Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Διακοπαί!
995 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2007
01:43

Α, μια εβδομάς προ των Χριστουγέννων! Ωράια πράγματα. Λοιπόν, τέρμα τα των αγορών, τα παρατάω και θα ασχοληθώ ολίγον με τα διαβάσματα και τα άλλα ενδιαφέροντα μου. Άλλωστε βραχυπροθέσμως άκρην δε βγάζω, περαν των όσων έχω ήδη σημειώσει. Σας ευχαριστώ δια την παρακολούθησιν και ελπίζω να μη σας αφήσω εντελώς μόνους. Εάν κάτι ενδιαφέρον οικονομικόν ή έτερον τι ευρώ να γραψω θα το κάμω.

Τας απόψεις μου τας γνωρίζετε. Το πρώτο κομμάτι του 2008 προβλέπεται κυμματώδες, αλλά ελπίζω ότι όπως το 1990 - ή και καλλλίτερα- θα τελειώνουν γρήγορα τα προβληματα και τα διαβήματα της άρκτου. Να έχουμε δηλαδή εντός του νέου έτους νέα υψηλά και να μη  μας τραβήξει όπως το 1973-74.

 

Αλλά αυτά θα τα δούμε και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Μη λησμονείτε, άρκτος σημαίνει απλώς υπερίσχυσις των πωλητών επι διαστημα. Τεχνικώς, απλούστατα, χαμηλοτερα υψηλά εις τους κυματισμούς κι αυτο είναι συχνάκις λίαν καλόν ως πυξίς του πότε να απομειώνουμε θέσεις. Σημαίνει επίσης και μεγάλες ευκαιρίες αγορών δι' όσους έχουν μετρητό εν όψει της μελλοντικής ταυρώδους περιόδου, εις ην ευελπιστούμε.  Ασφαλώς έαν κάνω λάθος δε θα είναι η πρώτη φορά, αλλά τα καλά κουμάντα δε βλάπτουν, ακόμη και εάν έχω λάθος και προκειται περί ταυρώδους περιόδου. Η ευθύνη της αποφάσεως βαρύνει πάντοτε εν έκαστον ημών. Αυτά και σας αφήνω,

 

έως το επόμενον κούρσον, υμέτερος,

ο "Αισιοδοξείτε και καλά κέρδη"

 

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας.

 

 

 

Σχόλια

19/12 07:47  EASY RIDER ( GARV )
Καλημερα θρασυβουλε , τωρα μαλιστα , σωστη η ενεργοποιηση των σχολιων . 5*
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
48 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις