Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Bo Δερεκ
938 αναγνώστες
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008
21:39

Ενθυμέιτε κανεις το "10" με πρωταγωνίστρια την εκπαλγου αίγλης, τοτε (1979), Βο Δέρεκ?  

 

 

Ναι, η γνωστή συνήθεια των αρρένων να βαθμολογούν τας θήλεις απο 1 έως 10. Ο καημένος ο Dudley Moore εις την ταινίαν ευρίσκεται εν διλημματι μεταξύ της καλής και ασφαλούς του μονίμου σχέσεως και της απλώς τελείας (10αρι) Βο.  Σήμερον ο ΓεΔείς έκλεισε δια 10 συνεχή συνεδρίασιν πτωτικός. Ούτω πώς αιωρείται ο εντός ευρισκόμενος επενδυτής. Την τελευταίαν εικοσαετίαν είναι μόλις η πέμπτη φορά που ο δείκτης φθάνει τας 10 συνεχείς ερυθράς συνεδριάσεις και ουδέπω έως τώρα έκαμε τέτοια πτώσιν το συγκεκριμένο διάστημα των 10 πρώτων ημερών. Σπαει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Παρασκευοβραδο σήμερον και θα εβγώ, μην το βαρύνουμε κιόλας μετά τόσον ξύλον. Αύριο Θεού θέλοντος θα καμω τας αθροισεις, να ειδουμε και το κλείσιμο της Αμερικής και ολιγον τα τεχνικά, μπας και αξίζει τον κόπον να αφήσω την θαλπωρήν της ασφαλείας και να ορμήξω προς τα θέλγητρα του 10αριου ή είναι απλώς εικονική η ελκυστικότης του.

Έως τότε, καλά να περνάτε, ό,τι και εάν κάμετε απόψε.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

20/06 22:31  geokalp
οι συνεχόμενες πτώσεις σας έχουν θυμήσει πολλά...
;)
20/06 22:38  haros
φιλε θρασσ,εισαι αρκετο χρονο στην αγορα,για να γνωριζεις οτι οι <παραδοσεις>υπαρχουν για να σπανε...το αυριο αβεβαιο,πανω που παει να ηρεμησει το πετρελαιο,να οι υπονοιες πολεμου στο ιραν,παρτο παλι πανω...κατασταση ελαφρως υστερικη,στο βαθμο που κερδοφορες και φτηνες αμυντικες εταιρειες,πωλουνται με ρυθμους επικειμενης αναστολης...αιμα θα χυθει,τροφη για τους βρυκολακες,μονο που προσωπικα δεν εχω ακονισμενα δοντια..σου ευχομαι το καλυτερο,καλη τυχη στα κουρσα σου..Δημητρης.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
19 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις