Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Exodus
1140 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008
20:27

Την παραστασιν σήμερον την έκλεψε ο ΟΤΕ (-7,89%) και πολλοί διερωτωνται εάν υπηρξε κάποιο πρόβλημα με τη συμφωνία με τους Γερμανούς. Δεν δυναμαι να γνωρίζω, ακούω και δια δυσμενή αποτελέσματα, αλλά εμένα μου εφανηκε κλασσική περίπτωσις μαζικής εξόδου ή "στιψίματος", ουχί βραχυθετών, αλλά μακροθετων. Επενδυτών που ηγόρασαν με στοχο το ωκύ κέρδος δηλαδή, αλλά με δανεισμό που πρεπει να ληξει εντός 3 ημερων (Τ+3). Επειδή δε γνωρίζω πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ ερώτησα και εξ αυτών που μου είπαν, αντιλαμβάνομαι ότι πολύς κοσμος που ηγόρασε με "αέρα" την Παρασκευή, "εξαερωθηκε" σημερον βιαίως λογω Τ+3. Ίσως απλώς αι φήμαι να επετεινον την μαζική Εξοδον.

 Δεν ηγορασα ΟΤΕ σημερον (olighn apo MIΓ και ΠΕΙΡ μόνον), αλλά ευρίσκεται πλέον υπο στενοτατην παρακολουθησιν εφόσον το παραπανω σεναριο έχει βασιν, διότι τέτοιες κινήσεις προκαλούν κύμματα. Να ειδούμε και την Αμερική βεβάιως, έτσι? Ισχύει όμως το σεναριον "κενου αέρος"?

 

Προς απάντησιν κατέφυγον εις την βοήθεια φίλων, εις το φορουμ και εδώ, όπως ο Φαύλος οιτινες μοι επεβεβαίωσαν ότι αυτο το σεναριον παιζει δυνατά:

19 Μάρ
19:35

Δε μου λέτε, σας φαινεται λογικοφανής η εξηγησις ότι μέρος των πιέσεων εις τον ΟΤΕ, πέραν των φημών περί των αποτελεσμάτων, δυνατόν να οφειλεται εις το κλεισιμο ανοικτών θέσεων "αέρος". Νομιζω ότι είσθε εκ των ολίγων που μπορεί να γνωρίζει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και τα δέοντα.

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας

19 Μάρ
19:49

Θράσσ-αν και θαυμαστής των γυναικών- πρέπει να σε ενημερώσω ότι πιά οι θέσεις των ΑΧΕ και λοιπων δυνάμεων κρατούνται απο γυναίκες οι οποίες δεν γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.Είναι πρόθυμες κλπ αλλά ρωτάνε ακόμα και για απλά πράγματα τους αντικριστές (νέα συνήθως παιδιά.Είναι τοσο πολύπλοκες οι αγορές που οι απλές γνώσεις δεν αρκούν.Αυτό που έλεγε ο Λιαντίνης/spartis για γενική γνώση είναι η παρακαταθήκη του,όχι μόνο για το Χρηματιστήρια αλλά για όποια δουλειά κανουμε.Όλες λοιπόν αγνοούσαν σε μιά τέτοια μέρα που δεν είχαμε ενημέρωση απλά πράγματα που όταν είσαι στην αγορά τα βρίσκεις εύκολα.Ο αέρας λοιπόν έφτανε τα μισά σημερινά χαρτιά και η πτώση σε φήμη ότι το μάνατζμεντ δεν το δίνει ο Αλογό (λέμε τώρα).έτσι σφαγιάστηκαν΄άλλη μια φορά ακόμα και οι έχοντες εσωτερική πληρόφόρηση.Την πληροφορία την έλαβα απο γερο καραβάνα που εμπιστευομαι αλλά δεν παντρεύομαι :)

favlos

 

 

Περισσότερα περί αυτού και τον ιδικών μου υπολογισμών Θεού θέλοντος, εις το προσεχές άρθρο το αφιερωμένον εις τον Doctor Universalis, Αλβερτο τον Μεγα. Το καλλιτερον περί εξόδου, βεβαίως:

 

 

Έως τότε μένω,

 

Υμέτερος,

 

Ο ηγορασα-και-δεν-μεταννοω-(ακόμη) πτωχός και μονος αγελαδόπαις

Θρασύβουλος

Σχετικές μετοχές:
ΜΙΓ ΟΤΕ
Σχόλια

19/03 20:37  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Δι'όσους επμενουν ελληνικά:
www.youtube.com/watch?v=_p5hFVvDi5Y

Τουλαχιστον ενταυθα οι κλησεις μου απαντωνται και ευχαριστώ! ; )
19/03 20:42  favlos
χαχα καλό του Θράσσ...:)..Θα πάρει που θα πάει...!
19/03 20:45  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Φαυλε, γάτος πεπεταλωμένος εισθε... ; )
19/03 21:20  geokalp
"Να ειδούμε και την Αμερική βεβάιως, έτσι?"

αυτή τη στιγμή -150 μονάδες...

τα του ΟΤΕ πάντως είναι πολύ ενδιαφέροντα...
19/03 21:32  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Σχόλιό μου (προφητικόν ως προς τι θα "κυκλοφορήσει") Τη ΔΕΥΤΕΡΑ εις το άρθρο του Θ. Μαυρίδη :
Σενάριο Α : Όλα ήταν στημένα για να φορτώσουν στους Γερμανούς ψηλά ! (Ο Βγενό ως μεσάζων του Αλογό.)
Σενάριο Β : Οι Γερμανοί μένουν ΚΑΙ αυτοί με το 19,99% ! (ως αφερέγγυοι)
Σενάριο Γ : Ανεξαρτήτως τιμήματος, επαναλαμβάνεται παρόμοιος καταλύτης για τις εξελίξεις στην αγορά με την εξαγορά της Ιονικής !
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις