Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Δωδεκάδες: τρείς
925 αναγνώστες
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008
00:11

Ωραία, ιστορικαί στιγμαί (XXIV? έχασα και το μέτρημα), τρίτη δωδεκάς ερυθρών ημερών απο καταβολής αρχείων Capital, κάπου στις 2/1/1985. Την τελευτάιαν εικοσαετίαν βεβάιως μολις δευτέρα φορά. Πάνω που κλείσαμε το μαγαζί για μεσημέρι εισήλθον ολίγο και τι να ειδω? Ο κακός χαμός. Πίπτει η κυβέρνησις? Ήρξατο ο πόλεμος εις την Περσίαν? Εισήλθαν οι Τουρκοι εις τον εναέριον μας χώρον - ε, καλά αυτό δεν προκαλεί πλεόν πτωσεις. Τι έγινε παίδες ήλθε το τέλος του κόσμου? Και το απολύτως κρισιμοτερον εδώ που τα λέμε πoυ με απασχολεί προκειμένου να επενδύσω τας οικονομίας μου: εις ενδεχομένην δοκιμασίαν των προηγουμένων χαμηλών εν Νεα Υόρκη, τι θα κάμει ο ΓεΔείς?

 

 

 

 

Αλλά μια ταχεία ματιά επί του γραφείου μου με επανέφερε εις την τάξιν. Ο υπολογιστής υπολογιστής και ο μυς εκ πολυμερούς πλαστικού και ουχί θριχωτός. Ευτυχώς οι εντόπιες ισχυρές χείρες έδειξαν ότι κάπου εδώ δεν παραδίδονται ανευ μαχης. Τώρα βεβάιως δεν είναι και εις το χέρι τους απολύτως, οπότε οψόμεθα. Θα γίνει αύριο το ρεκόρ? Τα σημερινά έδειξαν μια κάποια ελπίδα πως όχι. Εις τα αντιστοιχα προηγούμενα διαστήματα η προτελευταία ημέρα ήτο οξείας πτώσεως και η εσχάτη μικροτέρας. Επί του πρακτέου ωστόσο (διότι μια ημέρα ίσον καμία ημέρα), υπεσχέθην την ανάλυσιν των ακολυθιών ερυθρών ημερών ως οιωνών και ελπίζω να τα καταφέρω αυριο.

Νομίζω ότι οι γρήγοροι και τολμητίαι που ερεύθησαν εντός εις τα συμβόλαια την κατάλληλον στίγμήν ήδη μετρούν ικανά κερδη. Εγώ παραμένω εν μετρητώ, κυρίως διότι δεν έχω πεισθεί δια την ασφάλειαν του χαμηλού της Νέας Υόρκης. Άλλωστε και εκ του σημείου εξόδου και του εσχάτου κούρσου ακόμη, μακράν ευρισκόμεθα. Για εδώ βεβάιως το πράγμα ευρίσκεται εν υπερβολήι. Σε ένα μεσο σενάριο ωστόσο το σημερινό θα προκειται περι ανακωχής μάλλον ή συνθηκολογήσεως. Να ειδούμε τι θα γίνει και ως το τέλος της εβδομάδος. Υπάρχει το σενάριον της αρκτώδους ανωφερείας του Ιουλίου, το ζήτημα είναι πάντοτε το ορθόν σημείον εισόδου.

 

 

Εκεί τον τόνον τον δίδει το πετρέλαιον και η Νέα Υόρκη. Να ειδουμε και την επαύριον λοιπόν.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

25/06 07:20  haros
καλημερα θρασσ,πρωι πρωι ειπα να σου κανω ποδαρικο,μπας και αλαξει ροτα ο δεικτης και δουμε θεου προσωπο...
25/06 08:56  zaftheo
Καλημέρα Τhrass.

Εξαιρετικό το άρθρο σου...
25/06 10:15  geokalp
μου αρέσει ο τρόπος σκέψης!

να προσθέσω στα ερωτήματα:
Υποβαθμίσθη η αγορά του ΧΑ;
Αλλάζουν οι δείκτες με μόνο 25+20 εταιρείες του ΧΑ εν δείκτες;

τις πρώτες μέρες του Ιουλίου δεν αναμένονται νέες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων, οπότε η πίεση ενδεχομένως να πέσει
25/06 10:43  zyzzx
Εξαιρετικο το πρωτο τραγουδι, εφτιαξε το κεφι της E.M.R. (electromagnetic radiation)
μου.
25/06 10:46  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλημέρα φίλοι μου. Χαρε μου, εάν είναι να σπάσει, ευπρόσδεκτος. Διερωτώμαι και εγώ ζαφ, τι στο καλό γίνεται? Γεωκαλπ, αυτό το σενάριο είναι λιαν ανησυχητικον, αλλά απο που και ως που προεξοφλειται?

Luglio, col bene che ti voglio, μοι ενθυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια εν Ολλανδία και με συγκινεί πάντοτε zyzzx. Εκ των ασμάτων που μου φτίαχνουν την διάθεσιν.
25/06 13:52  haros
αυτο δεν ηταν ποδαρικο,ηταν...αλλη φορα θα μου τα σταζετε χοντρα για το ποδαρικο,θρασσακο,ανασα πηραμε...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
18 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις