Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Διαδοχικοί κεφαλωμίται
1578 αναγνώστες
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009
20:01

Τεχνικώς, δι'όσους τα πιστεύουν αυτά, το πράγμα γίνεται λίαν ενδιαφέρον. H γνωστή αντίστασις του Κυρίου Έκο 2103, εκράτησε σήμερον και είναι λίαν κρίσιμον να κρατήσει και εις το μέλλον. Ειδάλλως, μια σειρά από διαγραμματικούς κεφαλωμίτας (head-and-shoulder) με κεφαλήν εις την περιοχήν των 2900 μονάδων,  δεικνύει, βαθιά, πολύ βαθιά, έως και χαίρε βάθος αμέτρητον, την περιοχήν δηλαδή της ζώνης των αλώσεων. Ο δε έσχατος κεφαλωμίτης, εάν διασπασθεί πειστικώς η γραμμή λαιμού (περι τα 2100) έχει ύψος 800 πόντους. Έως και παλαιολόγειο αναγέννησιν φθάνει που λέει ο (βυζαντικολογικός) λόγος. Μας τα είχον δώσει και έτεροι αλγόριθμοι αυτά, τώρα μας απειλούν και τα διαγράμματα.

 

 

Τώρα βεβαίως θα μου ειπείτε, τι χρειάν έχωμεν τεχνικών σημείων ωρέ Καλοχαιρέτα. Μπα, εγώ έτσι τα γράφω και εάν εβγούν, εβγήκαν  -άλλως τε όπως λέγει και ο ανιψιός τα πάντα είναι τυχαίος περίπατος κατά βάθος. Εβγουν δεν εβγούν ωστόσο, αποτελούν καλή περιγραφή της λίαν κρισίμου καταστάσεως εν ή ευρίσκεται η χώρα. Και καλόν θα ήτο ο Γεώργιος Β', Παπανδρέου Γ' να ευρεί δυο τρία ακόμη παληκάρια του βεληνεκούς του γίγαντος Χρυσοχοϊδου, να καθησυχάσει και τον διεθνή παράγοντα και το 95% των Ελλήνων - το γαρ 5%, που λέγει και ο Ηρακλής, αλλού ντ' αλλού είναι ούτως ή άλλως. Τα διαγράμματα - ανεξαρτήτως των αναποφεύκτων τεχνικών αντιδράσεων- είναι βαρέα και ανθυγιεινά, ας κάμει τα κουμάντα του.

Οψόμεθα παίδες και κρατάτε δυνάμεις, το 2010 δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μας δώσει ευκαιρίας να ξεκαθαρίσωμεν μια και καλή τους λογαριασμούς μας με αυτά που ευγλώττως περιγράφει ο φαύλος.

 

ΥΓ Μα τέτοιο ξύλο η Εθνικάρα, τοιαύτη βύθισις εκ του ΚΜΟ20 και σαν το μολύβι εις τον αφρόν? Τσκ, τσκ, τσκ, theokaratzas, γύρνα πίσω!

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΕΤΕ
Σχόλια

09/12 20:07  favlos
Αντί για ανωφέρεια Δεκεμβρίου τον κάναμε τον περίπατο,αλλά εδώ είμαστε..;)
09/12 20:08  anathema_g13
Όλο κρίσιμα είναι τα πράγματα και όλο και χαμηλότερα λέμε ότι είναι κρισιμότερα και μετά πιο χαμηλά. Κακό βιολί έχουμε πιάσει...ο καιρός γαρ εγγύς που λέγει και ο άλλος που σηκώνεται από τραπέζια, καρέκλες και λοιπά!
09/12 20:15  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
τι να σας ειπώ ωρέ παίδες? Εδώ κοτζάμ ανωφέρεια του Αη νικόλα και ίσα που εφάνη εις το διάγραμμα. Δε λες πάλι καλώς που εξήλθον ενωρίς ο πιστός ναυτόπαις? είδατε που επηγε εν τέλει η Εθνικάρα.

:D
09/12 20:24  anathema_g13
Λοιπόν, μέχρι και να ξαναβάλω τράπεζα εις τον χαρτοφύλακα σκέφτομαι...ένα πανικόβλητο άνοιγμα αύριο θα ήταν ό,τι πρέπει...πέριξ του 2050 ας πούμε...σταδιακό all in που λένε και στα χαρτοπαίγνια. Ε, το πολύ - πολύ να εγκλωβιστώ στις 2000 μονάδες, αντί να ψάχνω τον πάτο σκέφτομαι ότι δεν είναι και κανένα επίπεδο φούσκας άρα θα το ξαναδούμε αργά ή γρήγορα όσο κάτω κι αν έχει ακόμα...αλλά αν δεν έχει και πολύ; Απλούν! :)
09/12 20:25  Σάρισα
Σισυφειο μαρτυριο μας ετοιμαζουν, οταν θα παιρνει ανασα η αγορα θα βγαινει κι απο ενας και θα μας υποβαθμιζει. Αμ αυτους του Γιαπωνεζους που παρουσιαστηκαν σημερα, τους εχει ξαναδει κανεις να γυροφερνουν στην Ελλαδα ?

'Η -οπως εγραψε και καποιος στο φορουμ- μαθανε οτι ... πλακωσαν και οι ...γυφτοι?
09/12 20:29  anathema_g13
Έχει γύφτους στην Ιαπωνία Σάρισα; :)

Ε, το κάθε αρπακτικό θέλει το κομμάτι του από το πτώμα...αλλά πόσο να φάνε;
09/12 20:32  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Νο-μουρα, όπως λέμε, δεν έχεις πρόσωπο (ΣΣ μούρη) μάγκα μου ή τους άλλους τους RNI? Λογικόν να είναι αντίθετοι, η γαρ Ελλάς αRNI, επι σφαγή πιο συγκεκριμένως...
09/12 21:42  quant
Τα διάφορα τεχνικά συστήματα προσπαθούν - υποτίθεται τουλάχιστον - να μη χάνουν σε καμιά περίπτωση "νησίδες τάξεως" μέσα στον τυχαίο περίπατο (προς την μία ή άλλη κατεύθυνση) με τίμημα να χάνουν ελάχιστα έως λιγότερα χρήματα κατά τις περιόδους θορύβου. Αυτό που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν προφανώς θόρυβος.

Η απόκλιση από τον ΑΚΜΟ20 γίνεται εκμεταλλεύσιμη μονάχα εφόσον υπάρξει ημέρα αντιστροφής, η οποία θα οφείλει να συνοδεύεται από αγοραστικό ενδιαφέρον πάνω από x2 στο βάθος σε σχέση με τις πρόσφατες συνεδριάσεις, ακόμα κι αν αυτό δεν αποτυπωθεί στον ημερήσιο όγκο. Βεβαίως το ότι δούλεψε κάτι στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να το πράττει και στο μέλλον, μα από την άλλη δείχνει πιο λογικό ίσως, να ακολουθήσει κανείς κάτι τέτοιο από κάτι άλλο που δεν δούλεψε ποτέ καλά.
Όπως και να έχει, το πράγμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον.
09/12 21:46  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Αλάνιε, σαν να ακούω τον εαυτόν μου!

:D
09/12 21:58  quant
Περιμένω και το κείμενο σχετικά με το σύστημα που μου ζήτησες να προσομοιώσω μπάρμπα και το βρήκα αλάνθαστο έως σήμερα! Τι απλότητα, τι κομψότητα :D
09/12 22:44  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Και όμως, πρόβατα, είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσετε να χάνεται τα μαλλιοκέφαλά σας.

Η μέθοδος, την οποία όποιος ηκολούθησε έχει σώσει τα κεφάλαιά του και έχει υπεραποδώσει της αγοράς κατά απίθανα ποσοστά.

Αλλά, μιαν ετέραν φοράν aυτά, και υποσχομαι, ναι ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να δημοσιοποιήσω την εξαιρετον πράγματι, δια μίαν εισέτι φοράν, προσομοίωσίν σας...

:D
09/12 23:03  jgeorg
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1477923&pg=1&pid=1478530&orderdir=asc#post1478530

καταλαβαινει κανεις τι θελει να πει εδω ο ΥΠΟΟΙΚ?
09/12 23:09  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Τι να ειπώ? Εαν είναι αυτό που υπαινίσσεσθε, πρόκειται ασφαλως περί βόμβας πρώτου μεγέθους.
09/12 23:12  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ωστόσο, δια να είμαι ειλικρινής, αδυνατώ να πιστεύσω ότι θα ευρεθή Έλλην πολιτικός να ριψοκινδυνεύσει τέτοια κίνησιν.
09/12 23:14  Βασίλης Μαρκάκης
Αγαπητέ Θρασύβουλε,
Παρακαλώ υμάς , ίνα όπως διορθώσετε πάραυτα την φράσιν «…H γνωστή αντίστασις του…» μετά της φράσεως « …η γνωστή στήριξης του…» προς αποκατάστασιν του νοήματος, του εξαιρετικού κατά τα άλλα άρθρου σας.
Δεχτείτε τους πλέον εγκάρδιους ασπασμούς μου.
Β.Μ
09/12 23:59  gerodimos
Έύγε Μπάρμπα, να στείλεις κανά κείμενο και στο άλλο σου το Μπλοκ, εκεί που όλοι είναι τεμπέληδες και δεν γράφουν!
10/12 01:32  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χα, χα, εγώ όλα τα βλέπω για αντιστάσεις ωρέ Βασίλειε, αντιστάσεις εις την κίνησιν. Αλλά αφού το θέλετε, τα κοινώς ομολογούμενα νοτια είναι στηρίξεις. Εγώ πάλι βλέπω τα διαγράμματα και αντεστραμμένα, έχει ενδιαφέρον!

Ανιψιέ, εάν ου μην λάβω κωδικούς, κείμενο δεν έχει!

:D
10/12 01:39  gerodimos
Μπάρμπα καλησπέρα. Σου έστειλα 2 μηνύματα με τους κωδικούς.
Το 2ο είναι το σωστό, στο πρώτο ξέχασα ένα νούμερο!
10/12 12:48  nhad
Ωραιότατο κείμενο, αγαπητέ Θρασύβουλε. Γίγαντας ο Χρυσοχοϊδης, βεβαίως. Ελπίζω μόνον να φυλάγεται γιατί αποτελεί πλέον τον υπ' αριθμόν ένα στόχο των τρομοκρατών. Φτου φτου φτου...
10/12 17:09  geokalp
θα μας φτάσει το '10 για να καθαρίσουμε, ή θα χρειαστούμε παράταση;
11/12 00:51  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρετε παίδες! Ανιψιέ, εήφθησαν, over. Πτου, πτου, φίλε nhad. Πέντε με επτά έτη μετά το χαμηλοτερο σημείο αγαπητέ γεωκάλπ...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
17 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις