Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Επτάς εννεάδων πτώσεως
834 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008
17:20

Λόγω της ενδημικής πλεον ελλείψεως χρόνου μικρά και μονον υπενθύμισις ότι κατά την παρελθούσαν εικοσαετίαν μόνον κατα τη διάρκεια εξ (6) περιόδων είχαμε πτώσιν συνεχομένων 9 ημερών. Και σήμερον βεβάιως εβδόμη. Ωστόσο υπήρξαν και περίοδοι (ελάχιστες) μακροτέρας πτώσεως.

συνεχόμεναι

πλήθος

ερυθραί ημέραι

παρατηρήσεων

6

28

7

13

8

8

9

7

10

1

11

2

12

1

Το εσπέρας θα προσπαθήσω να κάμω και τους υπολογισμούς των πτώσεων. Πάντως ασφαλώς ομιλούμε περί σπανίου φαινομένου. Ουχί πολύ σπανίου, αλλά σπανίου. Να ειδούμε τι θα γίνει και αύριο, διότι φάινεται ότι οι Αμερικανικοί δέικται βαδίζουν προς δοκιμασίαν των προηγουμένων χαμηλών τους, λήγουν και κάποιες σειρές παραγώγων. Παρασκευή άυριο, θα έχουμε καλλίτερα δείγματα. Τεχνικώς βεβάιως, πολλά και λίαν ενδιαφέροντα και σπάνια πράγματα συμβαίνουν, φεύγει οσονούπω ο ΓεΔείς και εκτός τυπικής αποκλίσεως του 20αρη, σπανιον και αυτό, αι δε Bollinger, μεγα χάλι. Ο ΣΑΓΔ έχει και αύριο δια να κάμει κάτι που να ομοιάζει με διπλο πυθμένα.

Α, είδον ότι κάτι έγινε με τον Λακεδαίμονα, ανέγνωσα και αυτά που έγραψε ο Χαρος και ο Σουεαρ. Δεν παρηκολούθησα, αλλά πέραν των καταδικαστέων ακροτήτων και προσωπικών επιθέσεων, καλον είναι να ακούγονται πάσαι αι απόψεις, τα έχουμε ξαναειπεί. Κανείς δεν είναι τέλειος ή προφήτης και καλόν είναι απλώς να επιδεικνύουμε εις τους άλλους την ανοχήν που ζητούμε δια τα ημέτερα πλημμεληματα. Δε γνωρίζω εάν ο Λακεδαίμων απλώς απεχώρησε δια να πάει εις την εκδήλωσιν της Αυστριακής και Ελβετικής πρεσβειών εις το ΟΑΚΑ εχθές. Αλλά εάν έφταιξε αυτό ενδεχομενως και παρά την καταπληκτικήν φιλοξενίαν των πρέσβεων να είχε τα ιδικά μου γαστρεντερικά συμπτωματα, οπότε τότε μετ'ου πολύ θα επιστρέψει.

Ταυτα και εν αναμονηι της επαυριον, καλή τύχη εις πάντας και άμποτε να μην κάμουμε ρεκόρ συνεχομένων ημερών πτώσεως.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

19/06 17:32  mc
Να τα προσέχετε τα εδέσματα σε αυτές τις συγκεντρώσεις, ποτέ δεν ξέρεις...
Σχετικά με τις πτώσεις, θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε και την συνολική απώλεια κατά την διάρκεια τους. Ποτέ δεν ξέρεις... (δις)
19/06 17:35  mc
Πάντως μια τέτοια αρίθμηση που φέρνει στο μυαλό και το θέμα με τις 1000 ρίψεις κέρματος. Μπορούμε πάντα να βρούμε όμοιες περιοχές, ωστόσο μακροπρόθεσμα τα πράγματα ηρεμούν. Αλλά και πάλι... ποτέ δεν ξέρεις (τρις) Τουλάχιστον ο καιρός είναι χάρμα και οι παραλίες γεμάτες πια. Ζήτω τα Wireless!
19/06 17:37  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Τι να το κάνω τώρα ωρέ ανιψιέ που επέρασε τη νύκτα μετά δραμάτων? εχθές έπρεπε να μου το ειπείτε!

αν και δεν είμαι βέβαιως τι έφταιγε, ίσως ήτο και μια ομελέττα που έφαγα ενωρίτερον, αλλά νομίζω ήτο το Sauerkraut. δε βαριέσθε, αμα δε σπάσεις αυγά ομελεττα δε γίνεται. Άσχετον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις (τρίτη και τυχερή).
19/06 17:39  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ελπίζω η αγορά επιτέλους να <στρέψει>, με την ελλαδική έννοια του ρήματος !...
Ως γνωστόν "στρέφω" εις την κυπριακήν σημαίνει ???

(μικρή βοήθεια : μία από τις δύο αντιδράσεις του πεπτικού συστήματος σε περίπτωση αμφιβόλου ποιότητος εδεσμάτων)
19/06 17:42  mc
Άμα μπορούσα να το είχα προβλέψει από χθες, δε θα παρίστανα τον αναλυτή, θα ήμουν πλούσιος διαχειριστής. Τέλος πάντων, υπάρχουν και τα κληρονομικά, οπότε... ποτέ δεν ξέρεις...
19/06 17:44  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Καλά να πάθετε ! Sauerkraut με λουκάνικα Φραγκφούρτης ε ?.. Σπαρτόπληκτε !..
Οι Τεύτονες ΜΟΝΟ πρέσσες.
Ημείς ήμεθα οι Maitres : choucroute alsacienne aux saucisses de Strasbourg.
19/06 17:46  evie
5*
και για όποιον πάει στις παραλίες και είναι χάρμα... από ίσκιο μεριά ... γιατί με τον ήλιο σήμερα ...ποτέ δεν ξέρεις!(τρις).
19/06 17:47  mc
Γαλλικά δεν έμαθα. Κυπριακά μπα. Πες μου Τριαντάφυλλε, τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω κι εγώ μια φορά;; Όλο στην απόξω είμαι. Έτσι μου'ρχεται να βουτήξω και να μη με ματαδείτε!
19/06 17:48  mc
Ξέρω τι υπονοείς Εύη μου και δυστυχώς δεν θα διαφωνήσω. Ε βλέπεις μέχρι και τις ομπρέλες χρεώνουν εδώ! Νησάφι πια!
19/06 18:00  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Πούλμαν με κυπρίους "ταξιδευτές".
Έντρομη μητέρα (60χρονη) φωνάζει στον οδηγό : "σταματήστε ο μπέμπης έστρεψεν" (= έκανε εμετό αναφερόμενη στον 40χρονο υιό της)
Από το ανθολόγιο της κας Νάσιας
19/06 18:05  mc
A-χα! Μα τότε εδώ στρέφουμε συνεχώς! Σας ευχαριστώ πάντως, αν και κανονικά η αναφορά σε 'μπέμπη' θα μπορούσε να με βρει θιγμένο :):) Ευτυχώς δεν ταιριάζουν τα χρόνια, υπάρχει αρνητική απόκλιση από τη μία και θετική από την άλλη (συγγνώμη μαμά)
19/06 18:09  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Όσο για τα γαλλικά, είναι "ίσως" γνωστές οι διεκδικήσεις (και τα "πηγαινέλα" των εδαφών της Αλσατίας και της Λωραίννης μεταξύ Γαλλίας και "των άλλων".
Λιγότερη γνωστή είναι η προσπάθεια "εκγαλλισμού" των τοπικών εθίμων και εδεσμάτων, ώστε να τεκμηριώνεται η πολιτιστική κληρονομία εις το εποικοδόμημα.
Choucroute και ΟΧΙ Sauerkraut
λουκάνικα Στρασβούργου και ΟΧΙ Φρανγκφούρτης
19/06 18:18  mc
Να, το πάτε και στα ιστορικά, θα μου 'ανάψετε' τον μπάρμπα και θα ανεβάσει πάλι κάνα από τα γνωστά του κείμενα! Καλά 'γελάστηκε' για λίγο και το'ριξε στην στατιστική...
19/06 18:49  haros
καλησπερα θρασσ,οι προσδοκιες της αγορας για καποια,εστω τυπικη,αντιδραση,αφορουν το αυριανο διαστημα,μετα τις δυο,που ληγουν τα παραγωγα..βεβαια με τα χαλια μας,κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος,απλως το αναφερω...
19/06 19:56  cormorano
Περιμένουμε στην "όθόνη" τους υπολογισμούς των πτώσεων.

Θα έχει ενδιαφέρον !
19/06 22:40  Τυφώνας
* * * * *
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
21 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις