Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Η σφαγή των νηπίων
1849 αναγνώστες
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008
21:10

Πολύς γίνεται σήμερον λόγος περί του γάμου των γκέηδων. Μπα? Καλώς, καλύπτουν το ζητημα καλλιτερον εμού όσοι φίλοι έχουν εμβαθύνει. Πεδίον δόξης λαμπρόν δια την προοδευτουριά, πλειοδοσία επί πλειοδοσίας και παραβίασις ανοικτών θυρών. Τυπική "πέτσινη" νίκη της προοδευτουριάς δεξιάς και αριστεράς, έναντι φαντασιακών αιμοβόρων αντιπάλων του "σκοταδισμου".

 

Δια να είμαι απολύτως ειλικρινής, δε με απασχολούν αι γενετήσιαι συνήθειαι ουδενός εφόσον δεν παραβιάζουν τον νομο, γίνονται μεταξύ ομονοούντων ενηλίκων και δεν θέτουν εις επιδημιολογικόν κίνδυνον το σύνολον ή/και αθώους πολίτας. Το τελευταίον, λόγω ειδικότητος και ερευνητικής δράσεως, το θεωρώ απολύτως σχετικόν. Αι casual  περιστασιακαί δηλαδη επαφαί άνευ προφυλάξεων, ιδία ορισμένων τύπων επαφής, αυξάνουν συνολικώς τον επιδημιολογικόν κίνδυνον του πληθυσμού δια πληθώρα σοβαροτάτων νοσημάτων. Δεν το λέει κανείς, αλλά έτσι είναι. Εκεί λοιπόν, περί της ανευθύνου γενετησίας συμπεριφοράς δηλαδή, δικαιούμαι να έχω λόγον ακόμη και εάν η προοδευτουριά δεν μου τον δίδει. Διότι βεβάιως θεωρείται παγκοσμίως ταβου να συζητηθεί το ότι η ελευθέριος συμπεριφορά ομάδων υψηλού κινδύνου προεκάλεσε πλειστους θανάτους και δυστυχίαν  αθώων μεταξύ άλλων παίδων και γερόντων, ιδία των μεταγγιζομένων. Τονίζω δια να προλάβω τας διατρεβλωτικάς επιθέσεις των προοδευτικαρίων, ότι, από επιδημιολογικής απόψεως,  το κυρίως πρόβλημα είναι η ελευθεριότης ουχί η  υπαρξις διαφορών συμπεριφοράς.

Ως εκ τούτου, εάν η νομιμοποίησις της συμβιώσεως των γκέηδων μειώσει το επιδημιολογικο φορτίο του πληθυσμού έστω και ολίγον, δε με προβληματιζει ιδιαιτέρως το τυπικόν ή το όνομα αυτής. Άλλωστε το ρήμα γαμέω-γαμώ, σημαίνει "συνδέομαι" και εξ όσων αντιλαμβάνομαι, κάποιου είδους "σύνδεσις" απαιτειται δια να είναι κανείς γκέης. Αλλά αυτό είναι το ολιγότερον που θα έπρεπε να μας απασχολεί. Το πρόβλημα εν Ελλάδι δεν είναι οι γκέηδες ή η συμπεριφορά των, είναι η λεγομένη "π0*στιά" υπό γκέηδων αλλά κυρίως της πλειοψηφίας των μη-γκέηδων. Ηθικόν και αξιακόν είναι το πρώτον το πρόβλημα της κατεχομένης κοινωνίας μας.

Αυτή τη στιγμή γίνονται κατ' έτος περί τας 250.000 (ίσως και 500.000) αμβλώσεις, αποτοκαι επίσης ανευθύνου γενετησίας συμπεριφοράς. Και δη δια δημοσίων χρημάτων. Δεν υπάρχει εις την Ιστορίαν μεγαλυτέρα σφαγή των νηπίων, ΟΥΔεΠΟΤΕ. Και την κάμνουμε (και) με το δικό μου και το ιδικό σας χρήμα, το ΥΣΤέΡΗΜΑ μας. Αντι να δίδουμε γνώσιν εις τους νέους αφενός και κίνητρα διατηρήσεως της μητρότητος διατηρούμε αυτό το ανίκανο κρατος, αυτό, θα μοι επιτρέψετε δια την συγκινησίακήν φόρτiσιν, κρατος/κοινωνία-φονέα ή τέλος πάντων συνεργό. Το "δημόσιον" των προνομίων των ολίγων και της σφαγής των νηπίων. Διότι δε δύναμαι να πιστεύσω ότι μητηρ δυναμένη δεν θα κρατούσε το μελλοντικόν παιδί της. Αλλά απο τη μια ο ελληναράς από την άλλη το φάσμα της πενίας 100.000 γεννήσεις, 250.000 θάνατοι (και παραπάνω). Ποίος είναι ο αιμοβόρος? Μήπως αυτή το χάλι που ζούμε τρέφεται ΚΑί εκ του αίματος των αγεννήτων τέκνων της Ελλάδος? Το σκότος ευρίσκεται εις τας  αντιρρήσεις εις τα επιβαλλόμενα de facto ή εις τους υπονόμους που απορρίπτονται τα νεκρά έμβρυα?

 

Μάλιστα Κύριοι, αυτό είναι πρόβλημα δι'εμέ. Εάν ο τάδε δήμαρχος ή πολιτικός θέλει να κάμει το κομμάτι του ή ο Β θέλει να βάλει ροζ νυφικό και να παντρευτεί τον Α (ή η Α την Β) ολίγον με απασχολεί. Πέραν του προφανούς αισθητικού και κουτσομπολίστικου της παρακμαζούσης κοινωνίας μας δηλαδή. Αυτό που γίνεται βεβαίως είναι ότι η προοδευτουριά σκοράρει φθηνούς πόντους, άνευ κοστους και κομπαζει δια τον "προοδευτισμόν" της, ενώ το αίμα ρέει άφθονον και πίπτει μουγγα εις την στρουγγα. Χαρείτε όσο δύνασθε λοιπόν με την αναμπουμπούλα που δημιουργήσατε, ω λύκοι, δεν είναι μάχη που ενδιαφέρομαι να δώσω διότι δεν υπαρχει τίποτε να σώσω.

 

Η σφαγή των νηπίων ουκ εά με καθεύδειν το πρώτον, τα υπόλοιπα ότε έχω καιρόν.

 

 

Σχόλια

04/06 21:54  elenitsa 1
Στην εποχη που ο καθενας εχει πανευκολα προσβαση στην γνωση και την πληροφορηση,υπαρχουν παμπολλες νεες γυναικες που βλεπουν την εκτρωση ως μεσο αντισυλληψης.Ειναι και θεμα -απιστευτης-αγνοιας,λοιπον.Ποια θα δεχοταν να κατακρεουργει το σωμα της,προκειμενου να αποφυγει την τεκνοποιηση,αν ειχε φροντισει να ενημερωθει καταλληλως?
04/06 21:56  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ή ποία θα εδέχετο να κατακρεουργηθεί εάν της παρήχοντο τα μέσα δια να ζήσει αξιοπρεπώς μετά του τέκνου της ελενίτσα?

Βλέπετε πάντως δεν ελησμόνησα τον "ελληναρά" που ρίπτει το μπαλάκι εις την κορασίδα. Και το καλό να λέγεται και το κακό να λέγεται, άλλως τίποτε δε διορθώνεται.
04/06 22:00  jiovani!
Θραςς, η ... προοδευτικουριά χρησιμοποιεί αντισύλληψη, η ... συντηρητικουριά χρησιμοποιεί προφυλακτικό, άρα ποιοί/ες μείνανε στην έκτρωση;
04/06 22:00  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Και εν αριθμοίς εκ του ως άνω αναφερομένου άρθρου:

Αριθμοί

1η στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο είναι η Ελλάδα σε εκτρώσεις.

250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000.

40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

1 στις 2 έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της.
10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

1 στις 1.000 γυναίκες παρουσιάζει αιμορραγία κατά την επέμβαση ή τις πρώτες 24 ώρες μετά από αυτήν.

44% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση εμφανίζει νευρικές διαταραχές και 25% επισκέπτεται ψυχίατρο.

190.000 εκτρώσεις γίνονται ετησίως στη Μ. Βρετανία, που έχει 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα.

6 μήνες διαρκεί η μετατραυματική περίοδος. Σε ποσοστό 1% η έκτρωση θεωρείται πολύ τραυματική εμπειρία, που επηρεάζει τη γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

www.e-tipos.com/newsitem?id=26829
04/06 22:13  Usοund
΄"Αυτή τη στιγμή γίνονται κατ' έτος περί τας 250.000 (ίσως και 500.000) αμβλώσεις, αποτοκαι επίσης ανευθύνου γενετησίας συμπεριφοράς. Και δη δια δημοσίων χρημάτων"
Είναι η πρώτη μου ερώτηση,φίλτατε Θρασύβουλε.Πόθεν προκύπτει το "διά δημοσίων χρημάτων",γνωστού όντος ότι η συντριπτική πλειονότητα των τεχνητών εκτρώσων διενεργούνται σε ιδιωτικά μαιευτήρια η κλινικές?
04/06 22:17  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Δηλαδή δι'όσας γίνονται εν δημοσίω δεν πληρώνω? Ή εάν διεχειριζετο τις καλλίτερον το δημόσιον χρήμα δε θα ήσαν αποφεύξιμοι?

Usound, δεν είναι θέμα που χωρά φαρισαϊσμός ή λογικαί ακροβασίαι. Μην "διϋλίζετε τον κώνωπα, την κάμηλον δε καταπίνετε".
04/06 22:21  haros
το προβλημα μεγαλο και υπαρκτο,και δυστυχως ολοι φωναζουν για προφυλακτικα,για αντισυλληψη,αλλα τα νειατα ειναι νειατα,ετσι ειναι και δεν αλλαζουν...
04/06 22:22  Usοund
Το "φαρισαϊσμός" ,το επιστρέφω. Κατέχω το θέμα κάλλιον υμών.Θα τα πάρουμε ένα, ένα.Στην πρώτη ερώτηση απαντήσατε διά γαργάρας.Πάμε στη δεύτερη?
04/06 22:25  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Παρεκτρέπεσθε και δη εν τωι οίκωι μου. Συνετισθείτε ίνα μη εκτός ευρεθείτε.

Σας επαναλαμβάνω: αι αμβλώσεις εις τα δημόσια νοσοκομεία ΄πληρώνονται ή όχι δια δημοσίου χρήματος? Ναί ή Ου?

Είναι το δημοσιον χρήμα και δικό μου, ναι ή ου? Μοι έδωσε ουδείς ποτέ το δικαίωμα να έχω γνωμην ναί ή ου?

Σέβομαι την άποψιν σας, αφήσατε τας βαρείας εκφράσεις κατά μέρος.
04/06 22:34  Usοund
Το κείμενόν σας βρίθει βαρυτάτων εκφράσεων και υπονοουμένων.Ερώτησα σε ολιγότερον προκλητικό ύφος.Αν θέλετε συζήτηση καλώς,αν όχι ,λύστε το θέμα μόνος σας."Συνετισθείτε ίνα μη εκτός ευρεθείτε",γράψατε. Ακολουθώ τη συμβουλή σας και αποχωρώ.
04/06 22:58  Σάρισα
Ευχομαι μερικοι επισκεπτες σου να δειχνουν καλυτερη διαθεση για συζητηση.
04/06 23:08  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ε, δε βαριέσθε, έχουμε ακούσει και χειρότερα! ;-)

επαναλαμβάνω ότι σέβοαμαι τας απόψεις, αλλά αδυνατώ να εννοήσω τας προσωπικάς αιχμάς. Αλίμονο εάν δε δυνάμεθα να συζητήσωμεν παρά μονον επί προσωπικού. Υπάρχει και το γενικόν τε και απρόσωπον.
04/06 23:09  favlos
Έγκλημα που δεν αγγίζει κανείς και ευκολος πλουτισμός γι'αυτούς που το κάνουν.
Αλήθεια ποσο έχει μια τέτοια επέμβαση?

Για τους 'γάμους' η κοινωνία κάνει συσσώρευση βλακείας που θα ξεσπασει κάποια στιγμη...
04/06 23:14  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ωρέ φαύλε, πόσοι κάμνουν αμάν και πώς ινα μην υπανδρευθωσιν/νυμφευθωσιν?

;-)

το σημαντικότερον κατ'εμέ ωστόσο είναι η τεκνοποιία. Τα υπόλοιπα, ότε έχουμε καιρό και λύσει το βασικόν πρόβλημα.
04/06 23:17  Usοund
Τελευταίο μου μήνυμα και σταματώ εδώ.Διαβάστε με τη σειρά αυτά που έγραψα και γράψατε. Και αν δεν θέλετε να κλείνετε τα μάτια,θα δείτε ότι απλά μιά ερώτηση έκανα και αρχίσατε τα περί φαρισαϊσμών,καμήλων και κωνώπων.Εσείς προφανώς επιθυμείτε να χειροκροτούν τις απόψεις σας και όχι να τις θέτετε σε διάλογο.Ούτε καν οι απόψεις των ειδικών δεν σας ενδιαφέρουν.Συνεχίστε τον εμβριθή(?) μονόλογό σας.
04/06 23:24  geokalp
οι αριθμοί σας απίστευτα ενδιαφέροντες αν και τραγικοί...
να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα...
το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως αίτιο είναι έλλειψη παιδείας, τι άλλο να πω...

favle νομίζω ότι θα ξεκινάει από €3,000, σχεδόν μισά-μισά γιατρός-νοσοκομείο, αν κρίνω από κάτι γνωστά μου
μιλάω για ιδιωτικό και εισηγμένο...
04/06 23:25  panpag
Το σπουδαιότερο κατά την γνώμη μου δεν είναι το οικονομικό μέρος του προβλήματος αλλά η ανευθυνότητα και η ευκολία με την οποία πετάμε στα σκουπίδια μιά ανθρώπινη ζωή. 500.000 Ελληνόπουλα κάθε χρόνο στα σκουπίδια.΄οταν πεθάνουν και οι γέροι μόνον οι Αλβανοί θα μείνουν.
04/06 23:30  geokalp
favle θυμήθηκα κι άλλα:
εάν έχουμε να κάνουμε με μαύρα, τότε οι τιμές πέφτουν έως και στο 50%...
εννοείτε και του νοσοκομείου...
04/06 23:38  favlos
geo αρκετά λεφτά.Πάνω απο 1 δις ευρώ...
04/06 23:43  Manta ray
Χαίρετε, ώ Θρασύβουλε - καλώς παραθέσατε τα νούμερα, αλλά πάλι η προοδευτουριά σας φταίει; Και γι' αυτό; Τουλάχιστον ημείς είμεθα υπέρ του απενοχοποιημένου έρωτος και εφαρμόζουμε τόσον τας πρακτικάς αντισυλλήψεως (ότε απαιτείται) όσο και προφυλάξεως. Γιατί δεν λέτε στην φίλτατή σας κυβέρνηση της συντηριτικουριάς να κάνει κανένα σοβαρό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως στα σχολεία; Όλα στους φιλτάτους σας εθνικόφρονες ιερείς και αρχιεπισκόπους θα τα αφήνει;
04/06 23:49  Σάρισα
ρε παιδια σε καποια θεματα δεν υπαρχουν ιδεολογικα στρατοπεδα, ας μιλησουμε σαν παρεα, αυτο ισχυει για ολους!
04/06 23:58  Usοund
Να μιλήσουμε! Αρκεί να μας δώσει την άδεια ο οικοδεσπότης και να αναιρέσει τους χαρακτηρισμούς. Το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και είναι επικίνδυνο-και το εννοώ-να καταγράφονται εδώ απόψεις,εξωφρενικά ανακριβείς.
05/06 00:15  Usοund
Και επειδή το θέμα δεν προσφέρεται για προβολή ιδεολογικής προπαγάνδας, καλύτερα είναι να το συζητήσουμε εν ευθέτω χρόνω και σε άλλο μη προκατειλημμένο χώρο.
05/06 00:23  Σάρισα
δεν ειναι ο χωρος ειναι 'εμεις'. Το λεω με πασα ειλικρινεια. Ειναι θεμα καθαρα ψυχολογιας, αμα αρχισω να μιλαω για τα γκουλαγκ , θα κανω καποιον να αισθανθει αμυνομενος. Οπως λεει ο Σουν Τσου , ποτε μην κλεινεις μια γατα στη γωνια. Πρεπει να βρουμε ολοι μια κοινη συνισταμενη αν θελουμε να μιλαμε και να βγαινει συμπερασμα . Και πραγματικα πιστευω οτι με ορισμενους απο σας οσο κι αν διαφωνω μπορω να μιλαω για ωρες, αρκει να υπαρχουν επιχειρηματα, οχι αξιωματα του στυλ.. Καταδικαζεις τον ξυλοδαρμο του πρυτανη , εισαι φασιστας. Ο Manda ξερει και καταλαβαινει γιατι απο τετοιες ιστοριες βρηκαμε επιτελους μια κοινη συνισταμενη συννενοησης!
05/06 00:29  Usοund
Συμφωνώ ,Σάρισα! Πάμε! Κατ αρχήν ο χαρακτηρισμός "σφαγή των νηπίων" είναι αδόκιμος. Αν δεν οφείλεται σε άγνοια,είναι δόλιος και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων. Νήπιο είναι ζων ανθρώπινος οργανισμός ηλικίας μεγαλύτερης του ενός έτους. Συμφωνούμε ως εδώ?
05/06 00:32  Σάρισα
ολοι θελουμε εναν τιτλο 'πιασαρικο'. Εφοσον κανεις απο εδω μεσα δεν ειναι νηπιο δεν καταλαβαινω γιατι δεν προχωραμε στην ουσια. να σχολιασουμε τα παρακατω.

πλακα πλακα αυτες τις στατιστικες τις εχω κι εγω υποψη μου..και ειναι κριμα..τουλαχιστον προφυλακτικο ρε παιδια, δεν ειπαμε σεξ μετα το γαμο;)
05/06 00:32  Manta ray
Να συζητήσουμε βεβαίως, αλλά όχι με αφορισμούς φίλε σαρισα... Ο φίλτατος Θρασύβουλος - ενώ καλώς καταγγέλλει πολλές φορές ορισμένα κακώς κείμενα - εμπλέκει πάντα και την "προοδευτουριά" και εννοεί γενικά τον χώρο της Αριστεράς, η οποία ευθύνεται για όλα τα κακά της χώρας, κι ας μην έχει ουδέποτε κυβερνήσει... Φταίει για τις αμβλώσεις, για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα...
Το δικό μου επιχείρημα είναι ότι ότι σπείρεις θερίζεις - δεν μπορεί για να τα έχουν καλά με τους παπάδες που επαγγέλλονται την αποχή πριν το γάμο (ασχέτως τι κάνουν αυτοί κατ' ιδίαν) να μην έχεις μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, κι όταν έρχονται οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες να φταίει ο αναρχοκομμουνισμός!

Αναμένω τον αντίλογο.
05/06 00:33  panpag
Σάρισα
Σου βγάζω το καπέλο.
Όχι μόνον ξέρεις να συνομιλείς, αλλά και αυτά που λες τα τεκμηριώνεις πάντοτε με ατράνταχτα επιχειρήματα.
05/06 00:38  Usοund
Σάρισα,αν εσύ επιθυμείς πιασάρικους τίτλους ,δικαίωμά σου! Θα συζητήσουμε το θέμα σοβαρά η να πάμε για ύπνο?
05/06 00:39  Σάρισα
Kοιτα Manta το ποσο καλα τα εχω εγω με το συστημα εξουσιας των παπαδων το εχω δηλωσει ηδη. Τους παραδεχομαι ως φορεις συνεχισης της παραδοσης, αλλα για τιποτα παραπανω. Σε αυτο να εισαι σιγουρος και το εχω αποδειξει με τους αγωνες μου για πραγματικη ανεξιθρησκεια μεσα στο πιο αρτηριοσκληρωτικο συστημα για τετοια θεματα, το στρατο. Αυτο ειναι αλλο.

Τωρα. Ειναι γεγονος οτι ο ορος προοδευτουρια δεν νομιζω να εκφραζει συγκεκριμενο ιδεολογικο χωρο, αλλα περισσοτερο τη συγχρονη σταση ζωης. Ας μας το διευκρινισει ο ιδιος ο οικοδεσποτης.

ΥΓ Panpag οτι πιστευω πραγματικα γραφω, να εισαι 100% σιγουρος γι αυτο !
05/06 00:42  Σάρισα
δεν παμε για κανα ποτακι εξω καλυτερα? πλακα πλακα...κριμα που ειμαι λιγο μακρια. εν μεσω ποτου λυνονται οι διαφωνιες ευκολοτερα:)
05/06 00:42  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ω, χαίρετε, πως είσθε? Ειπα να πάω να πίω κανένα χαμομηλο και βλέπω ωράιαν ομηγυριν. Λοιπόν, το πρώτον οι αριστεροί να αναγιγνώσκουν αυτά που γράφω και ουχί αυτά που θέλουν να είχον γραψει. Η προοδευτουριά δεν έχει χρώμα. Ο Ράλλης (πτου) της προοδευτουριάς δεν ήτο?


Βλέπε άνωθεν, παρ1, στιχ. 3 κ εξής:

"Τυπική "πέτσινη" νίκη της προοδευτουριάς δεξιάς και αριστεράς, έναντι φαντασιακών αιμοβόρων αντιπάλων του "σκοταδισμου"."

Δεν είναι μονον αριστερά η προοδευτουριά, προφανώς, απλώς αυτή τη στιγμή που ομιλούμε το πλεόν δυναμικό (όρα ακτιβιστικο ή και να με συμπαθάτε, τραμβουκικό) ανήκει εκεί. Σας το έχω ξαναπεί πολλάκις αλλά δεν εννοείται να το αντιληφθείτε: βλάπτουν τη Συρίαν εξίσου.

Ασφαλώς (και αυτό το εννοώ) και υπάρχουν και εις την Αριστεράν και εις την Δεξιάν άνθρωποι αγαπώντες τον Ελληνισμόν και την Ελλάδα, προφανές δεν ειναι? Εδώ δε συζητώμεν τα εν μέρει, συζητώμεν τα κακώς κείμενα.

Και τούτο διότι νομίζω, ή καλλίτερον ελπίζω, ότι βλέποντες τα σφάλματα και τας παραλείψεις (και ενίοτε τα αίσχη) των παρατάξεων τους τα αντίστοιχα μέλη θα εγείρουν θέμα. Προφανώς δεν αναμένετε εξ εμού να αλλάξω δεξιαν και αριστεράν, έτσι? Εδώ δε μπορώ καλά καλά να κουμαντάρω τους ιδικούς μου του κέντρου.

Απλούν είναι και να μην αρπαζεσθε.

Τέλος το οικονομικόν ζήτημα, που δεν το είχον σκεφθεί δια να είμαι ειλικρινής. Μανι-μανι 1,5 δις Ευρόπουλα βγαίνει το μισο εκατομύριο αμβλωσεις το χρόνο?

Δηλαδή όσο περίπου δαπανάται υπερ αμύνης ή μου φαίνεται? Χα, το γελοίον του πράγματος το βλέπετε? Η πραγματική άμυνα είναι οι πάιδες και ουχι αι εισαγόμεναι λαμαρίναι. Αλλά...
05/06 00:47  Nastybishop
O "όρος" προοδευτουρια σάρισα δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα, είναι μάλλον δημιουργημα του θρασύβουλου οπότε ας μας εξηγήσει αυτός ποιους περιλαμβάνει. Κατά την γνώμη μου σκιαγραφεί όλους τους αριστερους οι οποίοι τυγχάνουν κάποιας μόρφωσης, τους οποίους και αντιπαθεί όσο αντιπαθώ εγώ τους παπάδες (σιχαίνομαι ίσως είναι καλύτερο ρήμα).

Αναφορικά με το πρόβλημα των εκτρώσεων κατα εμένα η αιτία βρίσκεται στην παντελή έλλειψη σεξουαλικής αγωγής της οποίας ρίζα είναι ο πουριτανισμός του οποίου ρίζα είναι η θρησκεία και η συντηρητηκουρια γενικότερα. Αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με την έλλειψη κοινωνικού κράτους (που και αυτό είναι ίδιον της συντηρητηκουρίας η οποία επιθυμεί διακαώς λιγότερο κράτος, λιγότερους φόρους κτλ) οδηγούν σε αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο.
05/06 00:49  Usοund
"Αι casual περιστασιακαί δηλαδη επαφαί άνευ προφυλάξεων, ιδία ορισμένων τύπων επαφής, αυξάνουν συνολικώς τον επιδημιολογικόν κίνδυνον του πληθυσμού δια πληθώρα σοβαροτάτων νοσημάτων. Δεν το λέει κανείς, αλλά έτσι είναι".Προφανώς θα του καταλογίσω άγνοια. Κανείς δεν το λέει! Ο Θρασύβουλος το ανακάλυψε!Τι να πω? Ποιός δικαιούται τον χαρακτηρισμόν της αγνοίας,όταν αυτό το γνωρίζει και η κυρά-κατίνα?
05/06 00:52  Σάρισα
oλα καλα ναστυ με μια παρατηρηση, ο συντηρητισμος δεν ειναι προνομιο ενος κομματος, ο διαχωρισμος ειναι παραλληλος οχι καθετος στο κομματικο φασμα. Αυτο πιστευω.

Δυστυχως δεν μπορω να συνεχισω γιατι ειμαι εντελως χαλια σημερα. ζητω συγγνωμη απο ολους, πρεπει να βγω εξω να ηρεμησω λιγο, ετυχαν πολλα εδω. Και για να δωσω ενα hint.. Σπαρτης (αυτα που ελεγε για τις ελληνιδες μανες)
05/06 00:52  Σάρισα
Καλο σας βραδι για σημερα, αλλα επιφυλασσομαι... :)
05/06 00:53  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ναι είναι προφανές ότι δια το μισό εκατομύριο αμβλώσεις ευθυνεται η... κυριαρχία της συντηρήσεως.

Ποία συντηρησις μωρέ εν Ελλάδι? Εδώ ούτε τον Παρθενώνα δε δυνάμεθα να συντηρήσωμεν και τον κλείνουμε εις τα τσιμέντα.

Η κυρίαρχος ιδεολογία εν Ελλάδι είναι η προοδευτουριά. Όπως εκφράσθηκε υπό της Δεξιάς με το ξήλωμα του τραμ και την κυριαρχία της "ροδας" και της ασφάλτου, της αντιπαροχής και της επιβολής του δημοτικισμού. Και απο την Αριστερά, εκτός απο την χονδρική πωληση περιφερειών της Ελλάδος εις τους Σλαύους, από τη γιγάντωσιν του δημοσίου και όλα τα άλλα "ωραία" εν ονοματι του "λαού". Από τη γιγάντωσιν του Δημοσίου με φελλους εώς τα "κοινωνικά" αυθαίρετα εις τους αιγιαλούς κοκ.

"Προοδος" ήσαν αυτά, τα έζησα και τα ενθυμούμαι. Με το σύνθημα "προοδος" εν Ελλάδι, πουλάς και καλοριφέρ δια το θέρος. Ή όχι?
05/06 00:58  Usοund
Συνεχίζω."Εκεί λοιπόν, περί της ανευθύνου γενετησίας συμπεριφοράς δηλαδή, δικαιούμαι να έχω λόγον ακόμη και εάν η προοδευτουριά δεν μου τον δίδει". Δηλαδή η προοδευτουριά πηδά ανεύθυνα και ο Θρασύβουλος και οι συν αυτώ,υπεύθυνα! Πολλώ δε μάλλον , τού στερεί και το δικαίωμα έκφρασης!
05/06 00:58  Nastybishop
Θα γίνω πιο σαφής, οι εκτρώσεις θα μειωθούν αν:
α) Σεξουαλική αγωγή από μικρές ηλικίες. Το σεξ δεν πρέπει να είναι ταμπού, διότι σε καθεστώς ενοχής και σκοταδισμού οι έφηβοι ότι δεν μαθαίνουν από τους γονείς και το σχολείο θα το μάθουν από περιοδικά και φίλους...

β) Κοινωνικό κράτος. Έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει μια χαμηλών εισοδημάτων μητέρα με το παιδί της. Σήμερα είναι αδύνατον.

Εσείς τι προτείνεται; (πέραν της γενικής κατηγορίας για όλα φταίει η προοδευτουριά)
05/06 01:01  Manta ray
Τελικά φίλτατε Θρασύβουλε, αυτό το περίφημο "κέντρο" εις το οποίο πολιτικώς εντάσσεσθε, γιατί δεν έκανε κάτι να βάλει κι ένα τέτοιο μάθημα στα σχολεία; Κέντρο και τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν - μήπως το κέντρο σας δεν διατίθεται να τα βάλει με τους παπάδες, αλλά συναλλάσεται αρμονικότατα εκχωρώντας τους και αρμοδιότητες που δεν τους ανήκουν; (Εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείτε την αλήστου μνήμης "Ένωση Κέντρου - Νέες Δυνάμεις"...)
05/06 01:07  Usοund
Παρακάτω."Διότι βεβάιως θεωρείται παγκοσμίως ταβου να συζητηθεί το ότι η ελευθέριος συμπεριφορά ομάδων υψηλού κινδύνου προεκάλεσε πλειστους θανάτους και δυστυχίαν αθώων μεταξύ άλλων παίδων και γερόντων, ιδία των μεταγγιζομένων".Τα καθ ημέραν περί του αντιθέτου προβαλλόμενα από τους ειδικούς και τα ΜΜΕ ,προφανώς δεν παρακολουθούνται από τους 'συντηρητικά" συνευρισκομένους.
05/06 01:10  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Usound, εάν δεν ευθύνεται ADD, ή εκ συστήματος δεν παραννοείτε, τότε ασφαλώς και ζηλώσατε δόξαν σοβιετικής προπαγάνδας.

Ακριβώς έτσι είναι και δεν πάιρνω τίποτε πίσω. Δια την επιδημιολογικήν έξαρσιν συγκεκριμένων νόσων ΕΥΘύΝΟΝΤΑΙ συγκεκριμέναι πρακτικαί συγκεκριμένων ομάδων. Έχω γνώμην δια την συμπεριφοράν κάποιων ομάδων υψηλού κινδύνου, παρότι είναι ταβου και γενικώς ομιλούμε περί ανέμων και υδάτων. Κατά τα λοιπά, αφήσατε τας ειρωνείας κατά μέρος.

Μας απειλήσατε δι'αποχωρήσεως, αλλά ακόμη εδω είσθε, και καλώς . Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά εκ των γραφομένων μου κλονίζουν βαθέως ριζωμένας πεποιθήσεις, περί των οποίων θεωρείται αυτονόητο ότι δεν πρέπει να γίνεται ουδεμία συζήτησις. Αυτό είναι το νόημα, άλλωστε και αντιλαμβανομαι τη δυσκολίαν. Αλλά, παρότι διατηρώ ψυχραιμίαν, μην καταχράσθε της φιλοξενίας μου δι'οξυτητος.

Ναστυ, ως προς το πρώτο συμφωνω, ως προς το δεύτερο, εάν αυτό σημαίνει και άλλους φόρους από την τσέπην μου προς στρατους ημιεγγραμμάτων κομματικών στρατων ΔεΝ θα πάρω, ευχαριστώ.

Εάν σημαίνει βγαίνουν λεφτά απο τον λογαριαμόν μου και πάνε με ελαχ΄ιστη γραφειοκρατία εις οικογενείας μετα τέκνων, το συζητάμε ευχαρίστως και δε βλέποω διατί να διαφωνήσωμεν.

Τώρα ως προς το προηγούμενο που λέτε περί εγγραμμάτου αριστεράς, σκεφθείτε. Τέτοιο που είναι το σύστημα δεν ειναι ΑΥΤΟΝΝόΗΤΟ ότι οι "εγγράμματοι" ειναι προοδευτικάριοι? Αφου δεν υπάρχει (και ενεργώς απαγορεύεται) αντιθετος άποψις.

Βρε ζούμε εν περιόδω που καιγονται πανεπιστήμια και βιβλιοθήκες σε έτη που σφαγιάζονται μισο εκατομυριο ανθρώπινα όντα κατ' έτος και ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μιλήσει ανοικτά κανείς πλην Καλοχαιρέτου. Μεσαίων (εννοω ως προς μερικάς παραμέτρους ασφαλώς) είναι, παρτε το χαμπάρι

Στο κάτω κάτω σας επέβαλα άποψιν? Απλώς τροφή δια σκέψιν έδωσα. Διατι βραχυκυκλώνεται? Επειδή δεν έχετε συνηθίσει να υπάρχει ετέρα άποψις?
05/06 01:10  panpag
Φίλοι μου
Οι 40.000 εκτρώσεις γίνονται απο κορίτσια κάτω των 18. Οι υπόλοιπες ,στην καλύτερη περίπτωση 210.000 εκτρώσεις ,οφείλονται στην έλλειψη σεξουαλικής αγωγής?
05/06 01:12  panpag
Ειρήνη υμιν
΄Ινα συνομιλήσωμεν.
05/06 01:16  Usοund
Ήτο πασιφανές εξ αρχής πως δεν θέλατε να συζητήσετε το θέμα αλλά να "πουλήσετε" ακροδεξιά ιδεολογία.Και το "ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μιλήσει κανείς πλην Καλοχαιρέτου",χρήζει αντιμετώπισης και όχι συζήτησης!
05/06 01:17  Nastybishop
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Σεξουαλική αγωγή δίχως ταμπού, έτσι ώστε οι έφηβοι να μαθαίνουν ότι το σεξ εκτός από απόλαυση συνεπάγεται και κάποιες ευθύνες (αλήθεια πως θα αντιδράσει το ιερατείο αν στα σχολεία οι δάσκαλοι μιλούν ανοιχτά για το σεξ στους μαθητές;) και επιτέλους ισχυρό και στοχευμένο κοινωνικό κράτος. Κάτι που δυστυχώς λείπει από την Ελλάδα.

Για τα υπόλοιπα δυστυχώς θα διαφωνήσω. Ελεύθερη και δημοκρατική χώρα είναι η Έλλαδα με πολλούς διαφορετικούς πόλους απόψεων. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει δίχως φόβο αυτά που πιστεύει. Άλλωστε αυτό δεν κάνουμε αυτή την στιγμή;
05/06 01:20  Nastybishop
@πανπαγ δεν γνωρίζω τα ποσοστά. Αλλά αν δεν υπήρχαν τα ταμπού πολλές αμβλώσεις θα είχαν αποφευχθεί. Ξέρεις πόσες κοπέλες (ανεξαρτήτου ηλικίας) δεν έχουν ποτέ μαζί τους προφυλακτικά από το φόβο μήπως ο άντρας τις κακοχαρακτηρίσει (τσούλες κτλ);
Νομίζω ότι αυτό το έχουμε παρατηρήσει όλοι...
05/06 01:20  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Μάλιστα. Και τι σας κάμνει να πιστεύετε ότι εάν ήμουν ακροδεξιός δε θα το εδήλωνα? Τι να φοβηθώ?

Αλλά ελησμονησα, είναι σταθερόν επιχείρημα αυτό. Όποιος ΔΙΑΦΩΝΕί ειναι ακροδεξιός, φασίστας κοκ. Είναι δημοκρατικόν αυτό, προφανώς.

Εάν το μισο εκατομύριο νεκρά ανθρωπινα όντα με τη συμβολή ΚΑί των ιδικών μου φόρων Κύριοι είναι προοδευτικόν, να τη βράσω την προοδο σας. Και εάν το να ειπεί κάποιος ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ έχει κίνδυνο να τον πουν φασίστα, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ πειτε με φασιστα και συντηρητικο (σιγά που σκοτίστηκα), αρκει να σωθει κανένα μωρό. Τελεία και παύλα.

Χίλιες φορές καλλιτερον ο Παρθενών επί της Ακροπόλεως και ουχί στο τσιμεντένιο κυτίον σας.
05/06 01:27  Usοund
Το πρόβλημά σας,προφανώς, επί τού ,όντως, σοβαρού θέματος είναι το ποσοστό οικονομικής συμμετοχής σας στην επιβάρυνση ,που προκύπτει ,από τις ,στα δημόσια νοσοκομεία ,διενεργούμενες τεχνητές αμβλώσεις. Αν είναι μόνον αυτό ,προτίθεμαι να το καταβάλλω ανθ υμών.
05/06 01:27  Manta ray
Φίλε panpag, ως προς το ερώτημά σου, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες γίνονται είτε από κορίτσια που έφτασαν ΑΝΩ των 18 αλλά ακόμα δεν έχουν μάθει τα βασικά, είτε (ίσως το χειρότερο) από γυναίκες που με τη βοήθεια της εκκλησίας και των συντηρητικών κύκλων θεωρούν το σεξ θανάσιμη αμαρτία και δεν είναι διατεθειμένες ν΄ ακούσουν καν γιά αντισύλληψη. Και φυσικά, οι μεγαλύτεροι ένοχοι είναι οι άρρενες σύντροφοι που είναι τις περισσότερες φορές συνυπεύθυνοι για αυτή την κατάληξη, με την αδιαφορία και τη γαϊδουριά τους. Τέλος, υπάρχει κι ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό εκτρώσεων που είναι επιβεβλημένες για ιατρικούς λόγους.

Ας σκεφτούμε απλά την ηθική απαξία που συνοδεύει την ανύπαντρη μητέρα από το ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας - ουσιαστικά δεν της δίνει και πολλές επιλογές, ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία. Και όλα αυτά είναι κατάλοιπα του θανατηφόρου μίγματος παπαδίστικου σκοταδισμού και πολιτικάντικης υποκρισίας που κυριαρχεί - όχι βέβαια με ευθύνη των προοδευτικών, αυτοί τουλάχιστον ανοίγουν και κανένα βιβλίο (κατά τα άλλα, ο Ράλλης μας πείραξε επειδή ήταν κάπως ευγενής και μορφωμένος ο άνθρωπος, και δεν διακρίνονταν για τη μισαλλοδοξία του...)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
24 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις