Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Πασχα της Δυσεως
1349 αναγνώστες
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009
20:00

Αυτά παθαίνεις αμα δεν έχεις εμπιστοσύνη εις τον τόπον σου. Η λατρεμένη μου ΕΤΕ, το ελληνικόν χρηματιστηριον δηλαδή, κατά το μάλλον ή το ήττον, καλπάζει διψήφια ποσοστά από εκεί που την άφησα. Και ιδού, μόλις σήμερον, μπορώ να ειπώ ότι ακολουθεί ο Αμερικάνος, επί του οποίου ήνοιξα μακράν θέσιν περί τα 800, ικανοποιητικώς. Αντε ωρέ παίδες να ειδούμε και καμμία ευμορφία. Αντε να ειδούμε το Πάσχα της Δύσεως και εις την τσέπην μας.

 

Ναι, ναι, αντιστάσεις στηρίξεις, η επιστροφή της μαμάς -Αρκτου κοκ, αλλά να ειδούμε και ολίγον διάφορον εις το πανταλόνι. Ευελπιστούμε ως εκ τουτου ότι το Πάσχα της Δύσεως δε θα σημάνει δύσιν του Πάσχα δια την ωραιοτάτη αύτη ανωφέρεια - την και "ανωφέρεια Στούπα" καλουμένη.

 

Αντε να ειδούμε λοιπόν δι'ότι αι Άρκτοι ανασυντάσσονται δια τα μετά το Πάσχα και έως τας αρχάς Μαϊου, οπότε το παντελονιάζειν φυγείν αδύνατον. Λαμπράς πασχαλινάς ανωφερείας ωστόσο νομίζω ότι έχωμεν ξαναειδεί επέρυσι (πολύ το μονάστερο, δι'ότι αφού είχα προειπεί δια ανωφέρεια, ομιλούσα περί μελλοντικής πτώσεως και δεν αρέσουν αυτά) και ευελπιστώ ότι δε θα απογοητευθώμεν και εφέτος. Το έχουν συχνάκις αι θρησκευτικαί εορταί και είναι και δίκαιον, να κάμωμεν Πασχα σαν άνθρωποι, ολο νηστεία και νηστεία εβαρέθηκα - Θεε μου σχώρα με. Εχει βεβαίως και τη γλύκα της η άσκησις, αδημονείς δια την Ανάστασιν.

 

Οψόμεθα και ευελπιστώμεν λοιπόν.

 

Σχετικές μετοχές:
DOW ΓΔ ΕΤΕ
Σχόλια

09/04 21:14  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Τα περί Μ.Α (Μουσικής Ανάλυσης) εδώ :
http://market.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=17638&pg=10000#comment124602
Το "τι ακούω τώρα" εις την Σπουδαστικήν πύλη - χωρίς χρηματιστηριακές προεκτάσεις εδώ : http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=21&p=7125#p7125
09/04 22:31  vankouls
... Ετσι Αρχισαμε

http://www.youtube.com/watch?v=7OvsVSWB4TI
09/04 22:36  cell
Χαίρετε αγαπητέ θρασύβουλε,
Η Δύση θα εορτάσει το Πάσχα της,
η Ανατολή θα εορτάσει(;) τη Λαμπρή της με χρηματιστηριακώς εργάσιμη τη Μ.Παρασκευή της...
09/04 22:38  cell
ωπς!...όπου θ βλ. Θ
09/04 23:19  kikou04
Χαίρε φίλε μου Θρας ... όπως σας είπα και προχθές κάτι ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ σύντομα οι αγορές ... δεν πιστεύω να έχουμε παράπονο, έτσι??
Τώρα τι να σας πω, ότι θα έχομεν και συνέχεια?? Άγνωστες οι βουλές των μαέστρων.

Και όπως σας είπα ... αισιοδοξούμε Χρηματιστηριακώς, όταν και εσείς αισιοδοξείτε.

Σας εύχομαι καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.
09/04 23:47  favlos
Παντελόνι και αναδιάρθρωση...ότι καλύτερο..όχι αδράνεια...λουκούμι άνοδος :)
10/04 00:02  geokalp
ωραία όλα κι ο favlos ακόμα καλύτερος!
10/04 00:12  Κώστας Στούπας
Για να ειμαι ειλικρινής έχω εκπλαγεί με την ένταση και την διάρκεια. Οι κλασσικοί τσελεμεντέδες το κατατάσουν στα χαρακτηριστικά του bear market rally... Αλλά αυτό που λέει ο kikou04 μου έχει ξανασυμβεί... Οψόμεθα όμως. Οπως λέγεις άλλωστε σημασία έχει το διάφορον στη τσέπη.. Ευχαριστώ θερμός για την βάφτιση μετά το ονοματός μου της ανωφέρειας...χεχεχε
10/04 18:47  Σκορπιός
Καλημέρα σε όλους
Αυτό που με προβληματίζει είναι τα gap στο intraday διαγραμμα του ΓΔ της Τετάρτης (κυρίως) και της Πεμπτης, που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κλείσουν άρα ή θα πάμε τώρα σε σοβαρή διόρθωση ή το κλεισιμό τους θα γίνει μια και καλή, με πτώση κάτω απο τις 1620 αργότερα. Πιθανολογώ ότι θα γίνει αργότερα το κλείσιμό τους και δεν θα χαλάσει το πασχαλινο πάρτυ.
10/04 22:25  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλησπερα οι φίλοι και ευχαριστώ δια την παρουσίαν σας. Φεύγω προς έξοδον Παρασκευής, αλλά θα επιστρέψω να τα ξαναειπούμε!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις