Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Κορυφαί και κεφαλωμίται
2596 αναγνώστες
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010
20:56

 Καιρό έχω να γράψω δια τα της αγοράς. Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι ουδέν το σπουδαίον έχει αλλάξει τελευταίως. Δηλαδή τι τελευταίως, εδώ και κάποια χρόνια. Η Άρκτος απεδείχθη τωόντι Μεγάλη, την δε ζώνη των αλώσεων ην προείδον οι αλγόριθμοι και προείπε ο Καλοχαιρέτας, επεσκέφθη ήδη δις ο ΓεΔείς. Εικάζω δε ότι βάσει των αυτών αγαπημένων μου αλγορίθμων, αλλά και ετέρων τεχνικών περισσότερο ορατών εις τον κοινό οφθαλμό όπως οι κεφαλωμίται (head-and-shoulders), η κίνησις δεν θα εκτονωθεί εάν δεν επισκεφθεί την ζώνην αυτήν ταύτην, ίσως δε και ολίγο νοτιότερον κατά τας από διετίας γραφάς, εκ νέου η ημετέρα αγορά. Ήδη δε, υποσχηματισμός κεφαλωμίτου, εντός του πολυετούς σχηματισμού δεικνύει εκ νέου βάθος σημαντικόν πέριξ του νοτίου άκρου της ζώνης ή και νοτιότερον (πέριξ των 1200 μονάδων ΓεΔεί +/-, αλλά οι σχηματισμοί αυτοί τείνουν να υπερβάλλουν πρόβλεψιν). 

 

 

 

 

Ωστόσο, σημειώνω ότι αι αγοραί, καθώς και η Ελλάς, δεν αποθνήσκουν ποτέ. Και ενώ την στιγμήν εκείνην δυνατόν να μας φαίνεται ότι επέρχεται εκ νέου τήξις (αλλά είπαμε: με Καλοχαιρέτα δεν θα πήξεις) κάπου εκεί είς τα νότια της ζώνης αυτής που από διετίας ήδη μας περιέγραψαν οι αλγόριθμοι και άνω του μηρσηνικού αριθμού 1023, λέγω να αρχίσω να τοποθετούμαι σιγά-σιγά μακροπροθέσμως. Ναι, ναι, η ύφεσις δεν πρόκειται να τελειώσει πρό του τέλους του 2011, εις την καλυτέρα των περιπτώσεων, αλλά τι είναι ένα έτος μπροστά εις την αιωνιότητα? Άλλωστε δε θα μείνει η χώρα ες αιεί εις τον μέλανα πυθμένα που μας λέγουν, έστω και εάν αυτό δεν γίνει αύριο. Και βεβαίως οι αγχίνοες τοποθετούνται ότε οι άλλοι πανικοβάλλονται.

 

Ως προς την Αμερική δε, εικάζω ότι η υπόθεσις ότι μεταξύ των 11000-12000 Δοω ευρίσκεται η κορυφή του εύρους εντός του οποίου θα κινηθεί η αγορά έως το πέρας αυτού του κύκλου, μετ' ολίγα έτη, ισχύει μέχρι νεωτέρας.  Και μένει να ειδούμε που θα είναι το νότιον άκρον, κάτι που εικάζω θα μας δείξει συντόμως αφού προσεγγίσει εκ νέου το ενδεκάρι +/- και διορθώσει σηματοδοτούσα τρόπον τινά κορυφήν διπλήν. Δυνατόν δε η διόρθωσις αύτη να σηματοδοτήσει και την ημετέραν νοτιόστροφον δοκιμασία κατά το γνώστόν "αναβαίνετε μόνοι, αλλά πίπτουμε μαζί".

 

Ταύτα πάντα ασφαλώς εικασίαι, ο καθείς μόνος υπεύθυνος δια τα κεφάλαιά του  και τα καταγράφω απλώς δια να ειδούμε εκ των υστέρων τι οψάρια επιάσαμε και εάν.

 

Με τούτα και μ'εκείνα σας αφήνω να βγώ κι εγώ ολίγον να ξεσκάσω.

 

 

Σχόλια

24/09 20:45  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Εάν δεν ξεπεράσει αυτό το τεμάχιο τας 1000 εμφανίσεις μηυν περιμενετε νέο. Και ούτε ένα σχόλιο! Με πρεσσάρετε να υπάγω αλλαχού, όπου αφθονούν οι σχολιασταί?

ΤΕς πα, επειδή έχω έξοδο απόψε, ας αφιερώσω ένα του Σταματίου Γονίδου παρα τω οποίω θα κάμω ανθοπόλεμο αργότερον...

http://www.youtube.com/watch?v=v5XWhoAtHwI

Καλο ΠΣΚ!
24/09 21:05  PREMIUM
Έχω κονέ, αν ενδιαφέρεσαι ! Η κρίση επιβάλλει μόνο πια ... διήμερον ! :-)
Καλή διασκέδαση ! Το κέρασμα αργότερα !
Τον "ξανα-υφίστασαι" ανέτως φαντάζομαι ! :-)
24/09 21:22  gerodimos
Ναι αλλά το πεντάστερον πάει σύννεφο Μπαρμπούλη. Καλά να περάσεις!
25/09 00:06  Λουκρητια
Πικρα η αγορα,τι να γραψουμε?Για τα χαλια του τζιρου?Τα περιπτερα στην Ομονοια πιο μεγαλο τζιρο κανουν!
Καλο ΣΚ και ησυχα!
25/09 07:58  sade
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
50 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις