Φρόνημα υπό αναδιάρθρωσιν!
Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Λίγα λόγια για εμένα
Εν πολλαις αγοραις επενδυτής και ες αεί του ωραίου θαυμαστής!
(διαβάστε περισσότερα)
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Το κρίσιμον ερώτημα
1318 αναγνώστες
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008
20:14

Έλεγον προχθές ότι με εξέπληξαν χαρακτηριστικά τινά της συνεδριάσεως και κυριως η οξύτης και το εύρος της πτώσεως της 12ης ημέρας της ακολουθίας. Κάτι τέτοια εχω μάθει να τα φοβούμαι και σημείον να αποφεύγω τας τοποθετήσεις,  αλλά το κρισιμότερο δι'εμέ και την επένδυσιν των οικονομιών μου είναι:

"Και το απολύτως κρισιμοτερον εδώ που τα λέμε πoυ με απασχολεί προκειμένου να επενδύσω τας οικονομίας μου: εις ενδεχομένην δοκιμασίαν των προηγουμένων χαμηλών εν Νεα Υόρκη, τι θα κάμει ο ΓεΔείς?"

Ίσως πολλοί δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα ενδεχομένης ανόδου των επιτοκίων εν ΗΠΑ, όπως ενδεχομένως δεν αντελήφθησαν και την κρισιμότητα της περικοπής των. Η αλήθεια είναι ότι λογω του στησίματος των αγορών ιδία των μεμοχλευμένων πρϊόντων, καθε μονάς περικοπής, ευννοεί κατα 2 μονάδας τους αγοραστάς έναντι των πωλητών. 2 μονάδες δια τους περισσοτέρους διαχειριστάς είναι ποσοστόν ΤΕΡάΣΤΙΟΝ (παρα το ότι εν Ελλάδι όλοι προσποιούνται ότι διπλασιάζουν τα χρήματα τους καθε λιγο- αμφιβάλλω). Τούτο εκράτησε τας αγοράς, αποθαρρύνον τους βραχυθέτας. Τώρα βεβαίως, αργά η γρήγορα πρέπει να αντιστραφεί.

Μετ' ού πολύ, θα γνωρίζωμεν την απάντησιν εις το ως άνω ερώτημα. Ελπίζω οι γρήγοροι και κουρσάροι που επίασαν το σημείον ανακωχής του προχθεσινού πυθμένος και ευρέθησαν εντός να έχουν κάμει τα κουμάντα τους. Τα σημεία προσοχής είναι τα γνωστά, προηγούμενα χαμηλά, και το κρίσιμον όριον του -20%.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

26/06 20:21  ΝΕΜΕΣΙΣ
*5* καλο βραδυ
26/06 20:25  haros
ωραιο τραγουδι,θρασσ...
26/06 21:09  nhad
Φίλτατε Θρασύβουλε, μία παράκλησις (και ελπίζω να μην θεωρηθώ προπετής επεμβαίνων εις τα του μπλογκ σου). Ει δυνατόν, τα βιδεάκια να μην εκκινούν αυτομάτως, αλλά η ενεργοποίησις να επαφίεται εις τον αναγνώστην. Είναι πολλάκις ενοχλητική λόγου χάριν η εκκίνησις του βιδεακίου αμέσως μόλις ανοίγεται το μπλογκ, αλλά και μόλις ανοίγεται εις ετέραν σελίδαν το πλήρες κείμενον μετά των σχολίων. Αλλά βεβαίως ο οικοδεσπότης έχει τον πρώτον λόγον.

Νhad Θρασυβούλω καλλιμαχείν.
26/06 21:45  Σάρισα
μαλλον επιβεβαιωνομαι που απεχω προς το παρον απο πραξεις.. Θα επιθυμουσα παρακατω το ΓΔ για να τοποθετηθω πληρως ξανα, εστω κι αν αυτο σημαινει λογιστικες ζημιες στο ηδη υπαρχον χαρτοφυλακιο.
26/06 21:46  Σάρισα
Φιλε Θρασσο ηθελα να στο επισημανω κι εγω αυτο με τα βιντεο, ειναι μια επιλογη οταν κανεις add το flash 3ο στηλη που διαλεγεις αν τα βιντεο εκκινουν αυτοματα η οχι.
26/06 22:22  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Γειά σας παίδες και ευχαριστώ. Απο εδώ που είμαι δεν δυναμαι, αλλά θα μεριμνήσω αργότερον.

Θράσος τοις φίλοις χαίρειν! ;-)
27/06 01:30  portugal
www.youtube.com/watch?v=JnhG2Drm4_k
μονο για ελληνες...
27/06 01:32  portugal
τωρα ακουσα αυτο που προτεινεις.συμβουλη(κοψε το μαυρο αφου σε χαλαει ρε)
27/06 02:27  portugal
www.youtube.com/watch?v=FJDExe7WhBI
27/06 08:10  EASY RIDER ( GARV )
5* το ασμα τα λεει ολα θρασυβουλε .
μεγκλα το ποιημα .
28/06 12:54  zyzzx
Καλο Καλοκαιρι Κυριε Καλοχαιρετα!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
17 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η Ενδεκάτη Εντολή: "Έσο Ελευθερος".Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις