Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Αλεξιάς η Β'!
1595 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008
14:08

Είδατε μωρέ τι παθαίνω δια να ανασύρω την μνήμη της Κυράς μας Αννης Κομνηνής? Ανοίγω εχθές, ούσης οψίας, την τηλεόρασιν να ειδώ ειδήσεις (κακιά συνήθεια, αλήθεια) και ΤΣΟΥΠ πίπτω επάνω εις τον νεόν ηγέτην του Γενους τε και του Λαού:

ΑΛΕΞΙΟΣ ο Α'

ο Τσιπρας

(εντάξει, δεν συγκρινεται μετα του Κομνηνός, αλλά αυτόν έχουμε, αυτόν μοστράρουμε).

 

Πώς να μην ξυγγράψω, ω ψυχή της Κυράς μας Άννης, εγώ ο ταπεινός θαυμαστής σου την Αλεξιαδαν την Β'? Αμάν και τι είπε ο στόμας του: θα κρημνίσει το Χρηματιστήριον (ναι, ναι, ναι κιρίζια - ωπ, συγγνώμην, παρεσύρθην), το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέσιν με την Αριστερα (μακάρι, αλλά που τέτοια τύχη, εδώ όλοι, ακόμη και η ΝΔ δημοσίους υπαλλήλους θέλει να κόβει), είναι κατά των αντιτρομοκρατικών νόμων - τι  μόνον των νόμων, γιατί αγόρι μου? Τους μηχανισμούς που τους βάζεις Αλεξούκο? Καταργησις ΟΛΩΝ των μηχανισμών, ΤώΡΑ-ΤώΡΑ-ΤώΡΑ, που έλεγε παλαιότερον το κόμμα σας και ακόμη παλαιότερον οι Ιάπωνες καμικάζι.

Τέρμα αι αστυνομίαι (φτού κακά), τέρμα τα μονά ζυγά εν Αθήναις, τέρμα τα δίφραγκα, τερμα Ιπποκράτους. Καφτε το και τελείως αυτό το ρημάδι έμπροσθεν της Βουλης, ναι, ναι, ναι ξευρετε το μνημείον εις αυτους τους πεπλανημένους που έπεσαν μαχόμενοι υπερ του ελληνικού ιμπεριαλισμού (πωώωωωωωωωως?). Κι εμάς τα κιρίζια, τους ξεφτίλες που υπηρετήσαμε πληρη θητείαν. Για να κάμουν και να κρατήσουν δηλαδή αυτή την επικράτεια που να δυνασθε να κάμετε και υμείς το πουλ-μουρ σας (poul-mour, εκ του πωλώ μούρην). Βρε ουστ (ώπα συγγνώμην μοι εξέφυγε), έμπαινε σύντροφε Μολότωφ ήθελον να είπώ.

 

Τίποτε, τίποτε, έχει δίκαιο ο νεανίας: γκρεμίσατε τας αγοράς και θα γίνουμε ούλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και Δερματολόγοι. Θα μας ταϊζει το πλιάτσικον επί των υπερκερδών του κεφαλαίου - ό,τι μείνει εδώ τέλος πάντων καμμιά τετραετία θα αντέξει δεν μπορεί. Δερματολόγοι, αντιλαμβάνεσθε διατί, με τόσον ξυσιμον γενιταλίων, αναποφεύκτως χρειάζεται θεραπεία η περιοχή.

Δεν ξέρω τι να του αφιερώσω αυτού του παληκαριού. Το "γκρεμιστα, γρέμιστα όλα πια"? Το "καφτε τα όλα μη μείνει τίποτα" που ταιριάζει και με τα καραγκιοζλίκια περί τον (ιερόν δι'ήμάς ωρε ρεμάλια) Αγνωστον Στρατιώτη? Ή τον Ιζνογκουντ (θέλω να γίνω χαλιφης εις την θέσιν του χαλίφη - και μάλιστα τώρα)?

 

Δε γνωρίζω, έχω μείνει ενεός. Αλλά επειδή ο δαιμόνιος Λακεδαιμόνιος μας απέστειλε μιαν ωραιοτάτην σύνδεσιν εχθές περί IQ ραδικιού, αναρτώ τον κάτωθι πίνακα που ίσως εξηγεί διατί ημείς που εφάγαμε τα νιάτα μας και την ευμορφίαν μας εις την ξένη δια να μαζέψωμεν κανεν φράγκο, ότε επιστ΄ρεφουμε εν Ελλάδι και ανοίγωμεν την τηλεόρασιν νομίζωμεν ότι προσεγειώθημεν επί του Πλανήτου των Πιθήκων.

 

Το λέγω αυτό διότι συνέπινoν τις άλλες μετά φίλου νεανίσκου Πολιτικού Μηχανικου του ΕΜΠ, συμφοιτητού του Αλεξούκου (ε, ρε τι κατιμά πτυχιοδοτεί πλέον η θυσία και το υστερημα των Βλαχων Εθνικών Ευεργετων της Πινδου). Μοι είπε λοιπόν ότι ο Αλεξούκος (και το επίπεδον νοημοσύνης του) εχρησίμευε εις την γενεάν του ώς ο ηρωικός Τζουμάκας που εγνώριζα παλιότερον. έδωσε το όνομα του είς μονάδα μετρήσεως ευφυϊας, το tsiprium, όπως παλαιότερον είχαμε το tzoumakium (εκ του πλέον αντιπροσωπευτικού διανοουμένου τέκνου της γενεάς του τού ηρωικού Τζουμάκα). Εάν είσαι βλάξ λοιπόν, δε λέμε έχεις IQ 60, λέμε έχεις 30 καντάρια tsipria (tzoumakia δια τους παλαιοτέρους) μυαλό.

Ιδού λοιπόν η διαφορά της Αριστεράς εκ του (αγαπητού μου) δικοματισμου: οι μεν μας τάζουν ότι θα μας χτισουν απο γιοφυρια έως εργοστασια και χρηματιστήρια, οι δε μας τάζουν ότι θα τα κρημνίσουν. Ε, εντάξει επειδή εδώ είναι Ελλάς και απο τους δυο τα γενιτάλια μας λαμβανομεν που έλεγε το παλαιον ανέκδοτον περί Παττακού. Πάλι καλά που δε λειτουργεί τίποτε και επιβιώνει η Ελλάς.

Εκεί λοιπόν καταντήσαμε ω, απόγονοι του Αριστοτέλους και της Υπατίας? Και τη γλωσσα Αλεξούκο, πολύ πολύπλοκη είναι, καταργηστε την κι αυτήν. Γκρέμιστα, γκρέμιστα, όλα πιά, γκρέμιστα, γκρέμιστα, σκληρή καρδία. Επειδή, ως έγραψε παλαιότερον ο φαύλος έχω κι εγώ μιαν αδυναμίαν εις την ανανεωτική αριστερα, από τα έτη του Ρήγα Φερραίου, που αποτελούσε ανάχωμα εις το πλήρες προσκύνημα του χώρου εις το Μοσχόβιον κι επειδή έχουν μια τρέλλα ελληνική πολλά μέλη της θλίβομαι μονον και σπαράσσει η καρδία μου δια τον έρμον τον άξιον αυτόν Φώτιον. Και βεβάιως αξιοπρεπώς ευρωπαϊσταί οι περισσότεροι - και ουχί ευρωλιγούρηδες.

Τι το ήθελες κυρ-Κουβέλη μου να ομιλείς καλά Ελληνικά και να είσαι σοβαρός εις την χώραν της φαιδράς πορτοκαλέας? Εδώ μαγκιά Φώτιε μου έιναι να δέρεις τη γυναικα σου και μετά να μας βγάζεις δεκάρικους περί ισότητος. Να κόπτεσαι υπερ του περιβαλλοντος και να μένεις εν βίλλα εντός αναδασωτέας περιοχής. Υπερ της δωρεάν Παιδείας και να στέλνεις τα τέκνα σου εις το Αμερικανικόν Κολλέγιον. Και να θες να κλείσεις το Χρηματιστήριον αλλά μονον ότε δεν πίνεις ποτακια εις τρενδυ βαράκια μετα φερελπίδων στελεχών του χώρου. Ναι, βρε περιγράφω και πολιτικούς αρχηγούς.  Ουαί υμίν, υποκριταί!

Βάστα Φώτιε, και κουράγιο, από ηττας εις ήτταν πάμε απο το 1204, αλλά να, εμάθαμε να επιβιώνουμε και πάλιν εδώ θα είμεθα.

Ο εις το κρανίον ληπτης με τόσα που ακουει εις τον πλανήτη των Πιθήκων αγελαδόπαις,

Θρασύβουλος.

 

 

ΥΓ Αλεξούκο, και να σκεφθείς ότι μέχρι να σας ακουσω χθες μοι ησασθε συμπαθής! Αλλά, εδώ είμεθα και θα τα λέμε τζιμανάκι μου, Γεώργιε W Βουςς (κλιμαξ 2 τζουμάκια/ τσιπρια) της Ελληνικής Αριστεράς. Θα με ευρείτε κραδαινοντα την βακτηρία - τουτέστιν τη μαγκουρα - υπερασπιζόμενος τας αγοράς, ότε με το καλό έλθει η ώρα να τας γκρεμίσετε και αυτάς.

 ΥΓ2 Εξελέγη το καμάρι μας! Με 70%, ακριβώς όπως ανεμένετο δηλαδή - τους έχουν μείνει αι παρωπίδαι και η τυφλή υποταγή εις "γραμμάς" από τα έτη του επαναστατισμου και ουτε 2-3% έξω δεν έπεσαν. Αιντε να ειδούμε Αλεξούκο, 12 tsipria απόφασις (IQ 24), καλά το πάμε. Μωρέ ουτε 2-3% δεν ετόλμησε να εκφύγει του μανδριου υπερ του Φωτίου. Τον είδον τον έρμο, ένα ράκος, περίλυπον - που εισαι νιότη που μου '΄λεγες πώς θα γινομουν άλλος. Κουράγιο Φώτιε!

Λαμπρά, αναμένω την κατεδάφισιν της Αθηνών 110. Με την βακτηρίαν ανα χείρας βεβαίως.

Σχόλια

10/02 14:44  Yannis K.
Σ'αλλα συμφωνουμε και εις αλλα διαφωνουμε διαγωνιως.
Τι φυσικοτερον;
Τουτον ομως δεν εχει να καμνει με το να σας βγαλω τον πιλο δια το εξαιρετον στυλ!
10/02 14:54  favlos
Αλεξούκο...χαχα καλό...Γιωργάκηδες,Αλεξούκοι.Έδειχνε αυτάρεσκα ευτυχής κατά την διάρκεια της ομιλίας του.Βέβαια ο καθείς τον μεθανιούχο αερισμό του μοσχολίβανο τον έχει...
10/02 14:55  benson
Μπραβο μας και δευτερη αντιπροσωπεια με κλειστο εργοστασιο
τι θα πουλανε στο τελος?
ουτε ανταλλακτικα δεν θα βρισκουν
10/02 14:57  Swearengen
Δεν με προβληματίζει τόσο ο λόγος του Τσίπρα (και του κάθε Τσίπρα), όσο και το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς εκ των κ.κ. συνέδρων δεν βρέθηκε να σηκωθεί από την θέση του, για να τον κατεβάσει από το βήμα. "Έξω, τυχοδιώκτη, που θα εξαργυρώσεις με αρχηγιλίκι, την εκδρομούλα που πήγες προ ετών στην Γένοβα, με τα λεφτά του μπαμπάκα σου". Όταν βλέπεις ανθρώπους που έχουν καταβάλει τεράστιο τίμημα για τους αγώνες και την ιδεολογία τους, να ακούουν εντελώς παθητικά κάποιον Τσίπρα, τότε διερωτάσαι για που πάει το πράγμα, γενικώς. Την καλησπέρα μου, Θρασύβουλε.
@Benson : Τί έκπληξη. Νόμιζα ότι τέτοια ώρα θα βοηθούσες το αφεντικό σου στη σύνταξη του Κυριακάτικου Φιλιππικού του !

10/02 14:58  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Yannis, σας ευχαρισ΄τω, αλλά θα μοι επιτρέψετε να μην κάνω διάλογο μαζί σας έως ότου ζητήσετε συγγνώμην δι' όσα απρεπή γράφετε κατά καιρούς εναντίον ευπαθών και ανυπερασπίστων ομάδων του πληθυσμού, ως οι γέροντες, οι βαρέως ασθενείς και όσοι εν πίστηι και διακονία τους βοηθούν εκ θρησκευτικού οιστρου ή μη.

Εάν μεταμεληθειτε, η θύρα μου θα είναι ανοικτή. Ειδάλως και έως τότε, ευρισκεσθε έως αυχένος εις την κατηγορία "τζάμπα-μάγκας". Με συμπαθείτε ΄τωρα πηγαίνω προς γεύμα Κυριακάτικον.
10/02 15:00  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ω, γειά σας οι άλλοι φίλοι κάπου σας έχασα!

Τι να σας ειπώ ωρέ παίδες, εχω μείνει κάγκελο με αυτά που ήκουσα. Εγνώριζα ότι το απιδίον ήτο ολίγον "χαρωπα τα δυό μου χέρια" αλλα ενομιζα ότι ήτο υπερβολαί. Αμ, δε!
10/02 15:06  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Θα με κολάσετε -χρονιάρα μέρα- γαργαλίζομαι να ανοίξω το στόμα μου, αλλά θα κρατήσω χαρακτήρα.
Διότι άλλως θα προσέθετα και άλλα εκφωνηθέντα :
1. Περί "ξεπουλήματος Δημοσίου Πλούτου", υποστήριξη του στρατού κατοχής των "συνδικαλιστών" των ΔΕΚΟ (συνδιοικούντων ως μέλη εις το Δ.Σ. του ΟΤΕ "επί Siemens" να υπενθυμίσω...)
2. Περί "οιονεί κατάργησης του Χρηματιστηρίου, άρα και της αγοράς ?..."
3. Περί αναδιανομής των κερδών (σύμφωνοι αλλά ... πρώτα πρέπει να παράγονται...). Εδώ να προσθέσω το υπό του Λεωνίδα. Κ διακυρηχθέν εις το πρώτο (και τελευταίο) Συνέδριο της βραχυβίου Ε. ΑΡ. (με πρώτον και τελευταίο... Γραμματέα τον Φώτιον Κ.) : (στόχος μας είναι) ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !
4. Πόσο θα άντεχε πολιτικός φορέας με αυτό το όραμα ?... Εφαρμόστηκε επιτυχώς ο νόμος του Γκρίσαμ... και ο Φ.Κ. "στερείται" της πενιχρής εσωκομματικής ψήφου - υποστήριξής από το γράφοντα...
10/02 15:11  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Έμπαινε hΕρμες! Φευγω, γειά σας παίδες ελληνοπαίδες!
10/02 15:14  Swearengen
Ουδόλως προβληματίζομαι με αυτές καθαυτές τις δηλώσεις Τσίπρα. Το παιδί έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον. "Αγροτικό" στον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι να κάνει το μεγάλο "άλμα" στη σταδιοδρομία του και να μεταπηδήσει στο ΠΑΣΟΚ, αν και από τέτοιους τύπους τυχόν μεταπήδηση σε ΝΔ δε θα πρέπει επίσης να αποκλείεται. Το βέβαιον είναι ότι το υπουργιλίκι -υφ' οιανδήποτε "στέγη"- το 'χει στο τσεπάκι, λίαν συντόμως.
10/02 15:17  Yannis K.
Ποτε δεν εκανα κατι τετοιο.
Λυπαμε που διασπειρετε μια τετοια ψευδη φημη, πιθανον πολλοι να μην εχουν την ορεξη να τη διασταυρωσουν.
Εαν δεν κανετε πλακα, νομιζω οτι εσεις πρεπει να επανορθωσετε.
Κατα τ'αλλα καλη ορεξη.
10/02 15:25  nhad
Μα τέλος πάντων τι δε σας αρέσει στον κύριο Τσίπρα; Με αξιόλογο βιογραφικό: "συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα κατά την περίοδο των καταλήψεων '90-'91", "ανέλαβε την ευθύνη για θέματα παιδείας και νεολαίας, θέση που έχει μέχρι σήμερα" οπότε προφανώς οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και το κατέβασμα των ρολών των Πανεπιστημίων πέρυσι. Η μέχρι τώρα πορεία του στην παιδεία αποτελεί εγγύηση αποτελεσματικότητας στην κατεδάφιση και των υπολοίπων θεσμών της καπιταλιστικής κοινωνίας.

Μια συντακτική παρατήρηση: το "ναι ναι ναι ναι" γράφεται και εκφέρεται απνευστί, χωρίς κόμματα. Τα κόμματα επιφέρουν ανεπίτρεπτες διακοπές που ανακόπτουν το ρυθμό.
10/02 15:33  pol
Σκωπτικό
Ο Τίκης και οΠίπης
που όλα τα εξετάζουν
μπορούν να πουν με άνεση:
<<Πέντε καντάρια λάχανο
πόσους ντολμάδες βγάζουν;>>
10/02 16:31  lemon.
wwww.news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_10/02/2008_258860

Σπανίως διαβάζω έντυπα...
Σήμερα "επεσα" πάνω στην καθημερινή...
Απ'αυτή κοιτώ μόνο το άρθρο του Γιανναρά... λίγο "βίαιος" αλλά συμπαθής... Ταιριάζει με την "εξέλιξη" των σχολίων...

"""
...
Προκλητικό δείγμα της αμετάλλαχτης ομοτροπίας –του ανθρωπολογικού τύπου που αναπαράγει η κομματοκρατία– ο νεαρός υποψήφιος ηγέτης της «ανανεωτικής» Αριστεράς: Τριανταπεντάρης και μιλάει σαν εβδομηντάρης, μπλοκαρισμένος στα ίδια στερεότυπα της εξωπραγματικής αριστερίστικης θολούρας, γερασμένες ρητορικές φιοριτούρες, σαν υπερήλικας αυτοματισμένος στο μπλα - μπλα του «προοδευτικού» καριερίστα. Ποια πειστικότερη επαλήθευση της λαϊκής βεβαιότητας πως «όλοι ίδιοι είναι»;
...
Αντιγράφω φράσεις από ένα άσημο, αδιάφορο (ευτυχώς) για τους δυνάστες μας περιοδικό, που έχει τίτλο: «Μanifesto - Πολιτική / Πολιτισμός», τεύχος 12. Αντιγράφω ανώνυμα, μόνο για τη χαρά από το σπίθισμα της γραφής.

...
«Ψυλλιάζομαι ότι σε λίγα χρόνια οι Σκοπιανοί θα βάλουν βέτο στο Ελλαδιστάν, ώστε να μην χρησιμοποιεί τον όρο Μακεδονία».

«Ο γενιτσαρισμός είναι πλέον εθελοντικός. Ετερώνυμοι και ετερόφωτοι “συγγραφείς”, ξαναγράφουν την ελληνική ιστορία. Αλλά η κοινωνία έχει καταπιεί το τηλεκοντρόλ και πέρδεται αλλάζοντας κανάλι ή σκιάζεται να μην κακοκαρδίσει το εκσυγχρονιστικό ιερατείο που, κατά το δοκούν, διανέμει πιστοποιητικά προοδευτισμού... Οι δικοί μας παππούδες δεν “συνωστίστηκαν” στη Σμύρνη, ούτε “απώθησαν” τον εισβολέα. Της κ. Ρεπούση μπορεί, αλλά εμείς είμαστε από άλλο σόι».

«Νίκη της ακροδεξιάς διαπίστωσε η ανανεωτική (sic) αριστερά με την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού. Πρέπει να είσαι πολιτικά ηλίθιος, για να κάνεις τέτοιες διαπιστώσεις. Ο κ. Καρατζαφέρης και η παρέα του έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, όταν από το πουθενά τους χαρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

«Μάρτυρες σήμερα της τελικής επίθεσης ενάντια στην ευγένεια. Συντελείται στις ψυχές και στοχεύει στην εκμηδένιση τη
10/02 16:32  lemon.
www.news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_10/02/2008_258860
10/02 16:34  lemon.
10/02 16:41  lemon.
Δεν τα πήρε όλα
...
""""
«Μάρτυρες σήμερα της τελικής επίθεσης ενάντια στην ευγένεια. Συντελείται στις ψυχές και στοχεύει στην εκμηδένιση της προσωπικότητας, στην πλήρη μαζοποίηση. Μια μόνο διαφοροποίηση επιτρέπεται, η εισοδηματική. Αντίμαχοι σε όσους και σε όσα επιδιώκουν τη συντριβή του αυθεντικού είναι αρνούμαστε να πεθάνουμε χωρίς να μάθουμε γιατί ζήσαμε... κρατάμε ζωντανό το αίτημα της αξιοπρέπειας, την αρετή της ευγένειας». Ανάσα ελπίδας
"""

.Μετά από έναν υπολογισμό έβγαλα το συμπέρασμα οτι τα blogs εδώ, άντε να τα παρακολουθούν ~30 άτομα... αξίζει άραγε τέτοια "τριβή" και το κυριότερο, μην είναι όλα "εις μάτην"??

Ε! ζΑγοραίε, τ'ακούς??! "Εμείς" οι Βλάχοι τι κληροδότημα σας αφήσαμε!?
Γι'αυτό πρέπει να προσέχετε... να μη βιάζεστε... είστε και μεγάλος στην ηλικία πια! (όπως λέτε :)
10/02 18:41  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
nhad - ωραιος. Λέμον, ωράιοτατον κειμενον, αλλά τι έχετε μετα του Ερμού-Προμηθέως? Pol, η παρουσία σας είναι δρόσος!
10/02 19:02  lemon.
ξέρει οτι τον συμπαθώ!
Και δεν με παρεξηγεί που συχνά τον πειράζω (τσιμπάω!)... ελπίζω να μη περνώ τα όρια! αλλά δεν έχει ανάγκη αυτός, αφού δεν τού'κοψα την όρεξη και τρώει και πίνει(συκωτάκια από αρνάκια και 'λεμονάτο' οίνο) όλα παν καλά! Τώρα για τον Yanni δεν ξέρω. Αυτός είναι πιο σέρτικος και μπορεί να του κόπηκε η όρεξη... !
10/02 19:17  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
@thrass
Σεις - αθελά σας - δίδετε επιχειρήματα εις τον lemon, ή σε λενινιστική φρασεολόγία "τροφοδοτείτε με νερό το μύλο της αντίδρασης" ή ακόμη " αλοίφετε με βούτυρο το ψωμί..."
πρβλ. "Το λέγω αυτό διότι συνέπινoν τις άλλες μετά φίλου νεανίσκου Πολιτικού Μηχανικου του ΕΜΠ, συμφοιτητού του Αλεξούκου (ε, ρε τι κατιμά πτυχιοδοτεί πλέον η θυσία και το υστερημα των Βλαχων Εθνικών Ευεργετων της Πινδου)."
Πάντως μην ανησυχείτε... μετά του lemon εις τον "οίκον" μου έχει εδραιωθεί "ισορροπία τρόμου" = οιονει "συναίνεσης"... κατά την ερμηνεία του γράφοντος...
10/02 19:25  lemon.
Ωραία! πήρα τη βούλα από την ανωτάτη διοίκηση!

ακούςεκεί "ισορροπία τρόμου"!
10/02 20:04  EASY RIDER ( GARV )
Τωρα πια θρασυβουλε , ειμαστε το ιδιο προσωπο μαζι με το σπαρτη . αλιμονο μας .
10/02 20:05  EASY RIDER ( GARV )
Κοιταξε στο νεο ποστ μου
10/02 21:26  zaftheo
Θρασσ,
μεγάλη σημασία για το συνολικό επίπεδο διανόησης ενός κοινωνικού συνόλου έχει και το ποσοστό επί του συνόλου αυτών που έχουν IQ μεγαλύτερο του 126.
Επίσης σημασία μεγάλη στα test τύπου mensa έχει η εξάσκηση.
π.χ. Στο πρώτο τεστ (τρίτου επιπέδου) που θα λύσεις πιθανόν να έχεις IQ της τάξης του 140 ενώ μετά από εξάσκηση μερικών ωρών πιθανόν να προσεγγίσεις τα 160+.
10/02 21:29  CANYON
5*
10/02 21:37  CANYON
5* και στον γιανναρα.-
11/02 01:52  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Λοιπόν, ωφείλω μια μεγάλην συγγνώμη εις τον Yannis K. διότι νομίζω ότι ενδέχεται να τον αδίκησα βαρέως. Εάν αυτό ήτο το κείμενον του, τότε το σφάλμα ήτο ιδικόν μου και του συνομιλητού μου. Απολογούμαι ειλικρινώς διότι αντελήφθην το μάλλον εννοούμενον "ΠΟύΡΑ γεμάτα καρκίνο" ως "ΠΟΥΡά" σε κάτι που έγραψε δι'όσους εκέρδισαν τα χρήματά του. Ειλικρινώς, ειλικρινέστατα απολογούμαι.

Προφανώς ως αντιλαμβάνεσθε, έχω ιδιαιτέραν ευαισθησίαν ως προς τας επιθέσεις προς ευπαθείς ομάδας - αλλά ούτως ή άλλως ήτο ανεπίτρεπτος η αβλεψία μου, έστω και εάν δεν ήμουν ο μόνος που το είδε ούτω πώς. Επειδή έχει ξαναειπωθεί αυτό το αίσχος εις το παρελθόν, ουχί βεβάιως υπό του Yannis, είδον ερυθρόν. Εξ όσων αντιλαμβάνομαι, παρερμήνευσα και εγώ και ο φίλος μου και εθεώρησα ότι η συναισθηματική έξαψις τον οδήγησε προς το σκοτεινόψυχον. Αλλά ο άνθρωπος, οξύς μεν εν τηι απωλεία του, ίσως δεν το επήγαινε εκεί δε. Οπότε το σφάλμα δικο μου και αιτούμαι συγγνωμης. Ειλικρινώς απολογούμαι αγαπητέ και πάλι Yannis, εφόσον δεν ήτο αυτή η πρόθεσίς σας, και να με συγχωρείτε που ενόμισα ότι εγίνατε και υμεις σκοταδόψυχος, διότι η αλήθεια είναι ότι ήλπιζα και ελπίζω ότι δε θα γίνετε.
11/02 03:14  mc
Η γλώσσα έχει τόνους και όποιος δεν τους χρησιμοποιεί μπορεί άθελα του να δημιουργεί 'πρόβλημα' από το πουθενά. Ας βάζουμε τόνους, δεν είναι κακό, είναι;
11/02 07:38  Yannis K.
Το ατονικο μ'εχει καψει βαρεως εις το παρελθον: η εκθεση μου στις πανελληνιες 1982 βαθμολογηθηκε με 16,5, διοτι δεν υπηρχε ουτε ενας τονος στο κειμενο. Εγω εβλεπα βεβαια το κειμενο λιτο και δωρικο φερων ως μονο του εφοδιο τα νοηματα του (διηγον βλεπετε την Αλεξουκιον περιοδο της ζωης μου οποτε και για την παραμικροτεραν πραξιν με αντικομφορμιστικη χροια πεταγα τη σκουφια μου) αλλα οι βαθμολογητες δεν το ειδαν ετσι. Αποτελεσμα αυτου του γεγονοτος ηταν να εξοριστω εδω που ειμαι. Οπως βλεπετε τιμωρηθηκα αρκετα απο εκεινη την πραξη μου κι εντουτοις μυαλο δεν εβαλα.


υ.γ. Θα ηταν πραγματι φριχτο εαν ειχα εκφραστει ετσι.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
32 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις