Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Το νόημα της εγκρατείας
1179 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008
00:04

Πω, πω χαμός και σήμερον. Τι είναι και τούτο ωρέ παίδες? Δε θα το κρύψω, επειράσθην να εισέλθω, επειράσθην τα μάλα, εξύπνησα αποφασισμένος να παρακούσω (τα έλεγον και εις τον μίτον του Limitededition)  την εχθεσινήν δέσμευσιν μου να αναμένω την 13ην, και να ρίξω κάτι ολίγα εις την ΕΤΕ, αλλά τελικώς συνεκρατήθην. Εν τέλει μεγάλο ζήτημα η εγκρατεια, ουτε τας προμήθειας δεν έβγαζα (άλλο οι συμβολαιάδες, ομιλώ αποκλειστικώς περί μετοχών). Δεν επήγε και πολύ άσχημα πάντως και θα ειδούμε εάν εβγούν τα τεχνικά του RSI της που εδείκνυαν ανωφέρειαν. Δε λησμονώ και τας πρόβλεψεις του Λακεδαίμονος ασφαλώς, αλλά θα τα ειδούμε αυτά εν καιρώι.

 

Δυστυχώς και παρά τας (αρκετάς) εξαιρέσεις το ξύλο εις τον ΓεΔεί συνεχισθη και καλώς παρέμεινα συντηρητικος. Το αντίθετον της συντηρήσεως του κεφαλαίου είναι συνήθως η καταστροφη εν χρηματιστηρίοις, τα έχουμε ξαναειδέι αυτά.  Πάντως, όπως και να έχει αι ευκαιρίαι πληθαίνουν κατά συγκεκριμένας μετοχάς. Ο ΣΑΓΔ έχει σήμερον την εξής διαμόρφωσιν:

http://www.capital.gr/t.asp?s=ΣΑΓΔ (ανοίγει νέον παράθυρον)

Είχον και εν τμήμα περί της απαγορεύσεως της κομμουνιστικής και ναζιστικής  νεολαίας εν Τσεχία και περί Σημίτου, αλλά παει μακριά και καλλίτερον να τα εκθέσω κεχωρισμένως.

Ας μην μακρηγορήσω περαιτέρω, θα τα ξαναειπούμε και ως προς τα χρηματιστηριακά αναμονή και προσοχή. Μετ' ου πολύ πάντως εξέρχομαι προς άγραν ευκαιριών. Έχω αρχίσει να μην κρατιέμαι, αλλά εχει και η εγκράτεια τα καλά της.

 

Η Παρασκευή αποφασίζει, κατα το έθος.

 

YΓ Πάντως σημειώνω δια τους τολμητίας, ότι το "περιφερειακόν" χαρτοφυλάκιον έστρεψεν εκ του χαμηλου του, ελαφρώς μεν, έστρεψε δε. Χελιδών μια, ανοιξιν ου ποιει, ασφαλώς.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΕΤΕ ΣΑΓΔ
Σχόλια

18/06 00:07  Swearengen
Ε, ορμάτε τότε Θρασύβουλε !
Στη βράση κολλαει το σίδερο.
18/06 00:09  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χαιρετώ την μιαν εκ των εγκεφαλικών ατμομηχανών της ενταυθα γειτονίας.

Ναι, έτσι είναι ίσως, αλλά πείτε με παλιαομοδίτη, θα αναμέινω την 13ην δια να αποφασίσω φίλε μου. Αι αγοραί δεν αποθνήσκουν ποτέ.
18/06 00:20  Swearengen
Τό ΄πιασα το υπονοούμενο, Θρασύβουλε.
Εγώ, ως φαίνεται, έχω ...ακράτεια :)
18/06 00:36  Τυφώνας
Καλημέρα … καλημέρα … με 5* φυσικά.
Θέλω χρηματιστηριακή άποψή σου για να την βάλω στο «Πάνω ή Κάτω ο ΓΔ» που πρόσθεσα στις «Σελίδες Γνώσης» στο blog μου. Ξέρει συνοπτική και περιεκτική. Ελπίζω να τιμήσεις το θέμα.
18/06 01:05  condor
Δε λησμονώ και τας πρόβλεψεις του Λακεδαίμονος ασφαλώς, αλλά θα τα ειδούμε αυτά εν καιρώι.
Ε να ενημερωνουμε τον κοσμο ποτε γραφει και ο σπσρτης .. ΜΗΝ ξεχνιομαστε
18/06 01:19  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Τυφών, σας τα απέστειλον εις τον Μαθουσάλειον μίτον σας! ;-)

Κόνδωρ, πάσαι αι απόψεις δέον ακουσθήναι. Δε νομίζω ότι ο Λακεδάιμων χρειάζεται διαφήμισιν, έχει το φανατικόν κοινόν του.
18/06 02:56  mc
Παρατηρώντας κανείς την περίοδο 00-02 κομμάτι-κομμάτι μπορεί να βρει ενδιαφέρουσες περιοχές. Εάν δε, απομακρυνθεί από το Όλον, τότε μπορεί να διαπιστώσει το ασύνδετο της υπόθεσης (εδώ πέφτουν φάπες). Εκεί γεννιούνται ευκαιρίες. Μακράν ωστόσο μικρότερες - εφόσον μας ενδιαφέρει η υπερ-απόδοση - από τις περιόδους που το 'πράμα μιλάει από μόνο του'. Και σήμερα δεν μιλάει*. Για να μην πω 'σκούζει'. Η Αγορά δεν πεθαίνει ποτέ, ας χαλαρώσουμε. Κοιτάμε και ή πυροβολούμε ή προσπερνούμε. Μια καμπύλη είναι με τα πάνω και τα κάτω της (και ευτυχώς όχι μονότονη). Μας αρέσει; Καβάλα. Δεν μας αρέσει; Ε, κοιτάμε και αλλού, δεν χάθηκε δα και τίποτα.
Τα δέοντα ΚΑΙ για το προηγούμενο κείμενο που θα ήθελα πολύ να σχολιάσω, μα δε μου δόθηκε ο 'χώρος'. Με πρόκαμαν και με ξέκαναν (;) Καληνύχτα, να και ένα τραγουδάκι:
www.youtube.com/watch?v=yebY9UabTG4
Λίγο κιτς αλλά τι να κάνεις. Αφιερωμένο σε όλα τα φιλαράκια (;). Καληνύχτα μπαρμπούλη!

* Συχνό σφάλμα η ηδονή που γεννά η όποια τάση. Και συνήθως γεννάται (κοντά) στο τέλος της. Προσοχή, επαγρύπνηση (τρόπος του λέγειν) και στάθμιση.
18/06 12:44  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε, χε ανιψιέ, αποκαλύπτετε εμμέσως την ηλικίαν σας και εκθέτετε και εμέ εμμέσως πλην σαφώς διότι η αλεπου 10 και το αλεπουδάκι 11 δεν γίνεται...

;-)
18/06 13:45  ΝΕΜΕΣΙΣ
www.youtube.com/watch?v=tmKLxq46t74
19/06 00:19  haros
θρασσ,ο λακεδαιμων εφυγε,ο λακεδαιμων παει..(λεπτομερειες στο μπλοκι μου..)και μην μου την μπαινεις και πολυ,γιατι θα σε μηνυσω...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
20 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις