Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ψήφος ελπίδος
2358 αναγνώστες
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009
22:15

Ως κεντρώος εκ πεποιθήσεως είμαι πολιτικώς ανέστιος. Ως φιλελεύθερος είμαι νομάς και αντιδημοφιλής. Ως τα μάλα ελληνίζων είμι προφανώς υπο διωγμόν εν τη συγχρόνω Ελλάδι της κατοχής της ξενοδούλου προοδευτουριάς (άξιος ο μισθός των σχολών της).

 

Αλλά, είμαι και πολίτης της δημοκρατίας ταύτης. Έστω και έαν είναι δυναστικού τύπου, έστω και έαν είναι Δ.Υ.Μ.Ο.κρατία (κυριαρχεί και κυβερνά δηλαδή ο Δημοσιος υπάλληλος του μέσου όρου). Αναγκαστικώς λοιπόν, έχω κατά πρώτον την ύπαρξιν ισχυράς κυβερνήσεως. ΔΕΝ είναι δυνατον εις την χώρα που ούτως ή άλλως ολίγα πράγματα λειτουργούν, να μην υπαρχει σταθερά κυβέρνησις. Οργανισμός που ταϊζει κατά μήνα πάνω από 1.000.000 λογαριασμούς, όσο και σπάταλος, ανίκανος και διεφθαρμένος να είναι (που είναι - περι του Δημοσίου ομιλώ) ακόμη και με ισχυρά κυβέρνησιν, απλώς αποχαλινούται πέραν πάσης υποψίας άνευ αυτής. Τα είδαμε αυτά με τας οικουμενικάς και τα έτερα καραγκιοζιλίκια προ δεκαετιών.

Ούτω πώς, και έστω ταύτη η απολογία μου, αθροίζω την ψήφον μου μετ' αυτών των δύο κομμάτων εξουσίας, όσον και εάν κατα βάθος βδελύσσομαι τα κομματόσκυλα, τη σαθρή ιδεολογία και τον στρατόν κατοχής που έχουν επιβάλει εις την χώραν. 

Ως εκ τούτου, έχω να επιλέξω μεταξύ των γόνων των δυναστειών Γεωργίου Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τον μη χείρωνα, προφανώς. Και ετούτος δεν είναι άλλος από του Γεωργίου Παπανδρέου. Ο Καραμανλής εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής (όχι εις το σωματικό βάρος βεβαίως). Εξεκίνησε να επανιδρύσει το κράτος και απλώς το εγέμισε ακόμη περισσοτέρους ΔΥ, γαλαζιας προελεύσεως. Ευαγγελισθείς φιλίαν προς την ελευθερία, εκυβέρνησε ώς μαθητής του Ανδρέου Παπανδρέου, φέρων το κράτος εις χείλος κρημνού χρεοκοπίας. Και το νύν που η χώρα μόλις αισθάνεται τας συνεπείας της διεθνούς κρίσεως ουδέν προσφέρει παρά υποσχέσεις θυσιών, αλλά υπό ποία προοπτική ή αποδείξεις αποτελεσματικότητος? Επί τόσα έτη ο Καλοχαιρέτας ήτο πρωθυπουργός? Να μένει το βύσσινο.

 

Αντιλαμβάνομαι ότι η επιλογή μου θα στενοχωρήσει φίλους που μοιραζόμεθα τας ιδίας ανησυχίας, πλην όμως ελπίζω ο Γεώργιος δεν είναι Ανδρέας. Η χώρα άλλως τε δεν έχει άλλη επιλογή από βαρείας θυσίας και είναι ο μόνος που μπορεί να τας περάσει. 

Ο Καραμανλής ενεφανίζετο εξαιρετικός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, και ίσως εν τέλει να είναι ο ρόλος που του ταιριάζει.

 

Η ελπίς μου ωστόσο είναι ότι αυτή θα είναι η τελευταία πράξις του δράματος της δυναστικής μας Δ.Υ.Μ.Ο.κρατίας. Δι' ότι η κρίσις αύτη είναι τοσούτον ισχυρά που θα αλλάξει εκ βάθρων το πολιτικό σκηνικό. Ακόμη και ο γίγας Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως έχουμε ειδεί, έφυγε νύκτα λόγω της διεθνούς κρίσεως του 1929. Το στοίχημα είναι λοιπόν σαφές. Εάν η ελπίς επί Γεωργίω καρποφορήσει η χώρα θα ορθοποδήσει, μεταμορφουμένη εκ Δ.Υ.Μ.Ο.κρατίας εις κράτος λειτουργικόν. Εάν - ο μή γένοιτο- όχι, να τελειώνουμε με τας δυναστείας άπαξ δια παντός.

 

Δεν είναι μόνον κρίσις, είναι και ευκαιρία. Ή τέλος πάντων ελπίδαν έχωμεν . Και ελπίδαν επιλέξω.

 

Σχόλια

01/10 22:23  geokalp
δεν ξέρω εάν το εγχώριο κρατικό μόρφωμα θα καταφέρει τελικώς να εκσυγχρονιστεί, αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΓΑΠ ενσωματώνει λιγοστές προσδοκίες, από ψηφοφόρους του και μη
01/10 22:24  pay
very nice φιλε μου,παμε γερα win win
http://www.youtube.com/watch?v=v-SvYrU_NR0
01/10 22:25  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρε Γεωκαλπ, ανεζήτουν το ωραίο σκαρίφημα της κρίσεως που εδημοσιέυσατε, αλλά μάλλον ήτο εις το έτερον ιστολόγιον. Να το αναρτήσετε και εδώ, ήτο καλόν λίαν.

Ως προς τον ΓΑΠ, ειλικρινώς, δεν βλέπω εναλλακτική λύσιν.
01/10 22:29  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χα, χα, προτιμώ το έτερον θεϊκόν:

http://www.youtube.com/watch?v=v1NAfTxHhlI

;)

Καληνύκτα παίδες, έχω να πάω και Ακρωτήρι απόψε, αργότερα βεβάιως...
01/10 22:36  gerodimos
Τι σινεμά ρε συ Μπάρμπα!
01/10 22:53  nhad
Φίλτατε Καλοχαιρέτα, συμφωνώ με την κρίση σου για τον ολίγιστο Καραμανλή. Προσωπικώς του προσάπτω και πλήρη περιφρόνιση προς τους θεσμούς, σε χειρότερο βαθμό από τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά ας το αφήσω για αργότερα. Συμφωνώ και ότι ο ΓΑΠ φαίνεται να είναι καλύτερος χαρακτήρας από τον πατέρα του. Ένα όμως πράγμα δείχνει νομίζω τι μας περιμένει. Όταν ήταν υπουργός παιδείας, όταν ερχόταν εγκύκλιος από το υπουργείο, ζητούσα από την γραμματέα να καθίσω πρώτα πριν μου τη διαβάσει! Κυριολεκτώ! Ήταν εντελώς ανίδεος, βασιζόταν σε απερίγραπτους συνεργάτες που δε μπορούσε να ελέγξει, ήταν τεμπέλης (τρομερές καθυστερήσεις είχαν επέλθει απλώς επειδή δεν υπέγραφε), απρόβλεπτος στις εξωφρενικές αποφάσεις του κλπ. Τον φαντάζομαι πρωθυπουργό και τρέμω.
01/10 23:03  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ο γράφων συμμερίζεται τας απόψεις σας. Είναι όμως "τσαχπινογαργαλίαρης"...
Ως εκ τούτου ακολουθεί την εξής προσέγγισιν. Εάν ψηφίσει (λέμε εάν...) Οικολόγους-Πρασίνους (δια δευτέραν φοράν εις "Εθνικάς"):
1. Ουσιαστικώς δίδει την ευκαιρίαν εις τον Γ.Α.Π.
2. Καθεύδει όμως συνεπής με την συνείδησιν του, "μακριά από γουβερνητικήν παράταξιν".
3. Εγγράφει υποθήκας "αξιοποίησης" του (ως άλλοθι του μελλοντικού γουβέρνου) εις την συνωμοταξία των "μη-κομματικών τεχνοκρατών"...
01/10 23:06  Λουκρητια
"Εμπνε(υ)ομαστε" κι εμεις απ'τον Γιωρικα,ασε που μοιαζει "μο(υ)νοδρομος" η εκλογη του.
http://www.youtube.com/watch?v=IEoRsy91w-g
01/10 23:06  anathema_g13
Θα έλεγα ότι αν κανείς αποφασίσει να αφήσει απ' έξω την περίπτωση της συνειδητής αποχής ή της στήριξης ενός μικρότερου κόμματος και τελικά καταλήξει να επιλέξει ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας τότε η επιλογή Παπανδρέου μου φαίνεται πολύ πιο ορθή στην παρούσα φάση. Οπότε, εν γένει, συμφωνώ με το σκεπτικό που εκφράσθηκε και κυρίως με το ότι αποτελεί, ενδεχομένως, την τελευταία ευκαιρία της πολιτικής οικογενειοκρατίας του τόπου.
Πάω να δω το β' ημίχρονο. Η ομάδα θέλει υποστήριξη! :)
01/10 23:43  favlos
Φαίνεται καλό παιδί..και ο χοντρούλης καλός φαινόταν.Τους υπόλοιπους άστους..Παπαρήγες,Τσίπρες και τα ρέστα.Μέχρι και ο Πρόεδρος (Λεβέντης) κουρασμένος πιά.
Ακόμα και αστέρια τύπου Μητσάρα δηλώνουν πια κουρασμένοι και δεν τρέχουν στα πλάνα γιατί 'τελειώσαν όλα πιά' όπως δήλωσε χθές στην Πλατεία.
Οπότε...δύσκολα τα πράγματα...
01/10 23:43  talbot
Προσυπογράφω το σχόλιο του nhad,και πιστεύω ότι έχει δώσει (αν)επαρκή δείγματα γραφής*,όπως δυστυχώς και ο σημερινός αλλά και η Ντόρα.Ελπίζω να διαψεστούμε για το καλό του τόπου,αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς.

*Συνετέλεσε και αυτός ως Υπ.παιδείας στο σημερινό χάλι.
01/10 23:50  PREMIUM

Ο καλύτερος θα ήτο κουρεύς μου εκ Δρουγουτίου ορμώμενος !

Επί 37 συναπτά έτη Πρόεδρος μεγάλης Ενώσεως Κομμωτών !

Μάλλον για το Γκίνες το ρεκόρ !

Αλλά δυστυχώς...εσυνταξιοδοτήθη !
02/10 00:14  talbot
Επειδή ομολογώ δεν έχω κεντρώες καταβολές,
και επειδή με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία υποφέρω,τουλάχιστον όσο και με την ψευδεπίγραφα φιλελεύθερη Ν.Δ,ψηφίζω μικρό κόμμα και έχω τη συνείδηση μου ήσυχη.
Αν μπορούσα θα πήγαινα και εκδρομή,αλλά δυστυχώς θα είμαι εδώ.

Καλή Νύχτα σε όλους τους φίλους!
02/10 00:22  Αναστασιος
Ειμαι μεταξυ ΛΑΟΣ και ΚΚΕ ,
πιο πολυ προς ΛΑΟΣ για τις προτασεις του
στο ποθεν εσχες
02/10 00:43  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Συμφωνώ με το μεγαλύτερον μέρος των γραφομένων απόψε. Όντως φαίνεται να μην υπάρχει εναλλακτική λύση.
Άσχετο. Φίλε favlos μην μου πεις ότι είσαι Νεοσμυρνιώτης?
02/10 00:59  shareholder-cs
Θρασυβουλε το ποια θα είναι κυβέρνηση τη Δευτέρα και αν θα υπάρχει αυτοδυναμία είναι αυτή τη φορά δεδομένο χρώματος πρασίνου.
Αντί να συναθροίζεις λοιπόν τη ψηφο σου προσδίδοντας αλλαζονία στο μέγεθος της νίκης, μπορείς να δώσεις πνοή ύπαρξης σε κάποιο σοβαρό μικρό κόμμα -διάλεξε εσύ ποιό.
Το εκλογικό σύστημα πάλι με τον πρώτο θα σε συντάξει, αλλά έτσι θα υπάρχει ένα φυτώριο μήπως ξεπεταχτεί κάποτε κάτι καινούργιο.
Δηλώνεις φιλελεύθερος παραπάνω στο άρθρο σου. Που είναι η Δράση, πού είναι η Φιλελευθερη Συμμαχία, που είναι το Κομμα Φιλελευθέρων;
Αν τους δίνουμε πάντα "τα λοιπά" μετά την υποδιαστολή του μηδενός, πόσο κουράγιο κι αντοχή να έχουν...Εκεί βλέπεις δεν βρέχει εξουσία και τις σχετικές συνδρομές ωστε να αντέχει κανείς να κατέβει για 36η φορά υποψήφιος...

02/10 01:11  Πι-πι το παπί
Καραμανλής όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκανε τόσα χρόνια αυτά που υπόσχεται ότι θα κάνει τώρα.
Τσίπρας,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ δεν το συζυτώ.
Άρα μικρό κόμμα ή Γιώργος.
Προτιμώ μικρό κόμμα αλλά δεν βλέπω να κατεβαίνει η Φ.Σ.
Έχετε κάποιο να μου προτείνεται;
02/10 01:24  shareholder-cs
Δημοκρατικοί
http://www.dimokratikoi.gr/d4/
02/10 01:27  shareholder-cs
02/10 01:32  shareholder-cs
02/10 02:46  donna_c
...Εάν όχι, να τελειώνουμε με τας δυναστείας άπαξ δια παντός.

Πολύ φοβάμαι πως δε θα ξεμπερδέψουμε έτσι απλά με τις δυναστείες. Ας μην υποτιμούμε τη δυναστεία Μητσοτάκη.
02/10 07:56  shell
Αν καπνίζετε ψηφίστε Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.
Αν δεν καπνίζετε ψηφίστε θάλασσα..
02/10 09:28  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημέρα φίλοι μου! Α, αι εκογαί εγείρουν πάντοτε τα πάθη. Δε βαριέσθε, εκλογή είναι θα περάσει.

Όλοι εις τας κάλπας!

http://www.capital.gr/history_of_xaa/Default.aspx?id=824321
02/10 10:49  favlos
Σόλωνα εξ απαλών ονύχων :)
(το γλωσσικό το σηκώνει και το ιστολόγιο άνετα!)
02/10 13:29  ΕΝΑΠ
Καλημέρα.
Εμπεδώσαμε λοιπόν όλοι με ποιο τρόπο "βασιλεύει" ο δικομματισμός στην Ελλάδα;
Με την ΛΟΓΙΚΗ που συντροφεύει την ΕΛΠΙΔΑ, η οποία πεθαίνει πάντα τελευταία..

*Το τελευταίο βέβαια, πρώτοι από όλους το "συνέλαβαν" οι "δυνάστες" και έκτοτε το εφαρμόζουν με επιτυχία..
02/10 15:37  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Δεν έχετε και άδικο. Δυνάμεθα να εμπισθευθώμεν την αναμόρφωσιν ενός σηπομένου οργανισμού εις αυτούς που τον δημιούργησαν? Ίσως, ελπίζοντες εις το ρητόν "ο τρώσας και ιάσεται", να συνεχίσω τα του Φαύλου...

;-)
02/10 15:39  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Αν και καθυστερημένα χαιρετώ την ομήγυρη και δηλώνω ότι θα ρίξω το κουκί μου στη Δημοκρατική Αναγέννηση του Παπαθεμελή.

Πατριώτης είναι.
Ηθικός είναι.
Εμπειρία έχει.
Σοβαρός είναι.
Ονειροπόλος είναι.
Μικρό κόμμα είναι.

Μου φτάνουν οι παραπάνω λόγοι.

Καλό βόλι σε όλους.

Ακόμα σημαντικότερη ευχή σας δίνω: Καλή Πατρίδα.
02/10 15:49  epidoxos
"Ως εκ τούτου, έχω να επιλέξω μεταξύ των γόνων των δυναστειών"
...θρασσακο ειμαι αλλου ψηφιζω ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ :)
...ΠΟΤΕ γονους!

Παρεπιπτοντως ειδα σημερα το γιο του παλιου βουλευτη ΝΔ Παπαδογγονα να μιλαει ως υποψηφιος της ΝΔ λεγοντας οτι ειναι..νεος ανθρωπος! Λεκτικη ικανοτητα μηδεν αλλα αν κληρονομησει τη πελατεια του μπαμπα του μπορει και να επιτυχει...

Παντως αυτο το νεο φρουτο μου αρεσει...ο καθε ανικανος νεος λιγδιαρης -γονος η μη- προβαλλει τη νεοτητα του ως προσον προκειμενου να εκλεγει...αν ειναι δε και γυναικα ακομη καλλυτερα.."νεος ανθρωπος, γυναικα και μητερα"..ψηφιστε με...

Ειδα χτες ζουγκλα του Τριανταφυλοπουλου με νεους υποψηφιους..πεθανα στο γελιο..τυφλα να χει ο ..μιστερ μπην!

Μου αρεσε το ΔΥΜΟΚΡΑΤΙΑ...5* MONO για αυτο!
02/10 15:55  epidoxos
..παρεμπιπτοντως εχω αρχισει ως αναποφασιστος αλλα εχθρος των δυο κυριαρχων κομματων να καλοκοιταζω τους Δημοκρατικους..ενα βολι ειναι να ριξω σκεπτομαι ας το ριξω εκει και ας μη νιωθω εντελως κοροιδο με την επιλογη μου να προσελθω στη ρημαδα καλπη...

http://www.dimokratikoi.gr/d4/
μου φαινονται σχετικα πιο σοβαροι...
02/10 17:35  favlos
Χαιρετώ όλους τους φίλους..
Το Δ.Υ.Μ.Ο. κρατία μου άρεσε κι εμένα...;)
03/10 12:06  zyzzx
Εσεις κυριε Καλοχαιρετα μας σαν πολιτικος θα γνωριζετε περισσοτερα.
Ομως το zyzzxaki δεν μπορει να αψηφησει το Κωστακη που σιγοτραγουδαει εδω και καιρο.
Αμα θες να φυγεις
ΦΕΥΓΩ
Αμα θες να κατσω
ΚΑΤΣΕ
Ουτε και τον Γιωργακη της Βασιλευομενης σοσιαλοκρατιας .
Απο παππου σε εγγονο.
Αλλα ουτε κια τα μικροκομματακια .
Γιατι ισχυει στις ΔΗΜΙΟκρατιες μας ο απολυτος και αρχεγονος νομος του ισχυρου.

Το ζυξξακι θα ψηφισει βουνο, ενα Αρκαδικο βουνο.
,
Γιατι οποιος ψηφισει αυριο, αυτοματως, καταργει το δικαιωμα του να πιστευει και να ελπιζει σε κατι καλυτερο.
Και στην Πιστη δεν χωραει "το μη χειρον βελτιστον."
04/10 21:17  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Capital, "Φρονημα νικητήριον" εις τον κατάλογον παρακαλώ!
04/10 21:25  anathema_g13
Γυρνάς στα βαράκια τις καθημερινές και δίχως αίσθημα νικητήριον. Οπότε φαντάζομαι απόψε θα έχει γλένδι μέχρι πρωίας!
Αναστενάζουσιν τα νυχτόμαζα ήδη διαισθανόμενα την επικείμενη, πληθωρική παρουσία σου! :)
04/10 21:28  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χα, χα, έχει κάτι μελαχρινάκια το Κίνημα, άλλο πράμα!

http://www.youtube.com/watch?v=hAUPQBnzNDU

Υπάγω προς την Οδό του Ιπποκράτους, μπας και ευρώ καμμιά να με ποτίσει φαρ(ι)μάκι!

:D
04/10 21:34  anathema_g13
Εξοπλίσου με καπνογόνα, κόρνες, ποτά, χρήματα και ένα νικητήριο χαμόγελο και προβλέπω να υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη διάρκεια της νύκτας!
Θα βρεις και...διάτρητα στεγανά με τόση χαρά, ό,τι πρέπει!
Το νου σου μόνο μην κάνεις καμία λάθος επιλογή αν αρχίσεις να τα βλέπεις διπλά! :)
05/10 01:21  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Το ιστολόγιον δέχεται και αναπέμπει ευχάς και συχαρίκια!

:D
05/10 14:02  CANYON
Βουλευτικές εκλογές 2009- Αυξημένη η αποχή

Αυξημένη είναι η αποχή στις φετινές βουλευτικές εκλογές συγκριτικά με τις προηγούμενες. Συγκεκριμένα η αποχή αγγίζει το 6% και αυξήθηκε από 25,85% στο 31,76% σύμφωνα με το μέχρι στιγμής καταμετρημένο ποσοστό των ψήφων που αφορά το 20% των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας. Η μεγαλύτερη αποχή σημειώνεται και πάλι φέτος στην Φλώρινα με 64,94% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους να μην έχουν προσέλθει στις κάλπες. Τα αμέσως μεγαλύτερα ποσοστά αποχής σημειώνονται σε Λέσβο (54,81% αποχή), Λακωνία (53,35%), Χίος (48,49%), Ευρυτανία (48,34%), Αρκαδία (47,60%), Σάμος (46,46%), Καστοριά (45,94%), Μεσσηνία (41,89%) και Θεσπρωτία (40,27%).

© 2009 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05/10 14:14  CANYON
Στο 33% εκτινάχθηκε η αποχή

Το υψηλότερο ποσοστό αποχής των τελευταίων αναμετρήσεων σε εθνικές εκλογές καταγράφηκε χθες καθώς εκτινάχθηκε στο 33%.
Κέρδος - 5/10/2009 07:15
05/10 15:45  CANYON
"Ο Γιώργος είναι πονηρός"

http://www.youtube.com/watch?v=Z-3PrSB66Ps
05/10 16:03  PREMIUM

..."Όνειρο ήτανε"...

http://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8&feature=related

ΥΓ. Θα ψάξω και "κάτι" σε Ζαζό για το φίλο Θράσσο ! :-)
05/10 16:11  PREMIUM

Βρήκα "κάτι" που δεν μπορεί θα εκφράζει και τον νέο μας Πρωθυπουργό που είναι και δεινός χορευτής ! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=IimMGP_-NxI
05/10 16:26  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
@ Canyon
Έχω την αίσθηση (όχι την επιστημονική προσέγγιση, ότι τα ποσοστά αποχής σε αυτές τις περιοχές είναι "αποχής" και οφείλονται εις την αναχρονιστική (ίνα μη είπω τριτοκοσμική...) αντίληψη της μη μεταφοράς εκλογικών δικαιωμάτων εις τον τόπο μονίμου κατοικίας.
05/10 16:30  PREMIUM

Πατριώτ...

Μη σκοτώνεις και την τελευταία μας...ελπίδα ! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=DGKYV7Fc0JM
05/10 16:39  CANYON
Τριαντάφυλλε ισως εχεις δικιο...
05/10 16:53  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ο γράφων- κατ' εξοχήν δραστηριοποιουμενος εις την Τ.Α. ήδη αναλύει το "νέο τοπίο' <εκεί>.
Χώρια που η "αιμοβόρος Μ." νομιμοποιείται πλέον να κατέλθει ως υποψήφιος Διαμερισματική Σύμβουλος εις το 1ο Διαμέρισμα του Δήμου Μαρσίλλιας ("παγκοσμιοθήκαμεν" και θα εξάγωμεν "τρέλα" εις τας πρώην Ελληνικάς αποικίας...)
05/10 16:59  PREMIUM

Καλά <εκεί> και <εκεί> που οι μελαμψοί είναι ο κανών !

<Εκεί> που είναι ο γιος μου όμως δεν έχει ελπίδες γιατί ήδη <ΚΑΙ> συνδικαλιστικά σαρώνουν οι κιτρινιάρηδες !

Λες όμως...ΤΩΡΑ που θα χειροτερέψει η εμφάνισή του λόγω του χαμηλού αιματοκρίτη και της κακής διατροφής να έχει ελπίδες, πατριώτ ;-)
05/10 16:59  CANYON
Καλη επιτυχια...
Απο καρδιας...
05/10 19:12  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χα, χα, το γλεντάτε εν τηι απουσία μου, ε?

Να μας ζήσει η μικρά Ερμές! Ας αφιερώσω κι εγώ εις την παρέαν και εκλεκτήν ομηγυριν:

http://www.youtube.com/watch?v=c1mh9oy3KuU&feature=related
05/10 19:21  PREMIUM

Τέρμα πια τα...πικρά μεσάνυχτα, μεταμεσονύκτιε συμπαραστάτη Θρας !

Τώρα χτυπάμε το...σύστημα εκ των έσω ! :-)

Μα καλά 12 και...ένα η ΤΕΝΕΡΓ βγήκε...εντέκατη στη λίστα με τις ανοδικές του ΧΑ ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=t6uS3WafavY&feature=related

Γιουτιούμπι αφιερωμένο για ούλα τα παραπάνω ! :-)
05/10 19:30  PREMIUM

Όπως ακριβώς τα λες :

Φρόνημα...ΠΑΝΤΑ νικητήριον ! :-)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
50 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις