Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Απόψε (ή όποτε) κάνεις μπαμ
1222 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009
22:21
A, Παρασκευή εσπέρας προ τριημέρου. Τι ωραία!
Εκλεισε και ο Φεβρουάριος μετ' απωλειών περί το 14% και σιγά σιγά συμπληρούνται πάσαι αι προϋποθέσεις εισόδου. Πιο συγκεκριμένως:
1. Η κεφαλαιοποίησις του ΧΑΑ ως προς το ΑΕΠ έχει φθάσει εις λίαν χαμηλά επίπεδα
2. Ο ΓεΔείς ευρίσκεται εις επίπεδα δεκαετίας '90
3. Αι ημέραι από της αρχής της πτώσεως είναι πάνω από 13
4. Οι ίδιοι χαρακτήραι που τον Οκτώβριο του 2007 διετυμβάνιζαν τριπλασιασμό μετοχών έως των Χριστουγέννων του 2007, τώρα βλέπουν την ΕΤΕ εις τα 3 Ευρώ (ο αριθμός 3 ητο και είναι σημαντικός). (ΣΣ: Δυστυχώς ωστόσο εις τα ίδια επίπεδα την βλέπουν και αξιόμαχοι της αγοράς, των οποίων τα λεγόμενα απλώς παπαγαλίζουν οι πρώτοι.)
5. Το επίπεδον των προηγουμένων χαμηλών αλλά και η ζώνη των αλώσεων (όπου αναμένεται αντίδρασις και τοπικός ή γενικός πυθμήν) είναι πολύ κοντά
6. Ενω τον Οκτώβριο του 2007 υβρίζοντο χυδαίως όσοι έβλεπαν πτώσιν, τώρα υβρίζονται όσοι βλέπουν πυθμένα εγγύτερον της κορυφής
7. Δεικται αντιθετικότητος όπως το κλίμα εν τω φόρουμ και η δημοφιλία εν ιστολογίοις είναι σαφέστατα υπέρ περαιτέρω πτώσεως ή μηδενισμού του ΓεΔεί
8. Οι δείκται της πραγματικής οικονομίας έχουν φθάσει (εν Εσπερία) εις ιστορικά χαμηλά και ο ρυθμός μεταβολής των πλησιάζει εικαζομένους πυθμένας

Τι μας λείπει λοιπόν? Μα ένα σκάσιμον, μια ιστορικής φύσεως χρεοκοπία, ένα κανόνι, διάσωσις ή έτερον γεωπολιτικόν γεγονος που θα χαρακτηρίσει τον (εικάζω) τοπικόν ή γενικόν πυθμένα. Λείπει επίσης και η πράσινη Παρασκευή.
Είναι απαραίτητον ότι θα υπάρξει κρότος? Όχι, δυνατόν παρομοία θρυαλίς να είναι και μια διάσωσις. Αλλά καθότι το μετρητό αυτή την περίοδο δεν άγχεται ιδιαιτέρως, λέω να τα σκεφθώ αυτά κατά το ερχόμενο τριήμερον. Άλλως τε όπως λέγει ο ανιψιός αι περίοδοι ημερών πτώσεως έχουν συχνάκις το 2 έμπροσθεν παρά το 1. Ακόμη είμεθα εις τας πόσας, 15? Ε, καλώς έχει και τριήμερο έμπροσθεν, ψυχραιμία.

Καλά να περάσετε λοιπόν και καλή Τεσσαρακοστή!

 

 

Blogspot:  http://thrassakos.blogspot.com/

Σχόλια

27/02 22:27  koufeto:-)
Το πρωτο πενταστερο και απο εμενα:-)Καλο τριημερο σε ολους:-)
27/02 22:40  elenitsa 1
Tυρναβος παιζει στο προγραμμα?
27/02 23:06  ΝΑΟΣ
Νομίζω είναι λαθος η εισοδος τωρα. Σαν να παίζεις ρουλέτα. Το σίγουρο είναι ότι οι εχοντες ρευστότητα σε κάποια φάση θα κερδίσουν, έστω και αν χάσουν ένα 20% της αρχικής ανόδου.
03/03 00:00  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Παρακαλείται ο Hi5 να επαναδιατυπώσει την εξίσωσίν του (Χ+Ψ+Ζ+...=10 Ευρώ) δια να κάμω ακριβείς υπολογισμούς. Ευχαριστώ.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
19 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις