Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Άσε με στη βαθιά αρκτούρα και μην αρχίζεις τη μουρμούρα
1188 αναγνώστες
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010
01:46

Επέστρεψα ενώρίς - κάνει και μπαζόκρυο δεν το παρακάνω. Λοιπόν δεν έχω καταλήξει εάν το χειρότερο από μια πτώσιν είναι οι γκουρού της πτώσεως που βγαίνουν κατόπιν εορτής σαν τα μανιτάρια δια να θριαμβολογήσουν. Από τον Μάρτιο και μετά κάθε μήνα τα ίδια. Συνεχές σιορτάρισμα εντός ανοδου μόνον οι γκουρούδες του Capital forum αντέχουν εντός του ηλιακού μας συστήματος.

 

Μαζεύεται αμέσως μυρμυρίζουσα αγέλη και δώστου θριαμβολογούσα μουρμούρα, οργή κατ' αγνώστων και γρίνια μεγάλη . Οι κακοί τραπεζίται, οι καλοί κρατικοδίαιτοι κοκ. Τι δουλειά έχουν τα παράγωγα της Wall  με την μονιμοποίησιν των συμβασιούχων εν Ελλάδι, μονον ένας γκουρού της προοδευτουριάς μπορεί να το συνδυάσει. Δεν είναι απαραιτήτως κακό βεβαιως, λειτουργεί και εκτονωτικώς. Άλλως τε δεν κινδυνεύουν και κεφάλαιο, Μονόπολη παίζουν - και δεν έχει και φυλακή. Φωνάζουν μερικοί "ρε σείς δε βλέπετε ότι σας δουλεύει ψιλό γαζί?" (έμβαινε Γεωργίου μοναχικέ λύκε!), αλλά  το πλήθος  φαίνεται ότι τα γουστάρει κάτι τέτοια. Τα ίδια το 2007 με τους υπερταυρώδεις, τα ίδια το 2009 με τις αρκουδίτσες του τέλους του κόσμου (ετελείωσε ωρέ? Ε, όχι, ΔΕΝ ετελείωσε!).

 

 

 

Εν τέλει καταλήγω ότι αυτό ακριβώς θέλει η Ελλάς. Τζομβάνηδες, έστω και ατσαλους. Και μπόλικο αέρα. Γουστάρει εν ολίγοις παραμύθα. Όσο χονδρυτέρα, τοσούτον καλλιτέρα. Τουλάχιστον ετούτοι εδώ είναι σχετικώς ακίνδυνοι. Οι άλλοι που μας κυβερνούν και συμπεριφέρονται το ίδιο όμως?

 

Κάτι τέτοια πληρώνουμε και θα πληρώσουμε.

 


 

 

 

Σχετικές μετοχές:
DOW ΓΔ
Σχόλια

23/01 01:53  gerodimos
Τζομβάνηδες Θείε, τζομβάνηδες!
Να πεις μάλιστα ότι γνωρίζουν και από πρόβατα, πάει στο διάολο.
23/01 01:55  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Πάμε για ύπνο ανιψούλη!

:D
23/01 01:55  haros
ρε συ θρασ,μιλαμε το δοκιμασα σε μονοπολυ,αυτο το συνεχες σορταρισμα στον αμερικανο μεχρι τελικης δικαιωσης και ΟΥΤΕ εκει εβγαινε..οταν λεω μονοπολυ,το εννοω..σε πλατφορμα με εικονικα λεφτα..πολυ γελιο..βασικα,μεχρι να πετυχω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διορθωση στον dow,πρεπει να εχασα καμμια 500αρια φανταστικοεκατομυρια...ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..οταν πραγματικα ηρθε η διορθωση,ειχα να παιζω με 5-6 ευρω...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...
23/01 01:58  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χάρε μου, να σας στείλω μερικά φανταστικομύρια που έβγαλα παίζοντας γνωστό γκουρού επί 10?

:D

ΥΓ Ξενυχτηδες όλου του κόσμου ενωθείτε!
23/01 02:16  anathema_g13
Απλό είναι:
Όλοι όσοι γράφουμε στο Capital κερδίζουμε. Και δε μιλάω για φανταστικομμύρια που λέτε με τον Haros αλλά για πραγματικά εκατομμύρια!
Μετά είναι εύκολο:
Δεδομένου ότι αυτά τα κέρδη είναι εύκολο να αποκρυφτούν δεν είναι να απορεί κανείς που το κράτος πεινάει αλλά οι Έλληνες έχουν.
Οπότε δε φταίει ούτε το υδροκέφαλο δημόσιο, ούτε οι περιττές κρατικές δαπάνες, ούτε η φοροδιαφυγή...
...για το κατάντημα της εθνικής οικονομίας φταίμε εμείς που ΟΛΟΙ κερδίζουμε τόσα πολλά από το ΧΑΑ και μάλιστα συνεχώς...άσχετα αν είμαστε ταύροι ή αρκούδες και ανεξάρτητα από το εάν ο δείκτης ανεβαίνει ή κατεβαίνει!
23/01 16:53  quant
Χάρε,

σβήσε τα cookies και άνοιξε νέο λογαριασμό στην πλατφόρμα, οπότε θα ανανεώσεις το εικονικό υπόλοιπο. Στη συνέχεια, βγες και πάλι short. Να θυμάσαι όμως και το γνωστό γνωμικό της wall: short στο short θα χάσεις και το σορτ.
Υπάρει βεβαίως και το άλλο γνωμικό: long στο long θα σε στριμώξει ο king kong.
Τι να πω;.. Προσοχή. Ιδίως στα cookies :)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
18 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις