Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Τοτεμ και ταβου
901 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009
19:09

Τα γράφω, τα ξαναγράφω, αλλά ουδείς με ακούει. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι ινδοευρωπαϊκοί λαοί δε λένε την άρκτο άρκτο, αλλά "καφέ", "αυτό που τρώει μέλι" κοκ είναι ότι η αναφορά του ονόματός θεώρείται ταβου. Καθ'ότι συνδέεται υπό των πολεμιστών με ήττα εξ αυτού.

Σας παρακαλώ λοιπόν να αναγνώσετε, πατούντες εδώ, με προσοχή το τότε κείμενον, που τα λέγει όλα αυτά. Και επειδή έχω μακράν θέσιν ανοικτή εν Αμερικήι, και είμαι και της παλάιάς σχολής, θα ήθελον να παρακαλέσω ιδιαιτέρως τον αγαπητό Δημήτριο να μην αναρτά βεβαιωμένως γκαντεμικα σύμβολα. Ουδέπω ετελείωσε Άρκτος δια ουρανομηκών κραυγών ταυρων. Τουναντίον.

 

Δεν έχωμεν εξέλθει του δάσους ακόμη. Οι αριθμοί που κατα καιρούς σας αραδιάζζω δια τον S&P500, 680, 800, 839, έχουν το νόημά τους και θα μας ειπoύν που θα πάει το πράγμα. Αισιοδοξουμε και κρατουμε πισινές. Η μαμά καpαδoκεί.

 

 Ευελπιστώμεν ότι η παρούσα ανωφέρεια θα κρατήσει, εάν όχι το στοπλόσσι θα μας σώσει.

Σχόλια

06/04 19:30  Βασίλης Μαρκάκης
Είναι 4-5 blogs που πρώτα ρίχνω (δαγκωτό) το 5*, και μετά τα διαβάζω. Για να διαβάσουμε λοιπόν τώρα τι μας γράφετε...
06/04 19:58  Κώστας Στούπας
Τοτέμ και Ταμπού εκπληκτικό έργο του δόκτορος Φροϋδ...
Οσο για την επιστροφή της Αρκτου, θα επιστρέψει αλλά περισσότερο εξασθενημένη υπολογίζω απ' ότι αρχικά κι εγώ ο ίδιος ενόμιζα. Αυτά είναι τα μηνύματα που διαβάζω στην εξέλιξη των τιμών.. Το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με μια άνοδο ανασφαλή θα της δώσει επιτάχυνση. Η πιθανότητα επαναδοκιμασίας των χαμηλών μετατίθεται για το πέραν του 2009 μέλλον όπου δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος την τελική καθάρση της κόπρου των ταύρων, αλλά τότε θα είναι δύσκολο να ακούσει κάποιος αυτά που σήμερα αρνείται μετά βδελυγμίας... Τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε... Χρήματα θα κερδηθούν, χρήματα θα χαθούν αλλά έργα σαν το Τοτέμ και Ταμπού, αποτελούν αιώνιο κέρδος για το είδος...
06/04 20:13  Goldmine
Τόσο η τοποθέτηση του οικοδεσπότη όσο και του κ. Στούπα αξιόλογες και ενδιαφέρουσες.

Ο δε Βασίλης εντυπωσίασε με το απίθανο σχόλιο:-)

Πέντε σε όλους... και για να μην ξεχνιόμαστε:-)

http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/funny/00201.jpg
06/04 20:27  haros
φιλε θρασ.αν εχεις διαβασει τις κατα καιρους(ειδικα τωρα με το αποτομο πανω)τοποθετησεις μου,θα ξερεις οτι καθε αλλο παρα κουρσες στο διαστημα ονειρευομαι.οσο για τα <<πειραχτικα>> αρθρα,σου μεταφερω αυτο που εγραψα κατω απο το συγκεκριμενο θεμα...
<<και ξαναμμενος..
εδω να πω και κατι αλλο.οσοι σορταραν την αγορα στις 5000,στις 4000,στις 3000.,μαγκια τους.οταν ομως ειναι στις 1450 και αυτοι ονειρευονται τριψηφιο ΓΔ,γενικη καταστροφη και πυρηνικο πολεμο,τοτε να κατσουν να τα ακουσουν,οπως τα ακουγαμε καποτε και εμεις οι μετοχανθρωποι,που θεωρουσαμε την πληρη και συνολικη απαξιωση των αγορων,ως υπερβολη.>>
μπορει να ξαναρθει η αρκτος.ζαμανφου,ας ξαναρθει.καποτε θα φυγει για τα καλα.τι στο καλο,αρκτος-αρμενικη βιζιτα ειναι??
06/04 21:07  Yannis K.
ωραιος! αλλα και δε χρειαζοτανε. το εχεις ηδη αποδειξει. σ' αυτους που δε σε γλειφουν.
φτωχοκακομοιρη
06/04 22:20  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρετε φίλοι μου και η παρουσία σας αποτελεί πραγματική τιμή. Βασίλειε, το ιστολόγιον σας εχει γίνει δι'εμέ απολύτως απαραίτητο ανάγνωσμα.

Κύριε Στούπα, όπως ξαναείπον, αφού πρώτα ρευστοποιησα, επανεισήλθον εις τα 800 και των υμετέρων λόγων πειθόμενος. Αυτή μάλιστα την αποκαλω "Στούπειον ανωφέρεια"! ;-)

Γολδ, με συγκινείτε πάντοτε - καλό!

Χάρε μου, γνωριζόμεθα πλέον ενταύθα και ξεύρετε ότι σας παρακολουθώ. Μόνον μη μου ξυπνάτε τας Άρκτους, αφήσατε καμμιά 100στη μονάδας ακόμη και χιμάμε ομου... ;-)

Παρακαλείτε τέλος ο ανιψιός ινα μη χαριεντίζεται με κάθε πικραμένο, ξεύρει αυτός.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
21 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις