Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ο βρεγμενος και η τρικυμία
1230 αναγνώστες
Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2008
20:48

Λοιπόν, δεν έχω πολύ χρόνο καθότι απεφασισαμε μετά φίλων να πάμε θέατρο, αλλά ταχεία ανακεφαλαίωσις δι'όσους δεν παρηκολουθησαν. Απομείωσα ΜΙΓ και ΠΕΙΡ εχθές. Η Ασια εκλεισε καλώς έως λιαν καλώς (Ιαπωνία κλειστη). Αρα δεν έλαβον σημα ταχείας εξόδου. Με τα χρηματα αυτά ξανααγορασα ΜΙΓ χαμηλοτερον σημερον (το μονον είδος αγορών εν πτωσει που επιτρέπω εις τον εαυτόν μου - όχι νέα κεφάλαια δια μουαγεν), μειώνοντας σημαντικά το κόστος κτησεως. Τα έχουμε ξαναειπεί ειμαι φανατικος εχθρος του μουαγεν με νέα κεφάλαια. Η ΠΕΙΡ εσφαγη λογω παραβιάσεως στοπλοσσιου. Ηγόρασα ολίγην ΕΤΕ ωστόσο και ολίγην ΠΕΙΡ (1/4 αρχικής) εις τα χαμηλά κ ολίγον από ΟΤΕ, ρισκάροντας ότι αι ΗΠΑ θα κλείσουν καλώς (δεν το ξευρω βεβαίως και δεν είμαι αλάθητος, προσθέτω). Νέα κεφάλαια δεν έβαλα, και δεν ξεπερασα τον αρχικόν προϋπολογισμο του κουρσου. Εάν θα βγεί θα δουμε την προσεχή εβδομάδα.

Σημειώνω ότι η Δευτέρα ως σημειον στρέψεως (ΗΠΑ πάντοτε) ακυρουται τότε και μονον τότε, ότε σημειωθεί νεο χαμηλό εν ΗΠΑ. Τα λέγω και εις τον μιτον του swerengen. Παίζει και το σενάριον διαφοράς φάσεως, παιζει και το σενάριο περαιτέρω πτωσεως, τα παντα ρει. Αλλά μια που βραχηκαμε, την τρικυμία δεν τη φοβουμεθα και τα στοπλοσσια να είναι καλά. Ευελπιστώ ότι το κουρσο δε θα ληξει μετα βαρεων απωλειών.

Παιζει και το σεναριον τοπικου πυθμένος, ακόμη. Προσοχή, της άρκτου τα ραλλυ θελουν δακτύλον επι τη σκανδαλη κοκ. Αγοραπωλησιας δεν προτεινω ποτε και ο καθείς κουμαντο εις τα κεφαλαια του. Αλλά, εάν η Αμερική κλείσει πρασινη, ευελπιστω.

 

Κι αν μου κάτσει?

 

Υμέτερος,

Ο θα-καθησει-που-θα-παει πτωχός και μονος αγελαδόπαις,

Θρασύβουλος

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΕΤΕ ΜΙΓ ΟΤΕ ΠΕΙΡ
Σχόλια

20/03 21:08  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Και αν σας κάτσει ?... προς ψυχολογική στήριξη επανέλθετε εις αξιόλογον βλόκιον, όπου προ ώρας είχατε διάλογο...
21/03 01:17  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Που φίλε μου, κάπου σας έχασα!
21/03 01:46  ArTaXiA
Θα σου κάτσει μπαγασάκο, θα σου κάτσει... Έχω ένα μυστήριο προαίσθημα πως ο Απρίλιος θα είναι καλός μήνας. Τουλάχιστον μέχρι τις 15.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
22 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις