Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Το μανικιούρ της Kυβερνήσεως
2556 αναγνώστες
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010
12:23

Συναντήθηκα τις άλλες με καλή φίλη, τριάκοντα κάτι Μαΐων, χυμώδη μελαχροινή και καλό κορίτσι (όσον ο όρος αυτός δεν αποτελεί οξύμωρον) εις τα πέριξ της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας. Ωραίο κομμάτι η μικρά, δεν θα το αρνηθώ και γόνος καλής οικογενείας της περιοχής με μεγάλη περιουσία και έκθεσιν τινών εκ των μελών αυτής εις τους αδηφάγους οφθαλμούς του κοινού. Αλλά κυρίως εύμορφο και καλό κορίτσι.

 

Τώρα βεβαίως θα διαμαρτυρηθούν πάλι οι φίλοι διατί γράφω τα προσωπικά του Καλοχαιρέτου. Πλην όμως, καθώς ομιλούσαμε περί πολλών, ήλθε η κουβέντα εις την επίσκεψιν της ενωρίτερον εκείνη την ημέρα εις γνωστό κομμωτήριο εφ' οδού  φερουσης το όνομα γνωστού Φιλικού. 

- Ξέρεις ποιά είδα στο κομμωτήριο κατά τις 11 σήμερα; μοι λέγει

- Ποία? απαντώ

- Την Υπουργό Οικονομίας, την Λούκα.

- Μπα? Και τι έκαμνε την 11ην πρωινήν εις το κομμωτήριον (ήσαν οι ημέρες που εγένετο χαμός εν Αθήναις)

- Μανικιούρ...

 

Καίτοι γοητευμένος και εις τα κάλλη αυτής συγκεντρωμένος, ησθάνθην αίφνης ένα κάποιο αγγείο της κεφαλής μου να διαστέλλεται επικινδύνως. Προ του να μου έλθει κόλπος και να ειδώ τα ραδίκια ανάποδα, κατώρθωσα να συγκεντρώσω τας πνευματικάς μου δυνάμεις εις το κάλλος της μελαχροινής παρά εις τον κάλον της Υπουργού. 

 

Αλλά, εν τέλει, αυτή την Κυβέρνησιν έχουμε. Κυβέρνησιν μανικιούρ-πεδικιούρ. Και η χώρα θα υποφέρει όσο πρόσωπα κλειδιά δεν αλλάσσουν. Καλον θα είναι ο Γεώργιος να προβή εις ανασχηματισμόν προ του φθινοπώρου. Και είναι τροπον τινά ευτυχές (τι οξύμωρο!) που υπάρχει ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος και λαμβάνονται και κάποιες αποφάσεις, διότι το εγχώριο πολιτικό δυναμικό είναι εν τέλει εντελώς δια τας πανηγύρεις. Ή μάλλον δια το μανικιούρ-πεδικιούρ.

 

Τέλος πάντων ας μη συγχυσθώ, ΣΚ έρχεται, καλά να περάσετε!

 

 

ΥΓ Ω! Τι όφεις ακούω εσχάτως! Αντί να ασχολείται με την ανόρθωσιν της οικονομίας ο Παπακωνσταντίνου, ασχολείται με το να δημιουργήσει μαγική εικόνα, όπως είναι προφανές και από την παρέμβασιν Σάλλα. Σιγά την Ελβετία της Μεσογείου. Εργασία χρειάζεται η κυβέρνησις, ουχί προπαγάνδα και κοσμητικάς παρεμβάσεις τύπου μανικιούρ.

 

Σχόλια

23/07 12:51  periscopio
"Το μανικιούρ της Κυβερνήσεως"
5* όλα τα λεφτά ό τίτλος Χαχαχαχα
Γράψατε πάλι...
Να περνάτε καλά!

periscopio, μετα από πενθήμερες αποδράσεις σε πετροβολημένο κυκλαδονήσι (τον πισινοκυνηγό δεν τον πέτυχα) και Καρδαμύλη.
23/07 12:57  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαίρε ω τυχερόν κοράσιον!

:-)
23/07 13:40  Frixos
Η γαλή μου, συνεπέστατη εις το πρόγραμμά της, κάμνει μανικιούρ-πεδικιούρ εις τον κορμόν της καρυδιάς της αυλής μου, την αυτήν ώραν με την κυρία επί των οικονομικών(Καψερέ ΓΑΠ). Τυχαίο?
23/07 13:45  romanov
Εξαιρετικά εύστοχο άρθρο με 5*. Αν σε ενδιαφέρει, δες ένα ανάλογο στο http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2153.aspx
24/07 18:15  Albus Genius
Διαβλέπω έρποντα λαϊκισμόν.Διότι αγαπητέ τι πουλάμε συλλέγοντας μάλιστα το 17% του ΑΕΠ μας; Τουρισμόν. Τουτέστιν το κορίτσι τη θάλασσα και τ΄αγόρι μου, άσμα αδόμενον παλαιότερον. Τί επώλησεν ο κος Γιώργος εις Πόρον; μανικιούρ-πεδικιούρ,συνοδευόμενον μετα επιδείξεως κολυμβήσεως. Τί είναι οι Υπουργοί μας; Υπάλληλοι παρεπιδημούντες ενθάδε της ΕΕ του ΔΝΤ της ΕΚΤ. Διατί να μην κάμνουν πεδικιούρ; Πώς θα τους δεί ο οφθαλμός του αφεντικού ος τα πανθ΄ορά. Και πως θα ζήσουν οι πεδικιουρίστριες όταν εσείς αγαπητέ στρέφεστε κατά του επαγγελματός των.Δεν σας έθελξε αρκούντως η νεαρά και τυρβάζατε περί άλλα, πράγμα απαράδεκτον.
24/07 21:19  Frixos
Το τρόχισμα των ονύχων η γαλή μου το κάνει επί σκοπό να εμπήξει αυτά, μεταμεσονυκτίως,εις την σάρκα κάποιου άτυχου μυός.(οφέλιμος πράξης ήτις απαλλάσει την γειτονιά από τους βλαβερούς μύες)

Η επί των οικονομικών κυρία εις ποίας σάρκας εμπήγει τους τροχισμένους της όνυχας και τις υποφέρει εξ αυτής της επώδυνης ενεργείας?
04/08 01:44  ditaset
που εισαι παππου ζεις? κανε καμια εκτιμηση για τα μελλουμενα...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
24 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις