβλέπεται και σήμερον...
14/02 18:59  Yannis K.
με ολη τη καλη διαθεση δε καταλαβαινω τιποτα.
ουτε τι λες, ουτε τι εννοεις, ουτε τι φοβασαι να πεις 'η να εννοήσεις.
15/02 03:16  favlos
Το θέμα είναι τι θέλει αυτός που σε φιλοξενεί.Προσαρμόζεσαι ή φεύγεις.Όλοι χωράμε και είναι κρίμα να χάνονται φωνές που έχουν ενδιαφέρον.Εδω είναι μεν ιστολόγια που είσαι ελευθερος να λές ότι θές αλλά η προβολη στη σελίδα του capital έχει κανόνες που τους βάζει ο ιδιοκτήτης.
15/02 11:58  ditaset
δεν καταλαβαινω θρασυβουλε τι θα μπορουσε να προκαλεσει τον καπιταλ ωστε να σε εξοβελισει? μηπως θα επρεπε να γινεις πιο κατατοπιστικος? στο φορουμ οποιος παρεκτρεπεται πολυ σωστα μπαναρετε,κια καποιες φορες συνεβη και σε σενα, ε ενταξει δεν ειναι και για θανατο δεν εκτελουν κανενα. το βρισκω υποκριτικο οποιος τρωει μπαν για συγκεκριμενο λογο μετα να επιχειρει να το παιξει αντιστασιακος θεωροντας οτι αδικηθηκε.θυμαμε μια περιπτωση παλαιοτερα που εγινε μεχρι και αποχη για αυτο το λογο. οποια γελοιοτης.
15/02 13:15  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημέρα! Τι αντίστασις και πρασσειν άλογα ωρέ παίδες? Δεν αισθάνομαι εν πολέμω. Απλώς μια πισινή είναι προερχομένη εκ της εμπειρίας. Μην το κάνουμε και Ανατολικόν ζήτημα. Απλώς επειδή κανόνες δεν υπάρχουν πλην της γνώμης του διαχειριστού, προφανώς δε θέλω να εγερθώ μιαν ωραίαν πρωίαν και να ειδώ τους κόπους μου χαμένους εις το διάστημα. Ότε δεν υπάρχουν κανόνες, η παραμικρά αφορμή εξαρκεί. Και μετά πιασε το ωόν και δος αυτώ κουρά.

Ευελπιστώ ότι δε θα γίνει. Αλλά όσοι εξ ημών Κωνσταντινουπολίται, γνωρίζουν. Καλά είναι τα γιαλιά (βίλλες) παρα τω Βοσπόρω, αλλά κι ένα διαμερισματάκι εν Φαλήρω δε βλάπτει. Ότε και εάν δια κάποιον λόγον προκύψει διαφωνία, έχεις μια πισινή.
15/02 16:40  cell
"Να ζείς κάτω από την εξουσία ενός άλλου είναι μιζέρια για τους λίγους, αναγκαίο κακό για πολλούς, και ευτυχία για τους περισσότερους."
Να είστε γερός και...ΠΑΡΩΝ!
15/02 18:04  haros
θρασσ,εσυ ως παλια καραβανα (παναρχαια,προιστορικη,προ της εποχης και του χαλκου ακομα)στα μπλογκς,δεν χρειαζεσαι γνωμες και συμβουλες για τετοια θεματα.απλως θα παρατηρησω το προφανες,για να μην αγχωνεσαι.ο διαχειριστης μπορει(οταν κρινει)να κατεβασει το μπλογκ απο την homepage.επισης,μπορει(οταν κρινει) να το κατεβασει και απο τον <<καταλογο με ολα τα μπλογκς>>.σε αυτες ομως τις περιπτωσεις,το μπλογκ βρισκεται,αν κανεις αναζητηση με την διευθυνση του.τα μπλογκς που μεχρι τωρα <<κατεβηκαν>>,τουλαχιστον εξ οσων γνωριζω(σπαρτης,στοκστραδαμος,αλη μπαμπα),απο επιλογη των μπλογκερς δεν αναβρισκονται με την διευθυνση τους.δηλαδη,τους κατεβασε ο διαχειριστης απο την πρωτη σελιδα η απο τον καταλογο με ολα τα μπλογκς και αυτοι οι ιδιοι επελεξαν μετα να το κατεβασουν τελειως.επομενως,μην γουωρυ,η δουλεια δεν χανεται...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
19 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις