Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Λιτότης: όλον και μειούμενες μερίδες
1094 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Απριλίου 2008
23:10

Είδον με κάποιο ενδιαφέρον ότι ο αριθμός ενεργών μερίδων εν ΧΑΑ εμειώθη δραστικώς. Βεβαίως το φαινόμενο ως προς τους αλλοδαπούς το ξανασυζητησαμε παλαιότερον βάσει στοιχείων του Ευριπίδου τότε (εχάθη κι αυτός) και νομίζω ότι πραγματικώς αξίζει να σταθει κανείς. Ωστόσο, ελλειψει χρόνου, σας παραπέμπω απλώς εις το σχετικόν δημοσίευμα και επιφυλάσσομαι. Yπάρχει και σχετική συζήτησις εις το φόρουμ εις μιτον αναρτηθέντα υπο του coldplay.

 

Τα νέα από το μέτωπο των κατοικιών εν ΗΠΑ σημερον ήσαν δραματικά, του δείκτου πωλήσεων νέων κατοικιών ευρισκόμενου εις χαμηλόν όλων των εποχών. Από την άλλη αι αγοραί εν ΗΠΑ φαίνεται ότι εδέχθησαν το νέο μάλλον ψυχράιμως, προς το παρόν τουλάχιστον. Αυτό είναι ενδιαφέρον φαινόμενο που είναι αξιοσημείωτον. Να ειδούμε και το τι κινήσεις θα γίνουν μετά την έκδοσιν περαιτέρω αποτελεσμάτων. Εκεί είναι ο ζωμός αυτή την περίοδον. Περί των αποτελεσμάτων, και ιδία περί του γεγονότος ότι οι προβλέψεις είναι σαφώς υπερεκτιμημένες, συκγεντρώνω υλικό κι ελπίζω να έχουμε χρόνο να τα ειδούμε. Πάντως ιστορικώς, αι αποτιμήσεις δεν είναι φθηνές, ουτε εν ΗΠΑ ουτε ιδιαιτέρως εδώ, ιδία εάν η κρίσις διαρκέσει.

 

Ημείς βεβάιως επέσαμε ολίγον, εις την ΕΤΕ πάλι πίπτει ράβδος, αλλά θα ειδουμε πώς θα πάει το πράγμα και εάν πράγματι φθάσει τα 25 Ευ που προβλέπει ο Λακεδάιμων (εχω κι εγώ υπόψιν μου το σεναριον υποχωρήσεως εις τα περί την ΑΜΚ λογω FinansBank, ως περιορισμένης πιθανοτητος προς το παρόν, και απλώς παρατηρώ  τα τεκταινόμενα ίνα εκτιμήσω εάν υπάρχει η δυνατότης να εκτυλιχθει). Δυστυχώς η λειτουργία του ενδοσυνεδιρακού και ιστορικού διαγράμματος έχει προβλημα, οπότε δε δυναμαι να σας δείξω τα σχετικά.

Κατά τα λοιπά, παραμένω εις την ακτήν ινα στεγνώσω λιγάκι και αναμένω να ειδώ εάν απλώς η Άρκτος μας ακροάται προ του να προβέι εις εγχειρησιν περαιτέρω αφαιρέσεως αξιών ή θα μας δώσει, όποτε το αποφασίσει βεβάιως, (προσωρινώς έστω)  ελευθερον ιατρου.

 

 

Σχετικές μετοχές:
DOW ΓΔ ΕΤΕ
Σχόλια

08/04 23:34  Goldmine
Λιτότης, μέλας ζωμός και κριθαρένιο παξιμάδι... Όλα μαύρα;
Εμφανής και ή έλλειψη κινητικότητας στα μπλογκ και το φόρουμ.
Το αρκούδι - γιατρός του βρήκε ακροαστικά του Χ.Α; Γριπιάστηκε πάλι;-)
08/04 23:37  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε. χε, αφήστε, έχω ευρεί μιαν άκρην εις το facebook και έχει ένα κάρο αρκουδάκια. Έχετε λογαριασμό? Εάν ναι, ελάτε να γίνουμε φίλοι, έχω ευρει ένα κάρο φίλους μεταξύ αγνωστων εκ των προγραμμάτων του εις το απολύτως άσχετο. Μπορείτε να μπειτε και με ψευδώνυμο, όπως πολλοί. Εγώ βεβάιως έχω το πραγματικόν μου: Καλοχαιρέτας.

Σας αναμένω! ; )

ΥΓ Μέλας ζωμός ήτο η Pepsi Cola βεβαίως.
08/04 23:56  Goldmine
Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής και η διεύθυνση για το face book;
08/04 23:57  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
www.facebook.com

βαζετε διευθυνσιν και όνομα και... τρελλά γέλια!

Α, έχει και ο capital ομάδα συζητησεων.
09/04 00:00  Goldmine
Ευχαριστώ Θρας.
Αν το αποφασίσω θα σας ενημερώσω.
Καληνύχτα!
09/04 00:26  evie
Μπήκα... γράφτηκα ... ζαλίστηκα...

στο facebook εννοώ :-)
09/04 00:43  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Α, τι ονομα? Να γινουμε φιλοι!
09/04 00:49  elenitsa 1
Εχετε καιρο που γραφτηκατε?Ειναι "ασφαλες"η σας βομβαρδιζουν με e-mails καθε λογης?Απο διαφυλαξη των προσωπικων στοιχειων,πως παει?
09/04 00:53  evie
evie patra τι άλλο;
09/04 00:59  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Μείωση μερίδων εις το παστό χοιρινό ουδόλως με θίγει. Ως γνωστόν νηστέυω αυστηρώς κατά την τρέχουσα περίοδο. Όμως ! έστω και υπαινιγμός περί μείωσης μερίδων εις το ρούμι, θα οδηγήσει το chiourme εις ανταρσίαν, της οποίας θα ηγηθώ αυτοπροσώπως.
Εικάζω ότι, λίαν συντόμως οι "ενεργές μερίδες" (ελλήνων ιδιωτών) θα αποτελέσουν ιδιαιτέρα - ασήμαντο ομάδα εις το προσωποβιβλίον και ΤΟΤΕ ...
09/04 01:12  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ελενιτσα ελάτε και εσείς! Και να τα ειδούν, τι έχετε να κρύψετε? άλλωστε είναι όπως η Ελλάς: είσθε ό,τι δηλωσετε... ; )

Τριαντάφυλε, τώρα ποίος ομιλεί? Ο πατηρ ή η ωραία κουρσάρισσα? Εύγε δια την νηστεία, η πειθαρχία είναι το πρώτον μέλημα του ναυτικου... χε χε.Καληνύχτα παίδες την πίπτω!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
23 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις